הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לקריאטין?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
אז ככה השאלה שלי היא אני כרגע על 9-8 אחוז שומן מקפיד על אימונים חזקים לפחות 6 פעמים בשבוע
גם אירובי 6 פעמים בשבוע ריצה של 30דק' מקפיד על תזונה נכונה ברזל אני רוצה לשלב קריאטין של BSN CELLMASS או עם יש לכם להציע לי חברה אחרת של קריאטין זה טוב.

אחרי אימון של משקולות וריצה של 30דק' אני ישתה את השייק ואת הקיאטין אז פה השאלה שלי איזה תוצאות אני ישיג העם אני יעלה באחוז שומן? גם עם אני עושה אירובי ומה לגבי המסת שריר? מדובר שילוב של רק CELLMASS.
תודה לעוזרים!

התוצאות שקריאטין יכול לתת הן: התאוששות מהירה יותר, שיפור ביצועים (כוח, מהירות,סיבולת), עליה בנוזלים.
כל אלה אם שותים מספיק ומשתמשים בו כראוי.
אין צורך בסל מאס הוא סתם יקר מאוד, לך על קריאטין מונו טהור של חברה מוכרת וסע לשלום.

התוצאות שקריאטין יכול לתת הן: התאוששות מהירה יותר, שיפור ביצועים (כוח, מהירות,סיבולת), עליה בנוזלים.
כל אלה אם שותים מספיק ומשתמשים בו כראוי.
אין צורך בסל מאס הוא סתם יקר מאוד, לך על קריאטין מונו טהור של חברה מוכרת וסע לשלום.

אבל אחי,קולמן משתמש בו בכבודו ובעצמו,הוא אמר אפילו!
תראה איזה הישגים יש לו!
ואם זה המצב אז אין יקר,צריך להקריב!

אבל קולמן גדול מידי לטעמי!! איכס בנות לא יתקרבו אליו בטח תראה איזה כרס יש לו
כל הקטע זה להשיג קוביות עם בטן שטוחה!

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים אבל אני משלב אירובי תזונה נכונה ואימונים ושילוב של CELLMASS אני יעלה באחוז שומן? גם עם אני שומר על אירובי ותזונה נכונה והעם בכלל אני יעלה במסת שריר?

אל תקנה את הסל מס. מוצר שטותי ונטו שיווקי. לך על קריאטין טהור, הכי טוב ואפקטיבי. אני ממליץ על אופטימום.

מה אתם אומרים אבל אני משלב אירובי תזונה נכונה ואימונים ושילוב של CELLMASS אני יעלה באחוז שומן? גם עם אני שומר על אירובי ותזונה נכונה והעם בכלל אני יעלה במסת שריר?
אם אתה בחיטוב אתה יכול לשכוח מעליה במסת שריר.
הסל מאס או כל קריאטין לא יעלה אותך באחוז שומן, אלא מאזן קלורי חיובי יעלה אותך בשומן (לא בהכרח באחוז השומן)

שמעתי שהסל מאס לא סופח נוזלים זה נכון?
קריאטין שאינו סופח נוזלים הוא אינו יעיל. מבחינה מדעית הקריאטין היחיד שהוכח כזה שמביא תוצאות זה קריאטין מונו. ה CELL MASS:
א. יקר מאוד
ב. מכיל בתוכו גם בפחמימה
ג. מרכיב סוגים שונים של קריאטנים שהוכחו כלא יעלים (תעיין באשכול הבא של משה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6293)
ד. בעבר נכשל בבדיקות מעבדה (חפש בגוגל)

אתה יכול לרכוש קריאטין מונו טהור 900 גרם של אינטראקטיב, יוצא לך 180 ש"ח לאחר הנחה. ניתן יכול לרכוש אותו בטבע קסטל, אם אין לך סניף שלהם ליד מקום מגוריך, אתה מוזמן להתקשר למספר שמופיע בקישור בחתימה שלי. במינון של כ-5 גרם ליום, הקופסה של ה 900 גרם תספיק לך לחצי שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית