24.7.13
27.7 אליפות ישראל לקדטים... בגדול השאיפות לא גדולות אני ארים כמה שאני צריך בשביל מקום ראשון ואמשיך להתכונן לאליפות ישראל לבוגרים ולאליפות אירופה שלאחרונה הודיעו לי סופית שאני אשתתף
כל הכבוד, בהצלחה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
24.7.13
27.7 אליפות ישראל לקדטים... בגדול השאיפות לא גדולות אני ארים כמה שאני צריך בשביל מקום ראשון ואמשיך להתכונן לאליפות ישראל לבוגרים ולאליפות אירופה שלאחרונה הודיעו לי סופית שאני אשתתף
תודה אולג 😃בהצלחה בהכנות לאירופה!
תודה יאיר 😃כל הכבוד, בהצלחה!
8.8.13
hang snatch 50kg 2x2 60kg 2x2 70kg 6x2
clean +2front squats +jerk 70kg x2 80kg x2 90kg x6
hang snatch under the knee pulls 90kg 4x3 100kg 4x3
pause at quarter front squat 100kg 4x12sec 110kg 4x12sec
push press 50kg 4x5
עבודה עצמאית בחדר כושר:
Dumbell bench press (incline) 8kg per hand 3x12
בטן
משקל גוף בתחילת אימון: 62.35kg
משקל גוף בסוף אימון: 61.2kg
זה הגיוני להוריד יותר מקילו של נוזלים במהלך האימון זה נשמע לי פשוט מלא?
אתה מוריד את כל הקילו האלה בזיעה?
כן, אם תראה בשנים קודמות בקיץ גם הורדתי קילו באימון חלק מהחברה באימון שלי גם יכולים להוריד קרוב ל 2 קילו באימון.
האימון לוקח בערך שלוש שעות זה לא בעיה לאבד קילו נוזלים בשלוש שעות.
זה גם תלוי כמה אתה שותה בזמן אימון, אני לדוגמא שותה בערך כוס(250 מ"ל) באימון
2 התחרויות הקרובות שאני מתכונן אליהם הם אליפות ישראל לבוגרים 27.8 ואליפות אירופה (אני טס ב 31.8) 3.9מתי התחרות ולאן אתה שואף להגיע?
אני דיי בטוח שזה לא רק נוזלים.... במהלך האימון אתה גם שורף קלוריות ממאגרים של אנרגיה זמינה(פחמימה). במהלך שריפת הגלוקוז תאים פולטים פחמן דו חמצני מים ואנרגיה.אתה בא לאמר לי שאתה מוריד ליטר זיעה באימון...תחשוב שזה בקבוק שלם, זה מלא צריך להגיע כמו חמור !
תאמת שאלתי בגלל שאימון שעבר הורדתי 800 גרם מההתחלה עד לסוף האימון למרות שלא הזעתי כל כך הרבה זה נראה לי פשוט לא הגיוני.
אוקיי שיהיה המון בהצלחה!!