הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורות על שורף שומן OxyELITE

אם אתה מחפש שריפת שומן אז זה בזבוז כסף, מה שכן יכול לעזור אם אתה באחוזי שומן נמוכים זה יהומובין וקפאין. או אפדרין אם כבא הולכים על לא חוקיים

קח תיראה

קבצים מצורפים

• dffd.PNG
    dffd.PNG
    KB 7.7 · צפיות: 216
לפי דעתי המרכיבים הכי משפיעים שמה זה 1,3 דימטלמנין וקפאין וכל השאר אני פשוט לא יודע זה מאוד מזכיר את הגאק3.
למה פשוט לא ללכת על הקפאין ויוהומבין\אפדרין?

כמה עוזר? אני לא יכול להגיד לך כי לא ניסיתי אותו מה שכן אני לא חושב שהוא שווה את הכסף יש דברים יותר יעילים וזולים יותר.

בטח שזה עוזר, אחרי ששלימת הרבה כסף על אריזה יפה נראה אותך לא מפציץ באירובי.. אתה פשוט תרגיש פראייר. מה שגם השפעה פסיכולוגית: קניתי שורף שומן ואני מרביץ באירובי, אני עושה חיטוב אז אני לא אהרוס אותו עם גלידות ושווארמות.

בקיצר: אפקט פיזיולוגי לא כל כך קיים, מעט קפאין ואפילו לא ראיתי יהומבין. אפקט פסיכולוגי קיים גם קיים. אם שווה לך לשלם הרבה כסף בשביל זה זה בחירה שלך. דבר אחד בטוח: שומן הוא לא שורף

ניסיתי את האוקסי ומה שהרגשתי זה פשוט שהרעב שלי נעלם ומלא אנרגיה וכוח כל הזמן למשהו כמו 6 שעות

אוכל זה השורף ש/ומן העיקרי 😃

---------- התגובה התווספה ב 20:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:34 ----------

זה המפתח אל תחפשו שום דבר אחר כי אם התזונה לא נכונה לא צריך כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית