הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לבנ'ץ פרס מרחק מהחזה

יוסי צפוני

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
-163
128
0
שלום

האם זה נכון שצריך להוריד תמוט בבנץ פרס 10 סנטים מעל הפיטמות ולא עד לפיטמות פיזית?

מה דעתכם כי שמעתי סברה כזאת באתר אחר שמסביר את זה..

תודה 🙄

• פותח/ת השרשור
בנץ' פרס זו תנועה דפוקה בכל מקרה.

לא רק , גם ההתיחסות שלך לדבר אמיתי ורציני. 🖕

---------- התגובה התווספה ב 16:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:01 ----------

היה לי היום וויכוח עם מאמן בדיוק על זה ואמרתי לו שזה דופק את הכתפיים אבל לא היה לי הסבר ממש כי אין לי מושג באנטומיה.
בכל מקרה מצאתי את ההסבר בספר של ריפטו עכשיו.

המיקום של המוט על החזה נקבע לפי הזוית של היד ביחס לגוף. כשהיד ב90 מעלות, מצד אחד יש לך יותר מנוף אבל זה לא טוב לכתפיים, אם היד כמעט צמודה לגוף זה גם לא תנועה טבעית כל כך, אז צריך איפשהו באמצע (מבחינת הכתפיים).
זה נמצא יותר בפירוט במהדורה השנייה של SS בעמוד 80-81

תודה רבה על העזרה ! למדתי מזה משהו חדש 🙌

---------- התגובה התווספה ב 16:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:01 ----------

תודה רבה על העזרה ! למדתי מזה משהו חדש 🙌

תגיד תודה שהאשכול הזה לא ננעל. פעם הבאה זה יקרה.

::

קצת כבוד, יש פה אנשים שנמאס להם לענות על השאלות המפגרות האלה שיש בזמן האחרון (שבשבילם יש אשכול מיוחד (אשכול השאלות המפגרות).
אז אם בכל זאת עוזרים לך במקום לנעול לך את האשכול תגיד תודה במקום להיות כפוי טובה.

זו לא שאלה מפגרת. אני אנסח אותה קצת שונה ברשות הכותב,
למה למתאמן ממוצע בחדר כושר, שלא מתאמן למטרות כח לעשות בנץ' כמו שמלמד דייב טייט (שמערב שרירים אחרים חוץ מהחזה), ולא בנץ' כמו שמלמדים בווינגייט, יענו מוט יורד בקו ישר לחלק העליון של החזה.

כי זה יותר בטוח בגלל עוד 1000 סיבות חוץ מהקירוב כתף המוגזם שיש בבנץ רגיל.

זו לא שאלה מפגרת. אני אנסח אותה קצת שונה ברשות הכותב,
למה למתאמן ממוצע בחדר כושר, שלא מתאמן למטרות כח לעשות בנץ' כמו שמלמד דייב טייט (שמערב שרירים אחרים חוץ מהחזה), ולא בנץ' כמו שמלמדים בווינגייט, יענו מוט יורד בקו ישר לחלק העליון של החזה.

בוינגייט מלמדים להוריד את המוט לקו הפטמות.

מניסיון אישי, כשהתחלתי עם הבנץ' ולא נגעתי (וזה בתקופה שעוד עשיתי לחיצת רגליים במכונה), הטריספס היו פחות פעילים כי כשעברתי ללגעת בחזה גיליתי שידיים שלי נכשלו מהר, עכשיו כשמישהו עושה תוכנית כמו SS שבדר"כ לא עושים תרגילי עזר, זה יכול לגרום חתיכת בעיה ליד האחורית שתהיה בפיגור...

מניסיון אישי, כשהתחלתי עם הבנץ' ולא נגעתי (וזה בתקופה שעוד עשיתי לחיצת רגליים במכונה), הטריספס היו פחות פעילים כי כשעברתי ללגעת בחזה גיליתי שידיים שלי נכשלו מהר, עכשיו כשמישהו עושה תוכנית כמו SS שבדר"כ לא עושים תרגילי עזר, זה יכול לגרום חתיכת בעיה ליד האחורית שתהיה בפיגור...

תן לי להבין את מה שאתה אומר. אתה נהגת לזייף בבנץ' שלך ובגלל זה הטרייספס שלך לא התחזקו מספיק עד שהתחלת לעשות בנץ' נורמלי שכן נתן ליד האחורית שלך לעבוד (בגלל זה נכשלת) וזאת הסיבה שלמי שיעשה בנץ' כמו שצריך ב-SS לא יפתח את האחורית כמו שצריך?

איזה טמטום...

סיגנוס לא הבנת אותי אולי כי ניסחתי לא טוב אז זאת אשמתי, התכוונתי שבתוכנית כמו SS שאין לרוב תרגיל נפרד ליד אחורית מי שלא יעשה בנץ' כמו שצריך יפגע לעצמו ביד האחורית, לא התכוונתי שבSS זה לא יפתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית