עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הזרוע שלך מושטת לאחור ואתה באזור 90 מעלות עם הכתף אז זה כניראה מהחיכוך של greatertubarcle ן- acromion. זאת הסיבה גם להמלצה לרוטציה פנימית בתרגילי הרחקת כתף.
אם זה כואב, שורף, מגביל תנועה וכו' אז תבדוק אצל רופא.
להפך דווקא ברוטציה מידיאלית האימפינג'מנט בכתף הוא גדול יותר.
בתנועה שהוא ביצע החיכוך הנ"ל יתרחש באזור ה- 90 מעלות ואז תתחיל תנועת קירוב אופקי בלית ברירה (שלא ניכנס אליה).
נכון עכשיו שאני מיתסתכל על זה היתייחסתי להודעה שלך שכתבתי על זויות גדולות יותר.
באיזה זוית בהרחקת הכתף מדובר בספרות שציינת? (יכול ליהיות שיש קשר לסופרספינטוס בהדרגה עד 30 מעלות?). אם זה פוחת בהדרגה כמו שציינת אז בבקשה תראה את התמונה בזוית בערך 90 מעלות כשהמסובבים במתח נטרלי.
עד כמה שזכור לי ההמלצות מצביעות מפורשות על חיכוך הבליטה ואקרומיון והימנעות מכך בהרחקת כתף.
אין התקרבות ואין שום המלצה בעולם לסיבוב חיצוני. ושוב זה תלוי בזוית בכתף. ההמלצה היא לסיבוב פנימי.
למרכיבים השריריים תמיד יש קשר במיקרים כאלה, הם אלו שמניעים את העצמות איך לא יהיה להם קשר?
הפכתי ובילבלתי לגמרי בין מדיאלי ללטרלי, בין פנימי לחיצוני סליחה טעות שלי! מה שהעיר אותי היה חומר על מפרק גלונוהומרל שקראתי אתמול.
הכוונה הייתה להמלצה לרוטציה לטרלית!
רואים שאתה לא מתאמן עם משקלים גבוהים...הפכתי ובילבלתי לגמרי בין מדיאלי ללטרלי, בין פנימי לחיצוני סליחה טעות שלי! מה שהעיר אותי היה חומר על מפרק גלונוהומרל שקראתי אתמול.
הכוונה הייתה להמלצה לרוטציה לטרלית!
לא יודע מה הקשר אבל אני די בטוח שהייתי מיתאמן עם יותר ממך. אולי תרצה גם דוגמאות?רואים שאתה לא מתאמן עם משקלים גבוהים...