הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתעניין בפיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור hold
  • פורסם בתאריך

hold

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי אנשים,אני במקצוע כבר בערך 8 חודשים ואני עדיין בחיתולים,
המשקלים שלי לא בשמיים והמטרה שלי שהגעתי לחדר הכושר הוא ניפוח הגוף שיהיה גוף נורמלי ויפה,אתם חושבים שאני קצת בלי ידע אבל ישלי די הרבה ידע בתחום
עליתי עלייה של 20 קילו ולא קצת מהן זהו שריר אני מניח
המשקלים שלי לא בשמיים כל כך בנצ'77.5 קילו לחמישיות ולכן תבינו כבר מה שאר המשקלים
רציתי לשאול אם אני רוצה להמשיך את ההתקדמות שלי האם לעבור לתוכנית כוח כגון SS כדי שאני אעלה בכמות יפה את המשקלים על המוט ואצבור המון כוח מאשר פיצולים שההתקדמות שם תהיה יותר איטית ?
האפשרות היחידה שאני אוכל להעשות היא XAXBXXA זה בעיקרון שני רביעי ושבת..
ימים מאוד מסורבלים בשבילי כי בשבת יש קצת בעיות..
אז מה עדיף לי לעשות ? להמשיך עם הAB או לעבור לSS שהיא תהיה מאוד מסורבלת והרבה מאוד בעיות ראש בשבילי..
עם איזה תוכנית אני אעלה במקסימום מסת שריר ?

בתור מתאמן מתחיל כדי לך לבחור בתכנית כוח למתחילים ( SS לדוגמא) כדי שהמשקלי עבודה שלך יהיו ממוצעים +

• פותח/ת השרשור
הבנתי את זה אחי,אבל ישלך הסבר למה ?
למה אני לא אגדל הרבה מבנצ' 80 קילו שאני מגיע לכשל בחזרה ה5 ואני אגדל הרבה יותר מבנצ' 200 שאני אגיע לכשל בחזרה ה5 ? מה הגוף שלי מבדיל בין המשקלים ,? הרי המשקל הזה מאוד כבד לי ואם אני מגיע לכשל אני חושב שזה מספיק לא?

בשביל שאתה תעלה במשקלי עבודה, אתה צריך להתחזק וזה אומר לאכול הרבה- בקיצור מאסה.
אבל זה לא אומר שתכנית כח תיתן לך מאסה יותר טובה, אם תאכל כמו שצריך אתה תראה תוצאות יפות מאוד גם בתוכניות של פיצולים, אתה פשוט צריך לבחור עד כמה הכח חשוב לך.

למה אני לא אגדל הרבה מבנצ' 80 קילו שאני מגיע לכשל בחזרה ה5 ואני אגדל הרבה יותר מבנצ' 200 שאני אגיע לכשל בחזרה ה5 ? מה הגוף שלי מבדיל בין המשקלים ,? הרי המשקל הזה מאוד כבד לי ואם אני מגיע לכשל אני חושב שזה מספיק לא?
זה ממש לא נכון מה שאתה אומר. להיפך עם אתה מגיע לרמה שבה אתה לוחץ 200 קילו ההתקדמות שלך תהייה איטית מפני שאתה כבר בגבול המיצוי הגנטי שלך. לעומת זאת מתאמנים מתחילים מתקדמים הרבה יותר מהר. רוב האנשים פה הם בעד תכניות כח אני לא שותף למנטר הזאתץ למרות שאני חושב שטכניקות מסויימות בהחלט תורמות אני אוהב לשלב דברים ולא להיות מקובע בשיטה כזאת או אחרת. בכל ממקרה אתה תמיד צריך לשאוף לשיפור ולהוסיף משקל על המוט זה גם אחד העקרונות החשובים ב SS אז תמשיך להתאמן חזק ולאכול טוב (זה מאוד חשוב) ואתה מתאמן בסך הכל 8 חודשים אתה עדיין גור. וצריך המון המון סבלנות לבנות שריר לוקח זמן. וסבלנות אין ל 95% מהאנשים.

כי הגירוי הכי טוב לשריר להיפרטרופיה הוא עומס מתגבר. יותר משקל על המוט = יותר גירוי לשריר = שרירים יותר גדולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית