היי אנשים,אני במקצוע כבר בערך 8 חודשים ואני עדיין בחיתולים,
המשקלים שלי לא בשמיים והמטרה שלי שהגעתי לחדר הכושר הוא ניפוח הגוף שיהיה גוף נורמלי ויפה,אתם חושבים שאני קצת בלי ידע אבל ישלי די הרבה ידע בתחום
עליתי עלייה של 20 קילו ולא קצת מהן זהו שריר אני מניח
המשקלים שלי לא בשמיים כל כך בנצ'77.5 קילו לחמישיות ולכן תבינו כבר מה שאר המשקלים
רציתי לשאול אם אני רוצה להמשיך את ההתקדמות שלי האם לעבור לתוכנית כוח כגון SS כדי שאני אעלה בכמות יפה את המשקלים על המוט ואצבור המון כוח מאשר פיצולים שההתקדמות שם תהיה יותר איטית ?
האפשרות היחידה שאני אוכל להעשות היא XAXBXXA זה בעיקרון שני רביעי ושבת..
ימים מאוד מסורבלים בשבילי כי בשבת יש קצת בעיות..
אז מה עדיף לי לעשות ? להמשיך עם הAB או לעבור לSS שהיא תהיה מאוד מסורבלת והרבה מאוד בעיות ראש בשבילי..
עם איזה תוכנית אני אעלה במקסימום מסת שריר ?
המשקלים שלי לא בשמיים והמטרה שלי שהגעתי לחדר הכושר הוא ניפוח הגוף שיהיה גוף נורמלי ויפה,אתם חושבים שאני קצת בלי ידע אבל ישלי די הרבה ידע בתחום
עליתי עלייה של 20 קילו ולא קצת מהן זהו שריר אני מניח
המשקלים שלי לא בשמיים כל כך בנצ'77.5 קילו לחמישיות ולכן תבינו כבר מה שאר המשקלים
רציתי לשאול אם אני רוצה להמשיך את ההתקדמות שלי האם לעבור לתוכנית כוח כגון SS כדי שאני אעלה בכמות יפה את המשקלים על המוט ואצבור המון כוח מאשר פיצולים שההתקדמות שם תהיה יותר איטית ?
האפשרות היחידה שאני אוכל להעשות היא XAXBXXA זה בעיקרון שני רביעי ושבת..
ימים מאוד מסורבלים בשבילי כי בשבת יש קצת בעיות..
אז מה עדיף לי לעשות ? להמשיך עם הAB או לעבור לSS שהיא תהיה מאוד מסורבלת והרבה מאוד בעיות ראש בשבילי..
עם איזה תוכנית אני אעלה במקסימום מסת שריר ?