הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לאכול אחרי אימון+אירובי?

שחר מכלוף

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
לילה טוב,

היום התחלתי סוף סןף אירובי וקצת אימוני כוח.
המטרה שלי היא להרזות ולרדת במשקל ולאחר הירידה במשקל
להתחיל לחטב את הגוף,אז רציתי לדעת מה לאכול אחרי,אם בכלל חובה.
הדבר היחידי שהבנתי הוא שצריך להיות במאזן קלורי שלילי

דרך אגב,
אני עושה בערך 40 דקות אירובי,מספיק?

ארוחה לפני ואחרי האימון – לא מה שחשבתם?
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף

Good luck!
images

מה שאני עשיתי זה אכלתי כל היום נקי משומנים, הרבה פחות פחמימות בערך 4\3 מהרגיל ותאכל 3-4 תמרים אחרי האימון עם איזה קוטג' 3% או גבינה

---------- התגובה התווספה ב 20:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:16 ----------

שכחתי לומר שתאכל ישר אחרי האימון ורק 10 דקות אחרי תעשה אירובי

מה שאני עשיתי זה אכלתי כל היום נקי משומנים, הרבה פחות פחמימות בערך 4\3 מהרגיל ותאכל 3-4 תמרים אחרי האימון עם איזה קוטג' 3% או גבינה

---------- התגובה התווספה ב 20:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:16 ----------

שכחתי לומר שתאכל ישר אחרי האימון ורק 10 דקות אחרי תעשה אירובי
אתה מטעה אנשים עם החירטוטים שלך. אנשים מסוגלים לקחת ברצינות את מה שאתה אומר אתה מבין את זה?

כל מה שאתה אוכל תלוי בסך הקלוריות והערכים התזונתיים שנכנסים לך לגוף בסוף היום. להתנזר משומנים לא רק שלא מומלץ - זה גם מסוכן ויכול לפגוע במערכות תפקודיות בגוף.
זה שמישהו יגיד לך שעדיף לאכול "קוטג' 3%", זה לא אומר מבחינתך כלום, כי אולי לאותו בנאדם יש תפריט שבהמשך היום הוא משלים את ערכי השומן שלו - ואתה לא.

תבנה תפריט מסודר, וזה לא משנה אם אתה אוכל חצי שעה אחרי האימון או שעה. מה שמשנים אלה הערכים שאתה מגיע אליהם בסוף היום. כל עוד יש לך אוכל שנספג במערכת העיכול במהלך היום, הגוף ידע לתעל אותו לאחר האימון.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית