קצת רקע:
לפני כחודש התחלתי SS במשקלים שהם כ-70-80% מהRM5 שלי בתרגילים האלה שקבעתי במהלך הנסיונות הקודמים שלי עם התוכנית,שלא היו מוצלחים בגלל הצבא.
סקוואט-70(112 RM5,לקחתי פחות מ-70% כי קשה לי להתקדם מהר בתרגיל הזה)
בנץ'-65(RM5 85)
פרס-40(RM5 57.7)
דדליפט-90(RM5 140)
בנתיים עושה מתח 3XMAX,עד שכמה חברה נחמדים שעוסקים בקרוספיט במכון שלנו ילמדו אותי פאוורקלין.
כיום המשקלים שלי נכון לשני האימונים האחרונים הם:
סקוואט 105- כבד רצח ואני מופתע כל פעם מחדש איך אני בכלל מצליח לסיים את הסט,באימון היום חשבתי שאין שום סיכוי שאסיים את הסט השלישי,סיימתי אבל הברכיים גלשו חזק.
עכשיו יש לי גם כאבים בהאמסטרינגס באיזוש המפשעה,תחושת מתיחה מעצבנת כזאת ואני קצת צולע.
בנץ' 77.5-בסדר גמור אבל מרגיש שמתחיל להיות קשה.
פרס 50-גם מתחיל להיות דיי כבד,בנתיים מסתדר והמוט עולה בסדר.
דדליפט 125-כבד רצח,עולה רק באחיזה משולבת.
לדעתי הבעיה העיקרית שלי שהתחלתי את התוכנית עם מאזן חיובי קטן אמנם,אבל עם תחזוקה לא מחושבת נכון,מה שאומר שהתקדמתי בערך על נייטרלי(2800) עד לא מזמן(עד לפני שבוע שעברתי ל3 אלף) וביומיים האחרונים ל3 וחצי,חשבתי שזה יסתדר ומפה זה ילך יותר טוב,אבל טעיתי.
עכשיו אני מרגיש שאני דיי תקוע בסקוואט כי ההתקדמות עד היום לא הייתה מלווה בתזונה טובה ולא היה איזון בין ההתקדמות בתוכנית והאוכל.
חשבתי על לחזור קצת אחורה במשקלי עבודה,בערך 10 אחוז,ולהשאיר את האוכל איך שהוא.
בכל אופן,מה אתם ממליצים לעשות עם זה?
איך להמשיך הלאה?
לפני כחודש התחלתי SS במשקלים שהם כ-70-80% מהRM5 שלי בתרגילים האלה שקבעתי במהלך הנסיונות הקודמים שלי עם התוכנית,שלא היו מוצלחים בגלל הצבא.
סקוואט-70(112 RM5,לקחתי פחות מ-70% כי קשה לי להתקדם מהר בתרגיל הזה)
בנץ'-65(RM5 85)
פרס-40(RM5 57.7)
דדליפט-90(RM5 140)
בנתיים עושה מתח 3XMAX,עד שכמה חברה נחמדים שעוסקים בקרוספיט במכון שלנו ילמדו אותי פאוורקלין.
כיום המשקלים שלי נכון לשני האימונים האחרונים הם:
סקוואט 105- כבד רצח ואני מופתע כל פעם מחדש איך אני בכלל מצליח לסיים את הסט,באימון היום חשבתי שאין שום סיכוי שאסיים את הסט השלישי,סיימתי אבל הברכיים גלשו חזק.
עכשיו יש לי גם כאבים בהאמסטרינגס באיזוש המפשעה,תחושת מתיחה מעצבנת כזאת ואני קצת צולע.
בנץ' 77.5-בסדר גמור אבל מרגיש שמתחיל להיות קשה.
פרס 50-גם מתחיל להיות דיי כבד,בנתיים מסתדר והמוט עולה בסדר.
דדליפט 125-כבד רצח,עולה רק באחיזה משולבת.
לדעתי הבעיה העיקרית שלי שהתחלתי את התוכנית עם מאזן חיובי קטן אמנם,אבל עם תחזוקה לא מחושבת נכון,מה שאומר שהתקדמתי בערך על נייטרלי(2800) עד לא מזמן(עד לפני שבוע שעברתי ל3 אלף) וביומיים האחרונים ל3 וחצי,חשבתי שזה יסתדר ומפה זה ילך יותר טוב,אבל טעיתי.
עכשיו אני מרגיש שאני דיי תקוע בסקוואט כי ההתקדמות עד היום לא הייתה מלווה בתזונה טובה ולא היה איזון בין ההתקדמות בתוכנית והאוכל.
חשבתי על לחזור קצת אחורה במשקלי עבודה,בערך 10 אחוז,ולהשאיר את האוכל איך שהוא.
בכל אופן,מה אתם ממליצים לעשות עם זה?
איך להמשיך הלאה?