אני ממש תקוע בדדליפט. עוד אימון אחד ובסקוואט אני עובר את הדדליפט, ואז גם אם אני אצליח סוף סוף להתקדם בדדליפט בצורה סדירה אני לא אשיג את הסקוואט והפער רק יגדל.
אז קודם כל הסקוואט מספיק עמוק (כמו שקראתי שזאת יכולה להיות הבעיה אם הסקוואט הוא יותר מהדדליפט), אז הבעיה היא בדדליפט.
קודם כל אני ב SS חודש וחצי בערך זה אומר שעד עכשיו היו לי בערך 8-9 אימוני דדליפט, שזה גם לא כמו הכמות סקוואטים וגם ככה הם לא היו טובים.
התחלתי מ 80 קילו, אחר כך 90, 94 כשל, 92 כשל, 90, 92, 94, 95, 97 סוג של כשל...
קיצר מאז שהתחלתי לא היתה שום התקדמות בדדליפט.
בזמן האחרון שכן רואים עליה הדרגתית מה-90, אז אימון אחרון העלתי מה-95 שסיימתי טוב, ל-97 ופשוט לא הלך. הסקוואטים באותו האימון היו טובים, בבנץ אני יכול להעלות 2 קילו אבל בדדליפט לא !?!!?
עזרה 🙌
אז קודם כל הסקוואט מספיק עמוק (כמו שקראתי שזאת יכולה להיות הבעיה אם הסקוואט הוא יותר מהדדליפט), אז הבעיה היא בדדליפט.
קודם כל אני ב SS חודש וחצי בערך זה אומר שעד עכשיו היו לי בערך 8-9 אימוני דדליפט, שזה גם לא כמו הכמות סקוואטים וגם ככה הם לא היו טובים.
התחלתי מ 80 קילו, אחר כך 90, 94 כשל, 92 כשל, 90, 92, 94, 95, 97 סוג של כשל...
קיצר מאז שהתחלתי לא היתה שום התקדמות בדדליפט.
בזמן האחרון שכן רואים עליה הדרגתית מה-90, אז אימון אחרון העלתי מה-95 שסיימתי טוב, ל-97 ופשוט לא הלך. הסקוואטים באותו האימון היו טובים, בבנץ אני יכול להעלות 2 קילו אבל בדדליפט לא !?!!?
עזרה 🙌
נערך לאחרונה: