הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשש לקרע במיניסקוס

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
כנראה קרעתי את המיניסקוס מתוצאה מאימון, יום שלישי אני צריך לקבל תשובה אם צריך לנתח.
השאלה שלי היא, האם אחרי הניתוח אני יוכל להתאמן רגיל ואם כן אחרי כמה זמן.
תודה רבה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
איך קרעת אותו באימון? יש מצב שאתה ממהר עם הניתוח?

אני לא יודע זה היה מוזר.. עשיתי סקוואטים והעליתי משקל באותו יום אבל היה בסדר הצלחתי את כל החזרות ולא הרגשתי שעשיתי תנועה לא טובה.
5 דקות אחרי שסיימתי התחילו לי קליקים בברך ויום אחרי בקושי הצלחתי לדרוך עליה והיא התנפחה מאוד..
הלכתי לאורתופד והוא אמר שהייתה הצטברות גדולה מידי של נוזלים והוא לא יכול להגיד בוודאות אם זה מיניסקוס והוא רוצה להיות בטוח אז שבוע להיות עם קביים ותחבושת אלסטית ולחזור אליו יום שלישי עוד יומיים (והוא אמר שאני כבר אמור להיות בסדר עד אז אם זה כלום).
המצב לא השתפר בכלל ובמשפחה אחותי קרעה את המיניסקוס בשתי הברכיים ואבא שלי ברך אחת והם ראו איפה הכי כואב לי והם אומרים שזה בדיוק מה שהיה להם אז אני מקווה שזה לא.. אבל אני הולך על ההכי גרוע, אני לא יכול לקבל את זה שאני לא אוכל להתאמן עכשיו תקופה ארוכה.. אז אני רוצה לדעת אם אפשר או לא.

סליחה על החפירה.

נערך לאחרונה:
זה לא אומר שאתה צריך ניתוח. הרבה יותר סביר שזה משהו שיסתדר לבד. ואתה כמובן צריך לסדר את הטכניקה שלך.

• פותח/ת השרשור
זה לא אומר שאתה צריך ניתוח. הרבה יותר סביר שזה משהו שיסתדר לבד. ואתה כמובן צריך לסדר את הטכניקה שלך.

הוא אמר שהוא חושב שזה קרע במיניסקוס ואם כן אז צריך לנתח אבל הוא רוצה להיות בטוח אז לבוא אליו אחרי שבוע..

• פותח/ת השרשור
בכלל לא ? או אחרי תקופה מסויימת נגיד כמה חודשים או אפילו שנה של פיזיותפרפיה יהיה אפשרי?

לא בכלל לא, אלא לא ישר אחרי. בכל מקרה תתחיל מ-MRI. אני שם כסף שאתה לא צריך ניתוח.

• פותח/ת השרשור
אני מאוד מאוד מקווה כי אם כן הלך החופש, לא מתאמן תקופה ארוכה והלך שירות קרבי.
תודה על העזרה.

• פותח/ת השרשור
אם היה לך קרע במיניסקוס זה לא היה מונע ממך מללכת לגמרי?

לא לגמרי, אבל קשה לי לדרוך על הרגל לכן אני עם קביים.
ושוב לא אמרתי שזה בטוח אמרתי שיום שלישי יש עוד תור אל אורתופד ואז כנראה אני יידע.
שלאבא שלי היה קרע הוא היה יכול לדרוך על הרגל ואחותי לא, כנראה יש דרגות שונות או כל אחד מקבל את זה קצת אחרת אני לא יודע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית