הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני צריך עזרה דיי דחוף!

• פותח/ת השרשור Robert
  • פורסם בתאריך

Robert

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
אז ככה ביום רביעי אני הולך לעבוד כמה ימים בעבודה של אמא שלי וזה מ הבוקר עד הערב ולא יהיה לי זמן לאכול לפי הטפריט וגם בעבודה שלה אני לא מאמין שיהיה את המזון המתאים שאני צריך
אני אוכל לפי תפריט מאוזן לא דל פחמימה או משהו עכשיו לשאלה אני לא רוצה לשבור דיאטה ולאכול שטויות זה יהיה בסדר נגיד עם אני יצום רוב היום ואחריי שאני יחזור מהעבודה אני ישלים את מה שהייתי צריך לאכול ב 2 ארוחות ?

אז ככה ביום רביעי אני הולך לעבוד כמה ימים בעבודה של אמא שלי וזה מ הבוקר עד הערב ולא יהיה לי זמן לאכול לפי הטפריט וגם בעבודה שלה אני לא מאמין שיהיה את המזון המתאים שאני צריך
אני אוכל לפי תפריט מאוזן לא דל פחמימה או משהו עכשיו לשאלה אני לא רוצה לשבור דיאטה ולאכול שטויות זה יהיה בסדר נגיד עם אני יצום רוב היום ואחריי שאני יחזור מהעבודה אני ישלים את מה שהייתי צריך לאכול ב 2 ארוחות ?

כן.

כי אם הוא היה אוכל מחצי הקלוריות היומיות הוא היה מפרק 20-30 ק"ג שריר והבנץ היה יורד ב30 ק"ג גם.
אמא! קטאבוליות! 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית