הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה - דדליפט

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
אני ממש תקוע בדדליפט. עוד אימון אחד ובסקוואט אני עובר את הדדליפט, ואז גם אם אני אצליח סוף סוף להתקדם בדדליפט בצורה סדירה אני לא אשיג את הסקוואט והפער רק יגדל.
אז קודם כל הסקוואט מספיק עמוק (כמו שקראתי שזאת יכולה להיות הבעיה אם הסקוואט הוא יותר מהדדליפט), אז הבעיה היא בדדליפט.
קודם כל אני ב SS חודש וחצי בערך זה אומר שעד עכשיו היו לי בערך 8-9 אימוני דדליפט, שזה גם לא כמו הכמות סקוואטים וגם ככה הם לא היו טובים.
התחלתי מ 80 קילו, אחר כך 90, 94 כשל, 92 כשל, 90, 92, 94, 95, 97 סוג של כשל...
קיצר מאז שהתחלתי לא היתה שום התקדמות בדדליפט.
בזמן האחרון שכן רואים עליה הדרגתית מה-90, אז אימון אחרון העלתי מה-95 שסיימתי טוב, ל-97 ופשוט לא הלך. הסקוואטים באותו האימון היו טובים, בבנץ אני יכול להעלות 2 קילו אבל בדדליפט לא !?!!?
עזרה 🙌

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז נגיד בסדר מהבחינה הזאת.
אבל בכל זאת מה אני עושה עם הדדליפט, לה אני לא מצליח להתקדם ?

• פותח/ת השרשור
אולי בעיה בטכניקה?
אולי... אבל גם אם כן עד כמה זה כבר יכול להשפיע...
העלתי פעמים סרטון בדיקת טכניקה של דדליפט, באחרון חוץ מזה שאמרו שמוט ניראה רחוק מהרגל, לא היו עוד בעיות.
ובאימון האחרון הקפדתי על זה, רק מה שקרה בחזרה השלישית שפשוט לא הצלחתי להצמיד את המוט לירך וזה פשוט היה תלוי לי על הכתפיים רחוק מהמהירך... נחתי איזה חצי דקה וסימתי עוד 2 חזרות יחסית בסדר.
ואיך באמת מצמידים כזה משקל לרגל רק בעזרת ה.. הכתף או לא יודע מה שועשה תפעולה הזאת...?

קיצר גם עוד בעיה שבהרבה אימונים התקשתי להתחיל את התנוע כי זה מתחיל מהרגליים והרגליים כבר גמורות מהסקוואטים...

נערך לאחרונה:
זה מוזר,תעלה שוב סירטון של הדדליפט שלך שאתה חושב שאתה עושה אותו כמו שצריך.
אני שבועיים בתוכנית ודווקא דדליפט היה לי הכי קל לעלות.

• פותח/ת השרשור
זה מוזר,תעלה שוב סירטון של הדדליפט שלך שאתה חושב שאתה עושה אותו כמו שצריך.
אני שבועיים בתוכנית ודווקא דדליפט היה לי הכי קל לעלות.
כן אני אעלה.

ואתה עם איזה משקל התחלת ולכמה הגעת עכשיו ?

---------- התגובה התווספה ב 17:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:03 ----------

הינה הדדליפט (חימום)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אז אמרתי - בסדר, שהוא יעבור אותו. אבל בכל זאת:
1. מה עם ההתקדמות בבדליפט ?
2. למה דווקא בזה אני נתקע ?

נערך לאחרונה:
לגבי הטכניקה חכה למישהו שיותר מבין ממני.
יש כמה דברים.
לא עולה? תאכל יותר. עדין לא עולה? תאכל עוד! ( בהנחה שאתה במסה)
אם אתה ממשיך להתקע תעשה ריסט.
בדוק טכניקה
תישן טוב

• פותח/ת השרשור
לגבי הטכניקה חכה למישהו שיותר מבין ממני.
יש כמה דברים.
לא עולה? תאכל יותר. עדין לא עולה? תאכל עוד! ( בהנחה שאתה במסה)
אם אתה ממשיך להתקע תעשה ריסט.
בדוק טכניקה
תישן טוב

בקשר ללאכול יותר, בהנחה שאני לא אוכל מספיק, מה זה יכול להשפיע רק על תרגיל אחד ? כי בכל השאר אני מתקדם טוב.
ואני אוכל טוב, אולי אפילו יותר מדי, עולה קילו בשבוע, אמרו לי לקצץ שתיהיה עליה של חצי קילו בשבוע...

אתה מושך מסביב לברכיים, כל הגוף נוטה קדימה וכל העומס נופל על הגב. כדאי לך לחזור ולקרוא על הדדליפט ולראות סרטוני טכניקה במאמר השאלות והתשובות של SS.

• פותח/ת השרשור
אתה מושך מסביב לברכיים, כל הגוף נוטה קדימה וכל העומס נופל על הגב. כדאי לך לחזור ולקרוא על הדדליפט ולראות סרטוני טכניקה במאמר השאלות והתשובות של SS.

לפני שהתחלתי SS עברתי על הכל, ועכשיו בגלל הבעיה אז עברתי שוב ועל עוד מקורות וסרטונים והכל קיצר...
אין איזה דגש שאתה יכול לציין שיסדר את זה..? כי לפי מה שאמרת, אז לא להישען קדימה כל כך...
בהסברים כתוב שהכתף צריכה לעבור את המוט, אז כנראה שלא יותר מדי ?..
וכן, גם קראתי שהמוט לא צריך לעבור מסביב לברכיים, אבל איך למנוע את זה ?
וההגבהה שעשיתי, זה מספיק או שעם פלטות 20 אמיתיות זה עדיין יותר גבוהה ?

עליתי עם הדדליפט בינתיים כמו שבתוכנית כביכול אמורים לעלות,אין לי כוח לדבר על משקלים כי בינתיים אני לא מתכוון לצלם את עצמי ושלא יווצרו פה שטויות שלא קשורות לנושא שאנחנו מדברים עליו.
ולנושא.. זה נראה כאילו זה לא המשקל שאתה אמור להרים.

• פותח/ת השרשור
עליתי עם הדדליפט בינתיים כמו שבתוכנית כביכול אמורים לעלות,אין לי כוח לדבר על משקלים כי בינתיים אני לא מתכוון לצלם את עצמי ושלא יווצרו פה שטויות שלא קשורות לנושא שאנחנו מדברים עליו.
ולנושא.. זה נראה כאילו זה לא המשקל שאתה אמור להרים.

מה זאת אומרת ? שזה קל/כבד מדי ?
אמרתי - זה סט חימום לבדיקת טכניקה...

לא יודע למה זה נראה כאילו התאמצת.. אבל לא מצאתי פסול בדדליפט שלך (אני לא מבין כלום בזה כמובן),פשוט כשאני עושה התחת שלי יותר נמוך כזה ונדמה לי שהגב שלי יותר מוקשת ואני פחות נוטה קדימה,אבל אל תיקח את מה שאני אומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית