הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם הגיוני(מסה)

• פותח/ת השרשור ekoval
  • פורסם בתאריך

ekoval

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
-68
38
0
נתונים:
משקל:75
גובה:180
אחוז שומן:12

יוצא שה-BMR שלי 1850, לאחר הכפלה ב1.2 זה 2200 קלוריות.
באימון משקולות אני שורף 250 קלוריות ואז יוצא לחצי שעה אירובי בה אני שורף 450 קלוריות.
1.יוצא שהתחזוקה שלי ביום של אימון שווה ל2900 קלוריות??
2.אני מתחיל מסה אז יהיה עליי לאכול כ3400 קלוריות ביום של אימון?
3.לאחר שאני אתחיל להתקע עם כמות של 3400 קלוריות האם להעלות את הקלוריות בעוד 500 או בפחות?? אני מעוניין לעלות נקי.

תורה רבה לעוזרים!

אתה בטוח במספרים שסיפקת לגבי השריפה הקלוריות? כי הם נשמעים לי קצת מוגזמים.
בכל אופן אני הייתי מתחיל עם 2900 ככה (שזה מה שיוצא אם מכפילים את ה-BMR ב-1.55, מה שאמורים לעשות אם מתאמנים 3 פעמים בשבוע באופן סדיר) ומעלה אם אתה רואה שזה לא מספיק.

אתה בטוח במספרים שסיפקת לגבי השריפה הקלוריות? כי הם נשמעים לי קצת מוגזמים.
בכל אופן אני הייתי מתחיל עם 2900 ככה (שזה מה שיוצא אם מכפילים את ה-BMR ב-1.55, מה שאמורים לעשות אם מתאמנים 3 פעמים בשבוע באופן סדיר) ומעלה אם אתה רואה שזה לא מספיק.

מאיפה הפלצת אתזה?
ואגב אין שום דבר מוזר בשריפה הקלורית באימונים שלו לדעתי

לפי מאמר מהפורטל כתוב:
את התוצאה יש להכפיל ב1.2, ההכפלה מתבצעת כדי להעריך את הפעולות המינוריות שאנו עושים בבית או בעבודה, מדובר על הערכה לתלמיד שיושב רוב היום או לעובד משרד.
ההכפלה מתבצעת בשל דברים כגון: מקלחת, הליכה מתונה ממקום למקום[תחנת אוטובוס, בבית ] וכו'.
לאחר ההכפלה אנו נקבל את המאזן הקלורי הנטרלי(תחזוקה) שלנו, שבו בעצם לא נעלה ולא נרד באחוזי השומן.
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

נכון אבל אם מדובר באירובי + אימון כח 3-4 פעמים בשבוע המקדם יכול להיות גדול יותר.

נדמה לי שבאחד הדיונים משה טען ש1.2 זה מספיק טוב כיוון שאחרים עשויים להגזים ולקחת מקדם גדול מדי. והצדק איתו

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי, האם החישוב שלי טוב או לא?

לאחר ההכפלה ב1.2 פשוט הוספתי את הקלוריות שאני שורף באימון.. נראה לי הגיוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית