הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון להוסיף שריר ולהוריד שומן

מצב
השרשור נעול

הדרור

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
-44
9
0
לפני שאיזה חכמולוג יגיד לי:"אי אפשר להוריד שומן ולעלות במסת שריר באותו זמן יש רק או זה או זה"

אז בזמן האחרון שמעתי על דיאטה שנקראת lean hybrid muscle קראתי אליה קצת והבנתי שהיא אמורה לפתח שרירים ששורפים יותר שומן אבל עדיין יש להם תכונות של סיבי שריר אדומים(תקנו אותי אם אני טועה בצבעים).
עכשיו לפי מה שהבנתי מהבן אדם שהמציא אותה(זה לא סתם איזה טמבל הבן אדם שכתב חשב על הרעיון הזה מבין ברמה גבוהה את הנושא של אימונים,תזונה,וסוג של פסיכולוגיה).

רציתי לשמוע דעות בנושא,אולי מישהו יסביר לי אם זה יכול לעבוד.

זה עובד
כדאי לך לעשות אותה

אי אפשר להוריד שומן ולעלות במסת שריר באותו זמן יש רק או זה או זה

ענית לעצמך במשפט הראשון שכתבת.
הרי כדי לעלות במסת שריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי, לעומת זאת כדי לרדת באחוזי שומן צריך להיות במאזן קלורי שלילי.

• פותח/ת השרשור
אובדט בעמט בעמט?!?!!?1?!1?111

(לא הבנתי את הבדיחה אתם צוחקים על זה שיש לי שגיאות כתיב?)
כי לא חשבתי שלאנשים מכובדים אם 9000++ הודעות יהיו תגובות כאלה מתחכמות.
ומר EMZ(זה קיצור של עני מוצץ זין?)אתה מנהל בחייאת חיפשתי אנשים רציניים לא מניאקים שיצחיקו לי תביצה.
אבל תודה שהגבתם 😃

אובדט בעמט בעמט?!?!!?1?!1?111

(לא הבנתי את הבדיחה אתם צוחקים על זה שיש לי שגיאות כתיב?)
כי לא חשבתי שלאנשים מכובדים אם 9000++ הודעות יהיו תגובות כאלה מתחכמות.
ומר EMZ(זה קיצור של עני מוצץ זין?)אתה מנהל בחייאת חיפשתי אנשים רציניים לא מניאקים שיצחיקו לי תביצה.
אבל תודה שהגבתם 😃

אתה מוצץ זין היברידי?

אנחנו צוחקים על זה שאתה חושב שאתה חכם גדול ושאנחנו חבורת טיפשים בורים וחכמולוגים.
אתה פוסל את כולם פה כאילו הם טפשים וכאילו גילית את אמריקה. וכל זה בזמן שאתה לא יודע לכתוב משפט כמו בנאדם.
הבחור שפיתח אותה סטרונגמן. ללא ספק מומחה לפסיכולוגיה (כי זה גם מאוד קשור לנושא).
ואתה יכול להגיד יפה שלום. את הפירוש לשם שלי עוד קיבלתי בצחוק אבל שאר המשפט כבר מוגזם.
ואם אתה רוצה לכתוב אני באנגלית זה אמור להיות A או במקרה אחר U.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית