עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הצבא שלנו הוא אחד היעילים בעולם דווקא בגלל חוק גיוס חובה, במדינות אחרות שהצבא הוא רשות המפקד זורק איזה מילה לא במקום והחיילים אומרים ביי. פה יש משמעת נוקשה כמו שצריכה להיות לחיילים.
צודק לגמרי, זה ידוע שלכל מי שמתגייס לצבא ארה"ב לדוגמא יש עוד אלפי אלטרנטיבות למקומות עבודה אבל הוא מעדיף לשרת בצבא כי הוא סוס לגמרי.הצבא שלנו הוא אחד היעילים בעולם דווקא בגלל חוק גיוס חובה, במדינות אחרות שהצבא הוא רשות המפקד זורק איזה מילה לא במקום והחיילים אומרים ביי. פה יש משמעת נוקשה כמו שצריכה להיות לחיילים.
אחרי כל הפוסטים שלי שכל כך אהבת, בא מישהו וזורק מילה ואתה הופך אותו לפוסט השנה? :(זה פשוט חייב להיות פוסט השנה.
זה פשוט חייב להיות פוסט השנה.
הצבא שלנו הוא אחד היעילים בעולם דווקא בגלל חוק גיוס חובה, במדינות אחרות שהצבא הוא רשות המפקד זורק איזה מילה לא במקום והחיילים אומרים ביי. פה יש משמעת נוקשה כמו שצריכה להיות לחיילים.
כל פאקינג דבר אתה מצליח להבין הפוך. איפה StarDust עם הלינקים שלו לויקי? תמצא לי לינק שמסביר את התנועה הזאת של יד שדופקת במצח בייאוש. או אולי את זאת: 😵נראה לי שיש לי מעריץ.
כל פאקינג דבר אתה מצליח להבין הפוך. איפה StarDust עם הלינקים שלו לויקי? תמצא לי לינק שמסביר את התנועה הזאת של יד שדופקת במצח בייאוש. או אולי את זאת: 😵
זה שאתה נגד החוק לא אומר שאין לו יתרונות. ובמקום לנסות להוציא אותי הליצן בוא תענה לי ברצינות איפה הטעות שלי, למרות שכבר הבנתי שלענות ברצינות זה לא חלק מתרבות הדיון שלך.
אד הומינם קקק.