מישהו צריך לאמץ את הציטוט הזה לחתימה שלו 😃אני טמבל, אין מה לעשות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו צריך לאמץ את הציטוט הזה לחתימה שלו 😃אני טמבל, אין מה לעשות.
תגיד אתה למה חוק גיוס חובה הוא פשיסטי, ונראה למה תשלום מיסים לא נופל להגדרה הזאת.
אחי!! חסכת לי להסתכל בויקיפדיה? אז בכל זאת, איך בדיוק הגזלה של חצי מהמשכורת שלי מתחמקת מההגדרה הזאת שהבאת? תעבור סעיף-סעיף ותראה איך זה מתאים.
וואלה! נשלח מישהו אחר למות במקומנו! זה נראה לך כמו צעד נכון בכיוון הדמוקרטיה? ואם אף אחד לא היה מתגייס, מה אז, גאון של סבתא?לא יבטלו את הגיוס, יעשו צבא מקצועי. וזה לא רק הזמן שלך שהמדינה עושה לו חלוקה (והיא גם לא עושה לו חלוקה, גאון של אמא, היא פשוט לוקחת אותו), אלא החיים שלך. שולחים אותך למות בעד ארצנו. אם אתה לא רואה למה זה חוק פשיסטי אתה לא מבריק במיוחד.
כל דבר שהמדינה קובעת לי הוא פשיסטי בעיני, בלי ציניות. אבל מה לעשות שאין ברירה, ואי אפשר שכל אחד יעשה מה שבא לו, כי ככה אי אפשר לקיים מדינה?ברגע שהמדינה קובעת לך "שירות" שבו המטרה להגן על המדינה גם אם יהיה תשלום על בשרך - זה נחשב פשיסטי לחלוטין ואתה חייב להסכים JOE
מדילוג מהיר על המגילה שצירפת אני מבין שממילא לא הרבה משרתים אז בוא נבטל את הצבא ואלה שממילא משרתים כלוחמים יהוו את הצבא המקצועי. ומה אם לא יבוא להם לשמש בשר תותחים?כן, כן, אנחנו צבא עם, בלה בלה. אחרת אף אחד לא היה מתגייס והיינו מתים. בבקשה, כבר הכנתי תשובות לאנשים כמוך בעבר http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=250297&postcount=1.
וואלה! נשלח מישהו אחר למות במקומנו! זה נראה לך כמו צעד נכון בכיוון הדמוקרטיה? ואם אף אחד לא היה מתגייס, מה אז, גאון של סבתא?
וזאת כן חלוקה, כשלוקחים לי שלוש שנים ומשאירים לי את השאר. במה זה שונה ממס הכנסה וביטוח לאומי שלוקחים לי חצי ומשאירים לי את השאר? אתה הרי כן מבריק במיוחד, לפחות לפי מה שאתה חושב, אז תסביר לי איפה ההבדל?
---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:28 ----------
כל דבר שהמדינה קובעת לי הוא פשיסטי בעיני, בלי ציניות. אבל מה לעשות שאין ברירה, ואי אפשר שכל אחד יעשה מה שבא לו, כי ככה אי אפשר לקיים מדינה?
---------- התגובה התווספה ב 17:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:30 ----------
מדילוג מהיר על המגילה שצירפת אני מבין שממילא לא הרבה משרתים אז בוא נבטל את הצבא ואלה שממילא משרתים כלוחמים יהוו את הצבא המקצועי. ומה אם לא יבוא להם לשמש בשר תותחים?
קודם כל, דבר יפה כמו שמדברים אליך.כן, כן, אנחנו צבא עם, בלה בלה. אחרת אף אחד לא היה מתגייס והיינו מתים. בבקשה, כבר הכנתי תשובות לאנשים כמוך בעבר http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=250297&postcount=1.
ואם זה נעשה מבחירה זה לא פשיסטי. אולי כדאי להסתכל על ההגדרות של המושגים שאתם משתמשים בהם.
למרות שאפשר למצוא דימיון , יש הבדל בין ממשלת המדינה והחוק לבין שלושה אנסים...אם כך, אם שלושה אנסים מחליטים שלילה אחד התחת שלך שלהם, זה גם חלוקה. להם יהיה אותו לילה אחד ולך כל שאר החיים.
נו, מה השטות הזאת?אם כך, אם שלושה אנסים מחליטים שלילה אחד התחת שלך שלהם, זה גם חלוקה. להם יהיה אותו לילה אחד ולך כל שאר החיים.
נו, מה השטות הזאת?
וואלה! נשלח מישהו אחר למות במקומנו! זה נראה לך כמו צעד נכון בכיוון הדמוקרטיה? ואם אף אחד לא היה מתגייס, מה אז, גאון של סבתא?
וזאת כן חלוקה, כשלוקחים לי שלוש שנים ומשאירים לי את השאר. במה זה שונה ממס הכנסה וביטוח לאומי שלוקחים לי חצי ומשאירים לי את השאר? אתה הרי כן מבריק במיוחד, לפחות לפי מה שאתה חושב, אז תסביר לי איפה ההבדל?
---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:28 ----------
כל דבר שהמדינה קובעת לי הוא פשיסטי בעיני, בלי ציניות. אבל מה לעשות שאין ברירה, ואי אפשר שכל אחד יעשה מה שבא לו, כי ככה אי אפשר לקיים מדינה?
---------- התגובה התווספה ב 17:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:30 ----------
מדילוג מהיר על המגילה שצירפת אני מבין שממילא לא הרבה משרתים אז בוא נבטל את הצבא ואלה שממילא משרתים כלוחמים יהוו את הצבא המקצועי. ומה אם לא יבוא להם לשמש בשר תותחים?
קודם כל, דבר יפה כמו שמדברים אליך.
מה הקטע שאתה קופץ פה בכל פוסט כמו ילד בן 8...
דבר שני, אני לא מתכוון ליקרוא עכשיו את מה שכתוב בבקובץ.
לך יש דעה אחת, לי אחרת - אני יכול לחיות עם זה.
---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:43 ----------
למרות שאפשר למצוא דימיון , יש הבדל בין ממשלת המדינה והחוק לבין שלושה אנסים...
ומס הכנסה? באיזה אגף הפקידים שלו צריכים לשבת במעשיהו?אם החלטת שגיוס חובה זה "חלוקה" אז גם אונס זה "חלוקה".
לא קשה להתמודד, מעייף. זאת המילה.תשובה משעשעת מאוד. לך תקרא מה זה פשיזם ואחרי זה תחזור לפה. והמסקנה האחרונה שלך זה ה-highlight של הדיון. קשה להתמודד עם האמת, אני יודע.