הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הולך להתקע בקרוב במשקלים בSS,האם זה האוכל?

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אהלן!
לפני כחודש התחלתי SS במשקלים שהם כ-70-80% מהRM5 שלי בתרגילים האלה שקבעתי במהלך הנסיונות הקודמים שלי עם התוכנית,שלא היו מוצלחים בגלל הצבא.

סקוואט-70(112 RM5,לקחתי פחות מ-70% כי קשה לי להתקדם מהר בתרגיל הזה)
בנץ'-65(RM5 85)
פרס-40(RM5 57.7)
דדליפט-90(RM5 140)
בנתיים עושה מתח 3XMAX,עד שכמה חברה נחמדים שעוסקים בקרוספיט במכון שלנו ילמדו אותי פאוורקלין.

כיום המשקלים שלי נכון לשני האימונים האחרונים הם:
סקוואט 102.5-כבד רצח ואני מופתע כל פעם מחדש איך אני בכלל מצליח לסיים את הסט.
בנץ' 77.5-בסדר גמור אבל מרגיש שמתחיל להיות קשה.
פרס 50-גם מתחיל להיות דיי כבד,בנתיים מסתדר והמוט עולה בסדר.
דדליפט 125-כבד רצח,עולה רק באחיזה משולבת.

כמו שאתם שמים לב,בניגוד לאפקט של התוכנית שאומר שהלחיצות מגיעות לשיאן לפני הסקוואט והדדליפט,אצלי זה להפך,ולא אני לא ממהר לשים כל אימון 5 קילו בסקוואט ו10 קילו בדדליפט.
אני ישן מספיק,אבל בקשר לתזונה אני לא בטוח.

התחזוקה שלי,לפי מה שחישבתי בנושא הקודם שפתחתי,היא בערך 2700 קלוריות.
עכשיו אני על 3000,שזה מאזן חיובי קל יחסית לתוכנית הזאת.
כמה לדעתכם אפשר לעלות עוד בישביל להמשיך להתקדם בתוכנית?

אני רק מבקש להמנע מתשובות כלליות כמו "תאכל כל מה שמת,ומה שחיי תהרוג ואז תאכל גם אותו!" כי לי אורח החיים הזה לא מתאים.
אני לא שחיף בעובי דיקט ששוקל 50 קילו שמתלונן שהוא לא יכול להשמין.
תאבון לא חסר לי ואם אני באמת אוכל כל מה שזז ובא ליד,משקל הגוף שלי יזנק כמו אצן אולימפי!;maeq

המטרה שלי היא להתקדם בתוכנית תוך כדי תזונה מבוקרת,עד כמה שאפשר,לפחות בהתחלה.

תודה ושבוע טוב!

כמה אתה שוקל עכשיו?
הייתי אומר שתתקדם עם התוכנית איך שהיא ואל תנסה לצפות כשל, כשהוא יגיע הוא יגיע...
תנסה לעלות בקצב של חצי קילו בשבוע בערך, זה לא מוחלט.

אהלן!
לפני כחודש התחלתי SS במשקלים שהם כ-70-80% מהRM5 שלי בתרגילים האלה שקבעתי במהלך הנסיונות הקודמים שלי עם התוכנית,שלא היו מוצלחים בגלל הצבא.

סקוואט-70(112 RM5,לקחתי פחות מ-70% כי קשה לי להתקדם מהר בתרגיל הזה)
בנץ'-65(RM5 85)
פרס-40(RM5 57.7)
דדליפט-90(RM5 140)
בנתיים עושה מתח 3XMAX,עד שכמה חברה נחמדים שעוסקים בקרוספיט במכון שלנו ילמדו אותי פאוורקלין.

כיום המשקלים שלי נכון לשני האימונים האחרונים הם:
סקוואט 102.5-כבד רצח ואני מופתע כל פעם מחדש איך אני בכלל מצליח לסיים את הסט.
בנץ' 77.5-בסדר גמור אבל מרגיש שמתחיל להיות קשה.
פרס 50-גם מתחיל להיות דיי כבד,בנתיים מסתדר והמוט עולה בסדר.
דדליפט 125-כבד רצח,עולה רק באחיזה משולבת.

כמו שאתם שמים לב,בניגוד לאפקט של התוכנית שאומר שהלחיצות מגיעות לשיאן לפני הסקוואט והדדליפט,אצלי זה להפך,ולא אני לא ממהר לשים כל אימון 5 קילו בסקוואט ו10 קילו בדדליפט.
אני ישן מספיק,אבל בקשר לתזונה אני לא בטוח.

התחזוקה שלי,לפי מה שחישבתי בנושא הקודם שפתחתי,היא בערך 2700 קלוריות.
עכשיו אני על 3000,שזה מאזן חיובי קל יחסית לתוכנית הזאת.
כמה לדעתכם אפשר לעלות עוד בישביל להמשיך להתקדם בתוכנית?

