הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הנושא המחודש שלי + הערכת א.ש.

• פותח/ת השרשור
חיטוב טוב, מוכר את הקורקינט? 😃
תודה. ואת האמת שכן חח.. פנה אלי לפרטי.

חחח אמרתי לך שזה בגלל נוזלים. כל דיאטות ה"ייבוש" האלה משקרות, ברגע שאתה חוזר לאכול כמו בנאדם (אלא אם אתה מזוכיסט) יש קצת עליה בנוזלים. זה בסביבות ה-14 (אם אתה רוצה 13, שלך!).
נמאס לי כבר, רוצה להתחיל מסה... עד לאיזה א.ש. אתה חושב שכדי לי לשאוף עם המסה הנוכחית שלי כדי לא להראות אנורקס?

חיטוב מצוין אחי! תמשיך ככה!
עזוב אותך מקוביות! עוד שניה חורף תתחיל מסה יא סוס!

תודה. ואת האמת שכן חח.. פנה אלי לפרטי.

נמאס לי כבר, רוצה להתחיל מסה... עד לאיזה א.ש. אתה חושב שכדי לי לשאוף עם המסה הנוכחית שלי כדי לא להראות אנורקס?

אם אתה שואל אותי...? אפשר להתחיל לחשוב על סיום ומעבר לנייטרלי. אתה בחיטוב המון זמן, יכול להיות שזה קצת ללכת עם הראש בקיר. קוביות זה over appreciated, התוצאות שלך מעולות גם ככה.

אני חייב לשבח אותך, סחטיין ענק על הירידה במשקל לטווח הארוך! המסת שריר שלך נורא בולטת למרות שירדת המון במשקל..
שיהיה בהצלחה עד האחוזים הנמוכים מאוד
smile.gif

אם אתה שואל אותי...? אפשר להתחיל לחשוב על סיום ומעבר לנייטרלי. אתה בחיטוב המון זמן, יכול להיות שזה קצת ללכת עם הראש בקיר. קוביות זה over appreciated, התוצאות שלך מעולות גם ככה.

נכון למרות ששורה תחתונה הכול בראש, הגוף שלך ייראה איך שתרצה

באופן אישי אני קראתי פה פעם, מזמן, הודעה של משה, שבדר״כ יורדים לאיפשהו בין 8 ל-12 אחוז כדי להתחיל מסה
אז החלטתי ללכת על זה ולהקצין עוד קצת והיום נמדדתי ויצא 6.9
אבל לרדת כל כך נמוך היתה בסופו של דבר החלטה שלי
קבע לך מטרה סופית שבה תהיה לך אפשרות לעצור ולחשוב מה בא לך הלאה, קבע את הדרך לשם וצא
זו דעתי האישית

נכון למרות ששורה תחתונה הכול בראש, הגוף שלך ייראה איך שתרצה

זה לא בדיוק נכון. זה תלוי בהמון גורמים - בעיקר גנטיקה, היסטוריה אישית, set point, היסטוריית אימונים וכו'. יש מבני גוף שיהיה קשה להגיע לקוביות, ואם יש לך עור עודף מהתקופות שהיית שמן, גם זה משפיע על התוצאה. ואם ה-set point שלך גבוה, אתה תהנה מהקוביות תקופה קצרה מאוד אחרי שתחזור לאכול כמו בנאדם (אלא אם תתחתן עם אירובי + תאכל מדוקדק).

כי אתה לא יכול לאכול אותו הדבר 50 שנה רק בגלל שאתה רוצה שיראו קוביות. מה גם שאתה לא יכול להתקדם (משמעותית) מבחינת משקלי עבודה כשאתה על גירעון או נייטרלי.

למה לא בעצם?

כי אם הסט פוינט שלך גבוה, ברגע שתחזור לאכול כמו שצריך הגוף יחזור לאגור נוזלים + שומן בצורה מאוד מהירה. קשה מאוד להוריד סט פוינט (רמת אחוזי השומן שהגוף "התרגל" אליה לאורך השנים).

+ יש פקטור שנקרא "חיים נורמלים בחברה אנושית מודרנית", שזה אומר נסיבות חברתיות בהן אוכלים ושותים, נוסעים לחו''ל, פגישות עסקים, מגדלים ילדים וכו', שגורם לך מדי פעם לסטות משגרה של אימון + 2 עלי חסה ביום.

• פותח/ת השרשור
אז מה אתם אומרים בעצם שאם הסט פוינט שלי גבוה כל החיטוב הזה היה לשוא?

מדהיים אחי התמונה הראשונה שראיתי היית סתם שמן ועכשיו יש לך כבר גוף לא רע ואם
תמשיך קצת עוד מעט יהיה לך גוף פצצה

כי אם הסט פוינט שלך גבוה, ברגע שתחזור לאכול כמו שצריך הגוף יחזור לאגור נוזלים + שומן בצורה מאוד מהירה. קשה מאוד להוריד סט פוינט (רמת אחוזי השומן שהגוף "התרגל" אליה לאורך השנים).

הסרת רכמות ותאי השומן לא תביא להורדת הסט פוינט של הגוף ? (שאיבת שומן אולי ?)

• פותח/ת השרשור
עדכון מהיום:
20111005212823.jpg

20111005211629.jpg

מכווץ:
20111005212725.jpg

רפוי לחלוטין:
20111005212659.jpg

אני נאבק בלחזור לדל פחמימה... זה פשוט קשה לי בטירוף לעבור שוב את מחסום השבועיים הראשונים אחרי שלקחתי הפסקה... אני מרגיש מותש והמשקל לא זז 😵

אחי כרגע אני במצב קצת יותר טוב ממה שאתה התחלת, יש מצב אתה מספר לי טיפה איך היה התפריט שלך ואימונים שלך בהתחלה (ותוספים), אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית(חדש)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית