הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטא אלנין + קריאטין כמה שאלות לפני קנייה.

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
שלום חבר'ה.
קראתי בכל מיני מקומות, אל הקריאטין נגלתי מיד וקניתי אותו לפני שבועיים (צורך 5 גרם ביום = עלייה של שתי קילו).
המשכתי לקרוא ואז מצאתי את התוסף בטא אלנין ומיד, כמו הקריאטין, הוא תפס את עיני. אני עכשיו בתקופת האוף סיזן ויכול לקרות מצב של כ 10-11 אימונים בשבוע לכן אני חושב להתחיל לשלב גם בטא אלנין בתזונה שלי.
הרצתי חיפוש בפורום וראיתי ביקורת מ2009 שהמוצר הוא תוסף הפלא החדש וכו' וכו'. מה דעתכם כיום על המוצר?[
ועוד שאלה שיכלה להיכנס לאשכול השאלות המפגרות בכיף 😃 לא יכול לקות מצב שאחרי תקופה של לקיחת הבטא אלנין אני אהיה יותר כבד ופחות אתלטי ( לגבי הקראטין אני יודע שהתשובה היא באופן חד משמעי לא! אבל השאלה לגבי בטא אלנין)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יום ראשון אימון שוערים + חדר כושר.
יום שני אימון אתלטיקה בבוקר, אימון עם הקבוצה אחה"צ.
יום שלישי אימון עם הקבוצה ואחר כך חדר כושר.
יום רביעי אותו דבר כמו יום שני.
יום חמישי אימון קבוצה ואם יש כוח וזמן גם חדר כושר.
יום שישי אימון שוערים.
כמובן שזה יכול להשתנות אבל שאלתם איך, אז לא כזה קשה, פשוט נותנים הכל בשביל להגשים את החלום.

• פותח/ת השרשור
באמת שאני אשמח לדעת על אופן הלקיחה, הפסקות לא הפסקות וכו'. בקילוגרם רשום
400-800 מ"ג, 4 פעמים ביום (סה"כ 1.6-3.2 גרמים ביום). חייבים לצרוך את החומר בשיטה הזו כדי להגיע להשפעות מירביות
לא צריך לעשות הפסקות? לקחת את הבטא אלנין ככדורים? יש כאן אנשים שלקחו והושפעו לטובה מהדבר?

אתה יכול לקחת איך שאתה רוצה, בעיקרון צריך לקחת כל יום.
אני יכול להגיד לך מניסיון שלא הרגשתי משהו מיוחד באימונים (לקחתי 5-6 גרם כל יום), אבל מה שכן הרגשתי יותר טוב באימוני אירובי..אני עכשיו בחיטוב ואני לוקח כל פעם לפני ריצה 5 גרם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית