ייעוץ קלוריות מממתקים

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
במה יכולים לתרום לי מאכלים עתירי קלוריות כמו ממתקים וחטיפים שלא בהכרח מכילים חלבון?
מה הגוף סופג ממאכלים אלו מלבד סוכרים?

• פותח/ת השרשור
גם אני יודע מה זה להיות שמן
חיטוב זה החלק הקל לדעתי בדיאטות
מאסה של 8 חודשים קשה הרבה יותר מחיטוב של חודשיים..
לכן אם אתה צריך קצת עזרה במאסה מחטיפים,אני לא רואה בזה רע
במאסה שלי הייתי אוכל כל מה שהייתי רואה,בלי סלקציה
חחוץ משומן טראנס

זה בדיוק מה שאני אומר אחי... המטרות שלי כרגע זה להיות גדול באופן מיידי ככל האפשר וניסיתי בעבר לעלות במסה בעזרת כל דבר..שווארמה פיצה המבורגר שוקולד וכו
אמנם לקחתי הכל במידה אבל זה היה סוגר לי פינות לפעמים... במקביל הייתי רץ בקטנה פעמיים בשבוע וקיבלתי תוצאות מעולות והעליה בשומן הייתה מזערית ביחס לעליה בשריר

---------- התגובה התווספה ב 00:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:08 ----------

איפה הסרטון סקוואט 175 לחזרות?

בעזרת השם אני מעלה אותו בשלישי...
לא יכלתי לצלם לפני בגלל הכנה לכמה קרבות באיגרוף

זה בדיוק מה שאני אומר אחי... המטרות שלי כרגע זה להיות גדול באופן מיידי ככל האפשר וניסיתי בעבר לעלות במסה בעזרת כל דבר..שווארמה פיצה המבורגר שוקולד וכו
אמנם לקחתי הכל במידה אבל זה היה סוגר לי פינות לפעמים... במקביל הייתי רץ בקטנה פעמיים בשבוע וקיבלתי תוצאות מעולות והעליה בשומן הייתה מזערית ביחס לעליה בשריר

---------- התגובה התווספה ב 00:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:08 ----------

בעזרת השם אני מעלה אותו בשלישי...
לא יכלתי לצלם לפני בגלל הכנה לכמה קרבות באיגרוף

אתה מודע לזה שהתאריך היה עד היום?

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שהתאריך היה עד היום?

מה אני אגיד לך אחי..אם החוק זה לתת באן שיתנו באן אני לא יכול להרוס לי דברים כאלה חשובים בעיסוק היומיומי שלי בשביל איזה סרטון...

אם יתנו.. חבל אבל מכבד

מה אני אגיד לך אחי..אם החוק זה לתת באן שיתנו באן אני לא יכול להרוס לי דברים כאלה חשובים בעיסוק היומיומי שלי בשביל איזה סרטון...

אם יתנו.. חבל אבל מכבד

אבל זה היה לשבועיים, ולפני שבועיים לא חשבת שזה יהרוס לך דברים חשובים בעיסוק היומיומי.

• פותח/ת השרשור
אבל זה היה לשבועיים, ולפני שבועיים לא חשבת שזה יהרוס לך דברים חשובים בעיסוק היומיומי.

טוב בוא נתווכח סתם..למה נראה לך שתכננתי שאחרי איזה אשכול מפגר יתחילו לבקש סרטונים?
אבל שוב.. אני לא הורס לעצמי סתם ואני בשביל הספורט מקווה להעלות אותו השבוע

אתה יודע מה זה להיות שמן?
אתה זה שפירסמת פה את התמונות של החיטוב שלך?(וואו פשוט ווואו, הלוואי אני יגיע לחצי ממה שאתה עכשיו)
וזה בדיוק הייתה הכוונה שלי רק שבמסה הקודמת שלי זה לא היה ככה אבל זה בהחלט יהיה בתחילת המאסה הבאה.
דרך אגב עבדת ללא תפריט במסה?

אני מדבר אני יודע מה זה להיות ילד שמן
עד כיתה ד' אני חושב שהייתי הילד הכי שמן בשכבה,אולי השני אין לי מושג,מבחינת משקל
במאסה הזאתי עבדתי ללא תפריט בכלל,אכלתי הכל ורק ספרתי בראש שאני מכניס מספיק חלבון ומעל 4K

אני מדבר אני יודע מה זה להיות ילד שמן
עד כיתה ד' אני חושב שהייתי הילד הכי שמן בשכבה,אולי השני אין לי מושג,מבחינת משקל
במאסה הזאתי עבדתי ללא תפריט בכלל,אכלתי הכל ורק ספרתי בראש שאני מכניס מספיק חלבון ומעל 4K
לא פחדת לעבוד ללא תפריט? אני מתכוון לא פחדת לחזור להיות מה שהיית אחרי שרזית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית