הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בקשר ליהומובין?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
אני יכול לשלב יהומובין יש לי של 5מ"ג חברה SUPPLEMENT DIRECT עם 100 מ"ג קפאין כי אני לא מסתדר עם 200 והקפאין של פרו בודי.

אני על 10-9 עחוז שומן סייקל של שבועיים יספיק כדי להגיע ל8-7 אחוז?
תודה לעוזרים!

נשמע לי לא פשוט וצריך פה עניין גנטי חזק. ירידה של 2 אחוזים בשבועיים אפילו עם יהומבין.

תעלה תמונות פרונט שלך נראה אם אתה 9-10 א.ש

• פותח/ת השרשור
תגידו קניתי אותו לפני שנה והקופסה סגורה חדשה והתוקף הוא רשום לי ככה מתחת לקופסה CP L2798
EX08/12 זה עדיין תקף נכון עד 2012 חודש 8? אז אני יכול להשתמש?

• פותח/ת השרשור
בדקתי בBB עם עוד מוכרים שמה יהומבין של SUPPEMENT DIRECT ואין שמה יש של PRIMA FORCE ה2.5 למה לא מוכרים את ה5מ"ג?

מוכרים את הגרסא 2.5 של פרימה פורס. אין כבר את הגרסא השנייה.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר עם אני יעשה הליכה מהירה על 130-140 דופק במקום האליפטי פשוט אני עכשיו בכושר מעולה אני רץ ממש אבל ממש טוב ואסור לרוץ עם היהמבין כי הדופק יעלה לי אני רוצה לעשות אירובי שהדופק יהיה 130-140 אז הליכה מהירה זה בסדר?

---------- התגובה התווספה ב 14:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:09 ----------

אני רוצה להתחיל שבוע ראשון עם כדור אחד ואחר כך לפי משקל הגוף כפוף 0.2 זה בסדר להתחיל ככה? אני פשוט לא יודע כי פעם שעברה שלקחתי אולי מינון גבוה אני לא יודע היה לי כאבי ראש בערך 3 חודשים ואני לא רוצה להגיע עוד פעם למצב הזה של כאבי ראש נוראים

• פותח/ת השרשור
אירובי בינוני כשאתה רץ הדופק עולה ואתה צריך לשמור על דופק 130-140 ככה ליל.מקדונלד ממליץ וככה רשום במאמר.

אני מציע שתקרא טוב טוב שוב את כל המאמר. לא הבנת אותו.

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני מקפיץ את האשכול בקשר ליהומובין אופן השימוש אני קם בבוקר על בטן ריקה לוקח יוהומבין אני רוצה להתחיל מ5מ"ג שבוע ככה ואז 10מ"ג עם 100 מ"ג קפאין לא מסתדר עם 200 45דק' אירובי אחרי שאני מסיים אני יכול לשתות את השייק או לאכול רגיל נכון?

סליחה שאני מקפיץ את האשכול בקשר ליהומובין אופן השימוש אני קם בבוקר על בטן ריקה לוקח יוהומבין אני רוצה להתחיל מ5מ"ג שבוע ככה ואז 10מ"ג עם 100 מ"ג קפאין לא מסתדר עם 200 45דק' אירובי אחרי שאני מסיים אני יכול לשתות את השייק או לאכול רגיל נכון?
לא.. תקרא את המדריך הזה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13359

אתה צריך 4 שעות של צום לאחר הנטילה. המינון הוא 0.2 מ"ג לק"ג משקל. אם זו פעם ראשונה שלך אז תקח חצי מהמינון (0.1 מ"ג לק"ג) ואז פשוט תקח את המינון הרגיל. 5 מ"ג יהומבין לא יעשה שום דבר מיוחד וזה ביזבוז של זמן...

בדקתי בBB עם עוד מוכרים שמה יהומבין של SUPPEMENT DIRECT ואין שמה יש של PRIMA FORCE ה2.5 למה לא מוכרים את ה5מ"ג?

הערכה שלי היא שלא מוכרים יותר יוהמבין 5 מ"ג בגלל הספק חוקיות של החומר , כמו שאפדרין רפואי לא תמצא במינון של יותר מ 8 מ"ג
לא רוצים שאנשים ייצרכו כמויות מופרזות של החומר אז עושים אותו במינונים קטנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית