ייעוץ כתף תפוסה

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
חברס כנראה נתתי חזרה אחת יותר מדי עם משקל שחדש לי (כבד קצת יותר מהרגיל) ומאז החזרה הזאת אני בקושי מרים ת'יד בגלל כאבים בכתף...זה לא דומס או משהו זה מרגיש לי יותר כמו איזה גיד מתוח.

מחר יש לי אימון גב שכולל משיכות כבדות ואני לא בטוח שאני אוכל לבצע הכל אם בכלל.
וולטרן במשך כל הלילה ומחר יספיק?
או לתת לה מנוחה של כמה ימים?

חברס כנראה נתתי חזרה אחת יותר מדי עם משקל שחדש לי (כבד קצת יותר מהרגיל) ומאז החזרה הזאת אני בקושי מרים ת'יד בגלל כאבים בכתף...זה לא דומס או משהו זה מרגיש לי יותר כמו איזה גיד מתוח.

מחר יש לי אימון גב שכולל משיכות כבדות ואני לא בטוח שאני אוכל לבצע הכל אם בכלל.
וולטרן במשך כל הלילה ומחר יספיק?
או לתת לה מנוחה של כמה ימים?

זה קרה לי השבוע. שמתי שלושה ימים וולטרן 3 פעמים ביום ועבר לי, הייתי במצב שממש לא יכולתי להרים את היד.
מחר תירגע במשקלים אל תעלה במשקל ואימון אחרי תהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
זה קרה לי השבוע. שמתי שלושה ימים וולטרן 3 פעמים ביום ועבר לי, הייתי במצב שממש לא יכולתי להרים את היד.
מחר תירגע במשקלים אל תעלה במשקל ואימון אחרי תהיה בסדר.

אז אתה אומר כן ללכת לאימון ?
בתכלס הכאב הוא בדחיקות כשהכתף הקדמית עובדת....מחר רק האחורית תעבוד אז כן לתת אימון?

זה קרה לי שלא הצלחתי להרים בכלל את היד וזה לא קשור לדחיקת כתף כל תזוזה לא במקום עם היד גרמה לכאב,אם זה המצב לא הייתי מתאמן,יש לציין כי זה עבר לי רק לאחר ארבעה ימים.
ממליץ לנוח עד שזה יעבור אם זה המקרה.

אז אתה אומר כן ללכת לאימון ?
בתכלס הכאב הוא בדחיקות כשהכתף הקדמית עובדת....מחר רק האחורית תעבוד אז כן לתת אימון?

תלוי בך, עדיף שתנוח יום אחד אבל גם אם אתה רוצה להתאמן זה בסדר רק תעשה אימון קל שלא יהיה לך עומס על המקום

קרה לי בדיוק אותו הדבר אחרי אימון חזה קשה של דחיקות, זה מתיחה של גיד פנימי בכתף, זה קרה לי נחתי 3 ימים בלי להתאמן ועבר לגמרי.

• פותח/ת השרשור
קרה לי בדיוק אותו הדבר אחרי אימון חזה קשה של דחיקות, זה מתיחה של גיד פנימי בכתף, זה קרה לי נחתי 3 ימים בלי להתאמן ועבר לגמרי.

יצא לך לעשות סקוואט עם הכתף ככה?
אני רוצה לנסות היום לפחות להרוויח רגליים
גם לי זה קרה אחרי לחיצת חזה חזרה אחת יותר מדי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית