עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל זה עניין של מאזן קלורי סוכרים=פחמימה.
אתה לא חייב לצרוך פחמימה וגם חלבון ביחד אפשר לפצל את זה.
וזה שזה פחמימה לא מורכבת אומר שזה לא פחמימה?אוקי ושזה בא ממתקים וחטיפים זה אומר שהפחמימה היא לא מורכבת.
מתי רצוי לצרוך פחמימה כזאת במידה ואתה בתקופת מסה ואחוזי השומן לא מעניינים כל כך?
הגירוי לגוף ממתקים רווי סוכר גבוה מאוד וגרם לעליה באינסולין ופשוט מאוד מה שלא הולך לאנרגיה או בניה הולף לשומן אז גם אם אתה במסה ואחוזי השומן לא מעניינים אותך תקח בחשבון שמה שתעלה צריך אחר כך להוריד (כמובן בשומן העודף מדובר) אז למה להעלות בו בכלל.
תאכל משהו מתוק בשביל הנפש תשמור על מאזן קלורי חיובי עם אוכל טוב בריא ומועיל וככה בחיטוב לא תצטרך להסתגל לשינוי קיצוני מדי !
אני אולי רזה אבל אני יודע מה זה להיות שמן וגם הגוף שלי תאמין לי.לדעתי חצי מאלו שכתבו פה הם רזים מאוד
אז לכם זה לא משנה
תאכלו גם 1000 חטיפים ביום,תבלעו ת'מקרר
אני אולי רזה אבל אני יודע מה זה להיות שמן וגם הגוף שלי תאמין לי.
סה"כ אין בעיה לדחוף פה ושם ממתקים(שוב לא בהגזמה)
אתה יודע מה זה להיות שמן?גם אני יודע מה זה להיות שמן
חיטוב זה החלק הקל לדעתי בדיאטות
מאסה של 8 חודשים קשה הרבה יותר מחיטוב של חודשיים..
לכן אם אתה צריך קצת עזרה במאסה מחטיפים,אני לא רואה בזה רע
במאסה שלי הייתי אוכל כל מה שהייתי רואה,בלי סלקציה
חחוץ משומן טראנס
לא מסכים. לי אישית היה הרבה יותר קשה לשמור על מאזן חיובי תיקני (עם כמויות חלבון טובות וכו') כי זה המון לרדוף אחרי אוכל ותחושה של כבדות שלמשל אין בחיטוב.תזונה במאזן חיובי היא פחות קשה נפשית ופיזית בייחוד באימונים. אם היה אפשר ליהיות במאזן חיובי גדול ולשמור על קוביות אני בספק אם מישהו היה בוחר אחרת.
צרות של עשירים, תן לי כל יום להיות בתחושה כזאת.לא מסכים. לי אישית היה הרבה יותר קשה לשמור על מאזן חיובי תיקני (עם כמויות חלבון טובות וכו') כי זה המון לרדוף אחרי אוכל ותחושה של כבדות שלמשל אין בחיטוב.