הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יציאה מחיטוב לנייטרלי

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
סיימתי את הסייקל והחיטוב על 10 אחוז שומן..

המטרה לצאת לנייטרלי בדרך הטובה ביותר, הייתי שבועיים על 0 גרם פחממה..
לא ממש חישבתי גירעון, הורדתי בהדרגה וזה עבד טוב..

חשבתי לעלות עכשיו את כמות הפחממות ב 500 קלוריות, למשך שבועיים.. זה מספיק או שיש צורך ביותר ?

תודה

קודם קודם זה כמעט בלתי אפשרי להיות על 0 גרם פחמימה.

לייל טוען שיציאה מהדיאטה אפשר שתיהיה מלווה בהעלאה הדרגתית של 20-30 גרם פחמימה ליום, כאשר יש להעדיף לתסף בפחמימות מירקות.

אתה היית בדל הרבה זמן לפי מה שאתה מספר תעשה בין שלושה שבועות לחודש
כמה פחמימה אתה מתכוון להיות בנטרליי?

אני הייתי מחשב ככה: 1.8 גרם חלבון * משקל גוף + 0.8 גרם שומן * משקל גוף, ואת כל השאר תשלים מפחמימות כדי להגיע לניטרלי.

• פותח/ת השרשור
קודם קודם זה כמעט בלתי אפשרי להיות על 0 גרם פחמימה.

לייל טוען שיציאה מהדיאטה אפשר שתיהיה מלווה בהעלאה הדרגתית של 20-30 גרם פחמימה ליום, כאשר יש להעדיף לתסף בפחמימות מירקות.

אפשרי גבר, תאכל באיזור ה-300 + חלבון, והכל בסדר.. אני אנסה את מה שהצעת.. תודה רבה לשאר המגיבים 🙌

אפשרי גבר, תאכל באיזור ה-300 + חלבון, והכל בסדר.. אני אנסה את מה שהצעת.. תודה רבה לשאר המגיבים 🙌

הוא התכוון שזה פרקטית לא אפשרי, כי תמיד תכניס פחמימות דרך מה שאתה אוכל, ככה ש-0 פחמימה לא אפשרי גם אם אתה חי בעיקר על אבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
בצים קשות טונה במים וחזה עוף.. אין פחממות.. ואבקת חלבון איזולט..אלה אם יש משהו לחדש אני אשמח לשמוע..

---------- התגובה התווספה ב 16:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:16 ----------

בטונה יש פחות מ-0.1 גרם פחמימה ל-100 גרם, זה עדיין לא 0 😈

רשום לי על הקופסא 0.. ונו באמת תיהיה רציני0.1 ? בטח ממש מרגישים את זה 😣

בצים קשות טונה במים וחזה עוף.. אין פחממות.. ואבקת חלבון איזולט..אלה אם יש משהו לחדש אני אשמח לשמוע..

---------- התגובה התווספה ב 16:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:16 ----------

רשום לי על הקופסא 0.. ונו באמת תיהיה רציני0.1 ? בטח ממש מרגישים את זה 😣

אהה, אבל בביצה קשה יש משהו כמו 1.1 גרם פחמימה ל-100 גרם. אכלת אותה.

• פותח/ת השרשור
אהה, אבל בביצה קשה יש משהו כמו 1.1 גרם פחמימה ל-100 גרם. אכלת אותה.

ומה הנקודה שלך לא הבנתי?...זה לא עונה לי על השאלה של הפוסט הזה.. אז נניח ואכלתי 4 גרם פחממה ביום, כי היה פחממה 1.1 גרם שזה המון וממש השביע אותי.. מה קטע ?.. זה לא פחממה שאתה מרגיש בכלל כך שזה 0 גרם מבחינתי.. ואני לא נכנס לקטנות
😵

ומה הנקודה שלך לא הבנתי?...זה לא עונה לי על השאלה של הפוסט הזה.. אז נניח ואכלתי 4 גרם פחממה ביום, כי היה פחממה 1.1 גרם שזה המון וממש השביע אותי.. מה קטע ?.. זה לא פחממה שאתה מרגיש בכלל כך שזה 0 גרם מבחינתי.. ואני לא נכנס לקטנות
😵

הנקודה שלי שליאור אמר לך שזה בלתי אפשרי ואמרת לו שכן. לא הבנתי מה זה "מרגיש" בכלל, עד 30 גרם לא מרגישים ומ-30 כן? ומספיק שהוספת תבלינים, הוספת פחמימה. אתה לא יכול להתחמק מצריכה מינימלית של 15-20 פחמימות ליום אלא אם אתה חי על איזולייט, טונה במים וחזה עוף (וגם אז צריך להיזהר לא לאכול שום ממתיק שהגוף ישתמש בו כמקור אנרגיה חלילה).

זה מזכיר לי את הרופא שלי. הוא חשב שאין לי GH בגוף כי התוצאה הייתה מתחת לסף הדיטקציה. כמובן, שאצל אנשים נורמלים שלא מזריקים תוצאה של מתחת לסף דיטקציה היא תקינה.

זה מזכיר לי את הרופא שלי. הוא חשב שאין לי GH בגוף כי התוצאה הייתה מתחת לסף הדיטקציה. כמובן, שאצל אנשים נורמלים שלא מזריקים תוצאה של מתחת לסף דיטקציה היא תקינה.
ולא הציע לך זריקות GH בחינם? 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית