הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשמסתכלים על היד מקדימה אז היא רזה

• פותח/ת השרשור elirev4
  • פורסם בתאריך

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
נתונים:
משקל: 70
גובה: 1.70
נמצא בתקופת מסה כבר חצי שנה.

הבעיה:
כשמסתכלים עליי מקדימה אז כאילו היד רזה ולא מפותחת כאילו באזור הזה ככה (סימנתי בצהוב):
mjwoyumztq1z.jpg

למה זה ככה? עדיין אני עולה במשקל וזה נשאר רזה כשמסתכלים עליי מקדימה וגם זה לא מפותח שמסתכלים מקדימה, למה זה ככה?

זו שאלה לאשכול השאלות המפגרות, כי התשובה עליה היא: ככה. זה שונה אצל כל אחד ותלוי בעיקר בגנטיקה, מסת שריר, פרופורציות של הגוף ואחוזי שומן.

השליה אופטית.בגלל עובי הפרקים. אצלי ידיים ב43 -44 נראות מאסיביות כי המפרקים שלי דקים בגלל שאני שחיף ביסודי.

• פותח/ת השרשור
אני בתכלס נשאר לי להעלות עוד חמש קילו
ואני לא מאמין שזה יסתדר, הקטע שהיד רזה שמסתכלים מקדימה
ומי שאמר שזה אשליה, אז זה לא משנה אם זה אשליה אנשים אני מסתכל על זה ורואה יד רזה

אתם אומרים שעם אני יעלה את החמש קילו האחרונים שלי יש סיכוי שהאיזור שמה יתמלא עד אז?

---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:46 ----------

*הקפצה*

אני בתכלס נשאר לי להעלות עוד חמש קילו
ואני לא מאמין שזה יסתדר, הקטע שהיד רזה שמסתכלים מקדימה
ומי שאמר שזה אשליה, אז זה לא משנה אם זה אשליה אנשים אני מסתכל על זה ורואה יד רזה

אתם אומרים שעם אני יעלה את החמש קילו האחרונים שלי יש סיכוי שהאיזור שמה יתמלא עד אז?

אין מה להקפיץ הודעות בפורום אחרי שעתיים (וזה גם אסור), עונים כשיכולים.
ואין תשובה לשאלה שלך, אצל כל אחד זה עובד אחרת ולכן עדיף להתרכז בדברים החשובים (שזה להעלות משקלים בתרגילי הבסיס בטכניקה טובה) ולא להתפזר.

אתה יכול ללכת בפוזה דאבל בייספס
או שיש בחורות לעשות את הפוזה הזו

או להצטלם רק מהצד

• פותח/ת השרשור
אני עולה במשקלים (מרים כבד) בזמן האחרון כמו שצריך ונשאר לי רק עוד חמש קילו להעלות עד שאני מגיע ל-75 ופה סיימתי את המסה.

לא נראה לי שחמש קילו ימלאו את האזור הרזה בידיים

למה רק ל75 קילו? בגלל שאתה 1.70 מטר? זה לא סיבה.
מה אחוז שומן? אם לא ממש גבוה אין סיבה לעצור מסה על 75 קילו.

בכל מקרה שאתה על 75 קילו שום דבר לא יכול להראות גדול במיוחד

אני עולה במשקלים (מרים כבד) בזמן האחרון כמו שצריך ונשאר לי רק עוד חמש קילו להעלות עד שאני מגיע ל-75 ופה סיימתי את המסה.

לא נראה לי שחמש קילו ימלאו את האזור הרזה בידיים

אני 1.70 , והתחלתי מסה לפני שבועיים רק מכמעט 70 קילו.. (67) 75 זה כלום

• פותח/ת השרשור
אבל לא יודע נראה לי שאני די מתחיל להשמין
אז נראה לי ש 75 יהיה סבבה ואז אני יתחיל לחטב לא?

תעשה מה שאתה רוצה רק אחרי זה אל תבוא ותגיד היד שלי קטנה וכו'.
אתה רוצה לגדול יש לי שתי מילים להגיד לך- תאכל תגדל.

• פותח/ת השרשור
תקשיב אחי נראה לי ש-75 בשבילי זה בסדר, כאילו עדיין אני רק 1.70 לא נראה שזה יראה טוב אם אני ישקול 80 לא?

---------- התגובה התווספה ב 19:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:05 ----------

דרך אגב שאלה קטנה, אני צריך לעשות ריצות כי אי אפשר כל הזמן לאכול ולא להשמין נכון?, אז אני צריך להתחיל לשלב ריצות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית