עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נראה לי אשכול שממצה את העניין: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=348&MessageId=151817484
טימטמו שם ת'מוח אחי הם לא סגורית על עצמם ומזה השטויות האלה להתחיל להתאמן חצי גוף ולחלק לארבע,זה דומה לבולקינג רוטין ואת החלוקה הזאת אפשר לפרוס על יותר ימים.
אני לא מדבר על מתחילים..אני למשל מתאושש יפה ועולה במשקלים(כמובן לא כמו בהתחלה) כל 2 -3 אימונים ואני רואה עליה יפה במשקל וטוב לי עם התוכנית.
אם נתייחס לצורת אימון שלי השאלה היא האם כשאני מתאושש יפה ומצליח להגיע לעליה במשקלים כשאני מתאמן 5 אימונים בשבוע...מה ייתנו לי 3 אימונים בשבוע?
אתה תתקדם יותר (כנראה)
אז מה מקובל?זה ארוך לי, אבל טענות כמו 6 אימונים בשבוע זה לבילדרים מוזרקים לא מקובלות עליי.
ומה הקשר לCNS? גם לב יש רק אחד.זה גרוע בכל מקרה, כי CNS יש רק אחת.
שלח לי את המחקר על ה 1000KM Cycling בפורום מחקריםומה הקשר לCNS? גם לב יש רק אחד.
אז מה מקובל?
הכוונה היא שכל אימון אתה מבצע עבודה על כל הגוף. ואז יש 3 פעמים בשבוע עבודה על כל החלקים החשובים.
איפה זה בדיוק מגביל אותך מבחינת הישגים של משקלי עבודה,הרי בשום תוכנית מלבד FBW אתה לא עובד על כל חלק בגוף 3 פעמים בשבוע.