אני רק מבקש להמנע מתשובות כלליות כמו "תאכל כל מה שמת,ומה שחיי תהרוג ואז תאכל גם אותו!" כי לי אורח החיים הזה לא מתאים.
אני לא שחיף בעובי דיקט ששוקל 50 קילו שמתלונן שהוא לא יכול להשמין.
תאבון לא חסר לי ואם אני באמת אוכל כל מה שזז ובא ליד,משקל הגוף שלי יזנק כמו אצן אולימפי!;maeq

המטרה שלי היא להתקדם בתוכנית תוך כדי תזונה מבוקרת,עד כמה שאפשר,לפחות בהתחלה.

תודה ושבוע טוב!

זה יכול להיות קשור לזה שאתה לא אוכל מספיק, תנסה לעלות את המאזן בחיובי בעוד 200-300 קלוריות, אם גם זה לא עוזר אולי זה זמן לריסט.

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות קשור לזה שאתה לא אוכל מספיק, תנסה לעלות את המאזן בחיובי בעוד 200-300 קלוריות, אם גם זה לא עוזר אולי זה זמן לריסט.

לא הגיוני שזה זמן לריסט,רק התחלתי את התוכית ואין גם מצב שאני מגיע לריסט בסקוואט ודדליפט לפני הלחיצות.
זה בטוח האוכל,השאלה היא כמה קלוריות להוסיף בלי הגזמה כדי לאפשר התקדמות.

---------- התגובה התווספה ב 14:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:44 ----------

כמה אתה שוקל עכשיו?
הייתי אומר שתתקדם עם התוכנית איך שהיא ואל תנסה לצפות כשל, כשהוא יגיע הוא יגיע...
תנסה לעלות בקצב של חצי קילו בשבוע בערך, זה לא מוחלט.

בנתיים אני מתקדם איך שהיא,כל אימון מוסיף כבר חצי מהמשקלים המומלצים.
אני מבין שהאוכל הוא הגורם הבעייתי,לכן השאלה שלי היא כמה אפשר להוסיף ל-3000 בלי להגזים כדי להתקדם הלאה?

לא הגיוני שזה זמן לריסט,רק התחלתי את התוכית ואין גם מצב שאני מגיע לריסט בסקוואט ודדליפט לפני הלחיצות.
זה בטוח האוכל,השאלה היא כמה קלוריות להוסיף בלי הגזמה כדי לאפשר התקדמות.

---------- התגובה התווספה ב 14:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:44 ----------

בנתיים אני מתקדם איך שהיא,כל אימון מוסיף כבר חצי מהמשקלים המומלצים.
אני מבין שהאוכל הוא הגורם הבעייתי,לכן השאלה שלי היא כמה אפשר להוסיף ל-3000 בלי להגזים כדי להתקדם הלאה?

מצטער לא שמתי לב שכתבת שאתה בתוכנית רק חודש. ותתחיל עם 200-300 קלוריות זה לא יהיה הגזמה..

כמה אתה שוקל ומה הגובה?
2700 ו 3000 זה לא הרבה...אבל 3000 כן אמור להספיק להתקדמות נחמדה אם אתה לא שוקל הרבה,השאלה היא אם אתה באמת אוכל 3000 כל יום.
אל תתבייש להוסיף אוכל, זה החלק הכי חשוב כאן
אם אתה שוקל מעל 80 קילו,אני לא רואה בעיה ב 3500 ואפילו קצת יותר...להפך

• פותח/ת השרשור
אני 187,שוקל 84 קילו כרגע.

---------- התגובה התווספה ב 15:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:15 ----------

ואני כן אוכל בוודאות 3000 כל יום,אני מסדר לי תפריט שנוח לי איתו כל השבוע,כל פעם אם אני מוסיף קלוריות,אני מוסיף משהו לתפריט פשוט.

אם אתה מרגיש טוב עם השינה אני לא רואה איך הסדר של השעות מפריע...
תאכל עוד,אם אתה מרגיש שאתה נותן הכל באימונים ועובד עצים מאוד אז קשה לי להאמין שמ 3500 קלוריות (עם מספיק חלבון) תשמין...

• פותח/ת השרשור
היום הורכב תפריט חדש ל3500.
200 חלבון
300 פחמימה
166 שומן

קשה לי להאמין שה800 קלוריות מעל התחזוקה יתנו רוב לטובת השריר...

יכול להיות שבגלל הדינאמיות של העבודה והלימודים שלך סדר הארוחות משתנה?
הכוונה היא תזמון הארוחות בעיקר לפני ואחרי אימון...
מעניין לשמוע כי על פניו נשמע שאתה עושה הכל בסדר גמור ואולי צריך להעמיס קצת יותר פחמימה בתזמון לפני האימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית