הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תדירות אימונים

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
אם ידוע ששריר מתפתח במנוחה אז למה יש תוכניות עמוסות כמו 5-6 פעמים בשבוע?
האם יש התפתחות טובה בתוכניות אלה גם בלי להיות מוזרק?
והאם לא עדיפה תוכנית של 3 פעמים בשבוע עם הרבה מנוחות בין האימונים?

1) במקרה הטוב אלו הן תוכניות למקצוענים מוזרקים. במקרה הרע, מדובר בסתם זבל לא יעיל.
2)אולי מספר חודשים ראשונים של אימונים. אבל בגדול - לא.
3) לאדם הרגיל , ברור שכן.

אם תשים לב, התוכניות אולי עמוסות, אבל כל שריר לפעמים עובד רק פעם בשבוע ככה שזה לא בהכרח גרוע.
מה שכן עדיין זה מעמיס על הגוף בלי קשר וזה לא מומלץ למתחילים כי זה סתם יעכב אותם.

מה זה קשור ל-CNS? אין שום בעיה להתאמן 5 פעמים בשבוע, זה פשוט לא יעיל בשביל מתחיל.

• פותח/ת השרשור

טימטמו שם ת'מוח אחי הם לא סגורית על עצמם ומזה השטויות האלה להתחיל להתאמן חצי גוף ולחלק לארבע,זה דומה לבולקינג רוטין ואת החלוקה הזאת אפשר לפרוס על יותר ימים.

אני לא מדבר על מתחילים..אני למשל מתאושש יפה ועולה במשקלים(כמובן לא כמו בהתחלה) כל 2 -3 אימונים ואני רואה עליה יפה במשקל וטוב לי עם התוכנית.

אם נתייחס לצורת אימון שלי השאלה היא האם כשאני מתאושש יפה ומצליח להגיע לעליה במשקלים כשאני מתאמן 5 אימונים בשבוע...מה ייתנו לי 3 אימונים בשבוע?

זה ארוך לי, אבל טענות כמו 6 אימונים בשבוע זה לבילדרים מוזרקים לא מקובלות עליי.

טימטמו שם ת'מוח אחי הם לא סגורית על עצמם ומזה השטויות האלה להתחיל להתאמן חצי גוף ולחלק לארבע,זה דומה לבולקינג רוטין ואת החלוקה הזאת אפשר לפרוס על יותר ימים.

אני לא מדבר על מתחילים..אני למשל מתאושש יפה ועולה במשקלים(כמובן לא כמו בהתחלה) כל 2 -3 אימונים ואני רואה עליה יפה במשקל וטוב לי עם התוכנית.

אם נתייחס לצורת אימון שלי השאלה היא האם כשאני מתאושש יפה ומצליח להגיע לעליה במשקלים כשאני מתאמן 5 אימונים בשבוע...מה ייתנו לי 3 אימונים בשבוע?

אתה תתקדם יותר (כנראה)

• פותח/ת השרשור
אתה תתקדם יותר (כנראה)

הבעיה היא שלוקח 5 ימים עד ששריר מסוים יעבוד פעם נוספת בצורת אימונים של 3 אימונים בשבוע לעומת מנוחה של 3 ימים בצורת אימונים של 5 אימונים בשבוע.

כשאני מגיע לעבוד על שריר מסויים אחרי 5 ימים אני מרגיש באימון כאילו לא נגעתי במשקולות שנה.

הכוונה היא שכל אימון אתה מבצע עבודה על כל הגוף. ואז יש 3 פעמים בשבוע עבודה על כל החלקים החשובים.

איפה זה בדיוק מגביל אותך מבחינת הישגים של משקלי עבודה,הרי בשום תוכנית מלבד FBW אתה לא עובד על כל חלק בגוף 3 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
איפה זה בדיוק מגביל אותך מבחינת הישגים של משקלי עבודה,הרי בשום תוכנית מלבד FBW אתה לא עובד על כל חלק בגוף 3 פעמים בשבוע.

בגלל שבכל אימון אני מגיע לתרגיל ה2 או ה3 אחרי שפירקתי תצמי בהתחלה..
ותסכים איתי שאתה לא בא בפול כוח לבנצ או דדליפט אחרי שעשית סקוואט נגיד

ואם כבר דיברת על עבודה 3 פעמים בשבוע על שריר...זה לא עמוס מדי?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית