ייעוץ יש לי בעיה עם המאמנת במכון

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז התחלתי להתאמן לפני שבוע, ואני עושה SS, היום המאמנת באה אליי באמצע הסט של הסקוואט עם ה-50 קילו, ואומרת לי למה הגב שלי לא מאונך לרצפה, אמרתי לה כי ככה צריך כשעושים LB סקוואט והיא אומרת לי שאני ימשיך ככה אני לא יקום בבוקר יום אחד, אמרתי לה שאני יודע מה אני עושה ושאין לי זמן לשטויות האלה ושתעזוב אותי
היא אמרה לי סבבה אבל הזהרתי אותך
בקיצור צילמתי את הסט השלישי שלי כדי להיות בטוח שהכל בסדר.
אז בבקשה להגיב לי אם הטכניקה בסדר לפני שאני יעבור ל-HB כי המאמנת קצת גרמה לי לתהות לגבי הטכניקה שלי.
תודה רבה רבה לעוזרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחי אתה מעקם את הגב בטירוף והסיבה לכך היא בגלל שאתה מסתכל כלפי מעלה, תנסה לא לעקוב עם העיניים כלפיך ופשוט תתמקד במשהו חצי מטר מולך שהגב יהיה ישר עם הצוואר. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
איך מעקם את הגב?
זה לואו באר והגב שלי לא מתעגל בכלל, אולי ברכיים טיפה גולשות
אולי אני יעבור ל-HB וזהו?
למרות טיפה בעיית גמישות בכתפיים יותר נוח לי לואו באר
אני יכול להישאר עם זה אני עושה בסדר? לשים זין על המאמנת?

נערך לאחרונה:
המאמנת שלך לא יודעת מה זה LB או HB או מה זה סקווט בכלל.

הסקווט שלך סך הכל יפה, קח את ההערות שCOLDFIRE נתן לך, תתיישב יותר אחורה למניעת גלישת ברכיים (למרות שלדעתי לא חמור..)

מבט תפנה רק למטה, אל תעשה פשיטה עם הצוואר, תוציא ברכיים חזק הצידה.

אבל שוב, סך הכל סקווט יפה

• פותח/ת השרשור
כן, אני ינסה לתקן פה ושם את הטעויות, אבל בעיקרון היא סתם זיינה את המוח שאסור שהגב יהיה בצורה אלכסונית..ככה זה אמור להיות LB

תגיד לה שאם היא רוצה לעזור היא יכול להכין קפה, להביא חטיף חלבון, לסדר את המשקולות, לנגב את הזיעה. יש הרבה דברים.

הברכיים שלך גולשות קצת. התחת והחזה לא עולים באותו קצב.

איך הגעת לזה שהברכיים שלו גולשות?
זה ממש לא נראה ככה.

סה"כ הסקוואט שלך טוב לפי דעתי, אולי יש לך גוד מורנינג קטן אבל סה"כ אתה מתחיל והגב שלך די חלש.

ואני חייב לציין שזה הסקוואט הכי יפה שראיתי ממישהו מתחיל שלא הגיע ל100 קילו עוד. בהצלחה בהמשך

איך הגעת לזה שהברכיים שלו גולשות?
זה ממש לא נראה ככה.

עם העיניים. לא קשה לראות (חזרה שניה והלאה).

ואני חייב לציין שזה הסקוואט הכי יפה שראיתי ממישהו מתחיל שלא הגיע ל100 קילו עוד. בהצלחה בהמשך

לא ראית הרבה סקוואטים.

עם העיניים. לא קשה לראות (חזרה שניה והלאה).

לא ראית הרבה סקוואטים.

יש לך להביא לי מישהו מתחיל עם טכניקה יותר טובה?

המיקום של הברכיים לא משתנה ממה שאפשר לראות והן לא גולשות באף חזרה.

יש לך להביא לי מישהו מתחיל עם טכניקה יותר טובה?

המיקום של הברכיים לא משתנה ממה שאפשר לראות והן לא גולשות באף חזרה.

אוקיי, אז אני ואתה כנראה צופים בסרטונים אחרים אם אתה לא רואה ברכיים זזות. והיו לי אנשים שלקח לי 10 דקות להביא אותם לסקוואט יותר טוב מזה, או יותר טוב משלי לצורך העניין. היו גם כאלה שלקח להם הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור

היום עשיתי אימון העלתי 2.5 קילו מאימון הקודם אבל באתי עם האמסטרינג וגב תחתון תפוסים רצח אז עשיתי רק 2 סטים של 4
צילמתי תגידו לי בבקשה אם יש שיפור

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית