"חוק החרם" אושר

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
צבא מקצועי זה לא אומר אלא בממילא משרתים יהוו צבא מקצועי.
צבא מקצועי זה כמו שחברה פרטית יש לה עובדים תמורת תשלום? מוכר לך הקטע הזה? אז ככה גם צבא מקצועי. ואני מבטיח לך שלא חסר ישראלים שילכו להיות לוחמים עבור משכורת יפה

כמה?
50K?
60?
70?
100?

aka
החוק שנועד לסתום לאזרח הקטן את הפה.

כמה טוב שב26 לאוגוסט אני אומר למדינה הזאת בייביי.

וואלה! נשלח מישהו אחר למות במקומנו! זה נראה לך כמו צעד נכון בכיוון הדמוקרטיה? ואם אף אחד לא היה מתגייס, מה אז, גאון של סבתא?
וזאת כן חלוקה, כשלוקחים לי שלוש שנים ומשאירים לי את השאר. במה זה שונה ממס הכנסה וביטוח לאומי שלוקחים לי חצי ומשאירים לי את השאר? אתה הרי כן מבריק במיוחד, לפחות לפי מה שאתה חושב, אז תסביר לי איפה ההבדל?

---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:28 ----------

כל דבר שהמדינה קובעת לי הוא פשיסטי בעיני, בלי ציניות. אבל מה לעשות שאין ברירה, ואי אפשר שכל אחד יעשה מה שבא לו, כי ככה אי אפשר לקיים מדינה?

---------- התגובה התווספה ב 17:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:30 ----------

מדילוג מהיר על המגילה שצירפת אני מבין שממילא לא הרבה משרתים אז בוא נבטל את הצבא ואלה שממילא משרתים כלוחמים יהוו את הצבא המקצועי. ומה אם לא יבוא להם לשמש בשר תותחים?

שמע קטע - אף אחד לא מכריח אף אחד לייצר נעליים ואיכשהו הן מיוצרות ולכולם יש זוג. איך??????

לא כמה אנשים שיסכימו כבר יש?

אתה שוכח שאנחנו מדברים על ילדים בני 18. לא חסר כאלו שחושבים שהם הולכים להיות ג'ק באואר ושהצ'וצ'יות לא יוכלו לעמוד בפניהם מהרגע שהם יספרו שהם לוחמים.

זה נכון. לקרוא זה מעייף.
לא זה מה שמעייף. סיכמנו הרי שאתה מבריק, תקרא שוב ותבין. או שלקרוא זה מעייף?...

שמע קטע - אף אחד לא מכריח אף אחד לייצר נעליים ואיכשהו הן מיוצרות ולכולם יש זוג. איך??????
וואלה??? אז מה אתה אומר, שהסנדלרים ילכו להילחם??? סתם, סתם...
תשווה ייצור נעליים למלחמה ונראה לאן נגיע.

---------- התגובה התווספה ב 22:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:04 ----------

באמת אבל באמת שלא חסר במדינה שלנו מי שיסכים להיות לוחם בשביל משכורת, אתה כנראה לא בעניינים
מגניב, סיכמנו. אני רק מקווה שהפראיירים שצריכים למות בשבילנו יסכימו לשחק את התפקיד שלהם, שלא יתמוטט כל הפתרון המבריק שלנו.

מגניב, סיכמנו. אני רק מקווה שהפראיירים שצריכים למות בשבילנו יסכימו לשחק את התפקיד שלהם, שלא יתמוטט כל הפתרון המבריק שלנו.

לא מבין אותך, למה פראיירים? זאת העבודה שלהם, הם יקבלו על זה משכורת. צבא ארה"ב אתה מכיר? הרבה יותר הרוגים ומלחמות מצה"ל ואני לא חושב שחסר שם לוחמים

לא מבין אותך, למה פראיירים? זאת העבודה שלהם, הם יקבלו על זה משכורת. צבא ארה"ב אתה מכיר? הרבה יותר הרוגים ומלחמות מצה"ל ואני לא חושב שחסר שם לוחמים
אני לא מבין, אתה באמת תומך במה שאתה אומר? לדרוש מכל אחד להגן על המדינה זה פאשיזם אבל לשלם למישהו משכורת שימות במקומך זה דמקורטיה? מה אתה אומר למשל על אסד ששילם 1000 דולר למשפחה של כל מפגין שנהרג על הגבול הישראלי ביום הנכבה? אולי אנחנו צריכים ללמוד ממנו דמוקרטיה! כי אני חשבתי שזה הדבר הכי ציני ודוחה ששמעתי בחיים שלי!

אני לא מבין, אתה באמת תומך במה שאתה אומר? לדרוש מכל אחד להגן על המדינה זה פאשיזם אבל לשלם למישהו משכורת שימות במקומך זה דמקורטיה? מה אתה אומר למשל על אסד ששילם 1000 דולר למשפחה של כל מפגין שנהרג על הגבול הישראלי ביום הנכבה? אולי אנחנו צריכים ללמוד ממנו דמוקרטיה! כי אני חשבתי שזה הדבר הכי ציני ודוחה ששמעתי בחיים שלי!

עכשיו אני מבין למה צוחקים שאין אנשים ימניים עם שכל.

זה אולי נשמע לך מטורף, אבל אני אגלה לך סוד. יש גם היום אנשים שעושים את זה בשביל משכורת. קוראים להם שוטרים, אנשי קבע ומכבי אש.

מה ההבדל בין איש צבא לסנדלר ברמה העקרונית? שניהם מקבלים תגמול תמורת עבודה. יש רק שתי דרכים שאנשים יכולים להחליף שירותים ביניהם, ברצון או בכפייה. אין דרך אחרת ששמעתי עלייה.

J_O_E הטעות שלך נובעת מחוסר ההבנה הבסיסית שבצבא שכיר חייל שמשלמים לו נמצא שם מבחירה, לעומת חיילים בצבא עם שהכריחו (חוק) אותם לשרת ואולי אף בניגוד לרצונם.
ד"א אלכס, למה אתה תמיד מתחכם? הרבה יותר פשוט לגשת לעיקר 😛

זה אולי נשמע לך מטורף, אבל אני אגלה לך סוד. יש גם היום אנשים שעושים את זה בשביל משכורת. קוראים להם שוטרים, אנשי קבע ומכבי אש.
הרגת אותי 😃 אני אוהב ת'תגובות שלך!😵🤯👏

אני לא מבין, אתה זה שהסכים שהוא טמבל, לא?

תגיד, על כל אפצ'י שאני יעשה תשלח לי לינקים לוויקיפדיה? בוא נסגור שהכרת לי את הוויקיפדיה ומעכשיו כל דבר אני יחפש שם לבד, טוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית