הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתיחה בגב תחתון אחרי סקוואט כושל במיוחד, מה לעשות?

Shlomi1

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
עשיתי אתמול סקוואט, עם משקל שכנראה היה כבד מדי מכדי שיכולתי לשמור על גב ישר איתו וזה דפק את כל הטכניקה.

אחרי הסקוואט הכושל הזה, הרגשתי מתיחה בגב התחתון, שהמשיכה לאורך כל היום ועד היום יש לי את זה.

מה לעשות? יש לי מחר אימון עם דדליפט, לעשות דדליפט (כמובן עם טכניקה נכונה) בתקווה שזה יעבור?

אני רוצה לגדול ולהתחזק, אבל אני לא רוצה לעשות טעויות שיפגעו בי!
אני אוריד משקל בסקוואט עד שהגב שלי יהיה מספיק חזק כדי להחזיק יותר משקל, אבל מה לעשות בינתיים?

עם עד מחר יש לך עוד כאב אני מציע שתוותר על הדדליפט ותנוח קצת.
תן לזה כמה ימים אם זה לא עובר תוך שבוע תבדוק את זה שזה באמת סתם מתיחה ולא משהו יותר רציני.

• פותח/ת השרשור
שנייה אז מה אני עושה באימון מחר בכללי? כי יש לי גם פרס ובנט אובר רואו שגם עובדים על גב תחתון...

אתה יכול להתאמן ורוב הסיכויים שזה יעבור, סקוואט קל גם יעזור לך להתעושש ולשפר את הטכניקה.

כן אני ממליץ לך להפסיק להתאמן ולהוריד משקל בכל פעם שכואב לך משהו, בסוף תהיה סוס כמו anarhist.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להתאמן ורוב הסיכויים שזה יעבור, סקוואט קל גם יעזור לך להתעושש ולשפר את הטכניקה.

אם זה יכאב לך במהלך האימון תפסיק להתאמן. תוריד משקל.
אוקיי.. אני ילך לאימון, אם יכאב לי משהו אני יפסיק.
כן אני ממליץ לך להפסיק להתאמן ולהוריד משקל בכל פעם שכואב לך משהו, בסוף תהיה סוס כמו anarhist.
חחחחח
תנוח, תן לכאבים לעבור ואחרי זה תעלה צילומים - אולי אתה צריך קצת תיקון בטכניקה.

אני צריך הרבה תיקונים בטכניקה, ואני יודע בדיוק במה ככה שאני יתקן את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית