itaymadddd משתמש פעיל 993 16 נק' מוניטין: 20 0 993 16 22/6/11 #1 השילוב שלהם בסדר כאילו לא יותר מדי חזק ? יש מצב לאבד איתו מסת שריר גדולה ? אם אני צורך אותם יחד כי אני חושש לרדת יותר מדי מהר
השילוב שלהם בסדר כאילו לא יותר מדי חזק ? יש מצב לאבד איתו מסת שריר גדולה ? אם אני צורך אותם יחד כי אני חושש לרדת יותר מדי מהר
sharont משתמש פעיל 612 16 נק' מוניטין: 309 0 612 16 22/6/11 #2 אין שום בעיה לשלב בין הCLA לLIPO אני חושש לבשר לך שהם לא יתנו לך הרבה מלבד מרץ... גם אני בניתי על תוספים כאלה ואחרים בזמן חיטוב והתאכזבתי לגלות שהרבה הם לא נתנו לי בהתקדמות. מה שכן יתן לך תוצאות זה תזונה נכונה + אימונים מתאימים. Upvote 0 Downvote
אין שום בעיה לשלב בין הCLA לLIPO אני חושש לבשר לך שהם לא יתנו לך הרבה מלבד מרץ... גם אני בניתי על תוספים כאלה ואחרים בזמן חיטוב והתאכזבתי לגלות שהרבה הם לא נתנו לי בהתקדמות. מה שכן יתן לך תוצאות זה תזונה נכונה + אימונים מתאימים.
F flamingo משתמש מתחיל 37 0 נק' מוניטין: -38 0 37 0 22/6/11 #3 את הליפו הייתי מחליף ביוהמבין טהור 0.2 מ"ג לכל קילו ממשקל הגוף ומוסיף קפאין ואל טירוזין על הטונלין הייתי מוותר Upvote 0 Downvote
את הליפו הייתי מחליף ביוהמבין טהור 0.2 מ"ג לכל קילו ממשקל הגוף ומוסיף קפאין ואל טירוזין על הטונלין הייתי מוותר