הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכלים מעוררים לפני אימון

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
בזמן האחרון אני מגיע לאימונים מאוד עייף ולא אנרגתי (אימוני משקולות שהם בבוקר/צהריים עוד במצב סבבה אבל עדיין לא כמו שהייתי רוצה ולאימוני איגרוף שהם ב8/9 בערב אני כבר ממש עייף).
רציתי לשאול איזה דברים אני יכול לאכול/לשתות לפני אימון כדי להיות מלא אנגיות ולא ישנוני. אני מעדיף בלי תוספות ותרופות אלה מאכלים ומשקאות רגילים.

אם אתה בחופש הגדול וישן כמה שבא לך, תעשה לך שעה קבועה שתקום בה אחרת אתה תהיה כל היום עייף למרות שישנת כמו תינוק. שום מאכל לא יעורר אותך מזה.

• פותח/ת השרשור
במקרה שלי אני צריך שעה קבוע ללכת לישון בא ואז השעה שאני קם בה גם מסתדרת. אני מנסה ללכת לישון עד 12 בימים שאני לא יוצא ולקום בין 8 ל-9

אני לוקח לאימון מים עם סוכר\דבש. אחרי סיום סקואטים אני שותה את זה.
לפני האימון-2 בננות\4 תמרים. העיקר לא להגיע לאימון את תחושת "מלאות בבטן".

בשביל מה כ"כ הרבה סוכר?

לפותח האשכול, קפה בד"כ עושה את העבודה. אני גם אוהב לאכול ארוחה טובה משהו כמו שעה-שעתיים לפני האימון, עם כל אבות המזון.

אני מציע חצי קילו סוכר לבן.

הכי טוב הרבה קפה, מבחינת אוכל תאכל רגיל כל היום ולא תיהיה לך בעיה.

אני לקחתי כבר פעמיים 200 מ"ג קפאין ולא הרגשתי כלום.. מה לעשות?
אותו דבר אני
אני לוקח של PROLAB
זה עושה את העבודה באירובי ויש בוסט אבל זה לא שאני לא יכול ללכת לישון אחרי זה (יכול להיות שאני לא רגיש כל כך לקפאין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית