הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע במשקלים...

• פותח/ת השרשור avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

משתמש מתחיל
96
0
נק' מוניטין:
0
96
0
אני כבר חודשיים עובד עם AB ורואה תוצאות ממש יפות וגם המשקלים עלו לי בהתאם..
אבל בשבועיים האחרונים אני תקוע במשקלים...
נתקעתי על הבנץ' עם 2 פלטות של 20 כל צד וזה לא זז...
המתח אני תקוע בו על 8*2 ובסט האחרון אני עושה 6 חזרות עם משקל גוף!(עד לא מזמן לא הצלחתי אפילו מתח אחד)
לא רק ב2 אלו אני תקוע בכל תרגיל שאני עושה אני על אותו המשקל..
אני במאזן קלורי חיובי ואוכל כמו משוגע..
מה אתם מציעים לעשות?
נתונים:
משקל:86
גובה:180

נערך לאחרונה:
למה זה טוב? מה לעזאזל אתה חושב שזה תורם לך שאתה כמעט ולא נח בין סטים? תנוח 2 דקות בין סטים ותראה איך אתה מתחיל להתקדם.
אתה צודק לגמרי !!
הבעיה הכי גדולה זה שבחדרי כושר בונים להם תכנית ab ממוצעת שגם אם תנוח 10 שניות בין סט לסט זה ייקח לך יותר משעה או שממליצים להם על מנוחה של גג 45 שניות כדי "שהשריר לא יתקרר" - עוד שטות מצוצה מהאצבע שממציאים בחדרי כושר כדי לפנות מקום בספות לעוד :s59:מתאמנים.

45 שניות זה ממש מעט גם בשביל טווח חזרות יותר גבוה נניח - 10, 12 בהנחה ואתה עובד עצים בטווח הזה (קרוב לRM)

אני הכי אוהב את האלה שעובדים עם סטופר וסופרים את השניות.
תנוח יותר ותשים לב שאתה לא עושה יותר מדי תרגילים לכל שריר כדי שתוכל להתאושש כמו שצריך.

אתה צודק לגמרי !!
הבעיה הכי גדולה זה שבחדרי כושר בונים להם תכנית ab ממוצעת שגם אם תנוח 10 שניות בין סט לסט זה ייקח לך יותר משעה או שממליצים להם על מנוחה של גג 45 שניות כדי "שהשריר לא יתקרר" - עוד שטות מצוצה מהאצבע שממציאים בחדרי כושר כדי לפנות מקום בספות לעוד :s59:מתאמנים.

כל כך נכון... קיבלתי לא מזמן תוכנית שהייתי לבד במכון (ז"א בלי המתנה למכשירים) ועם הפסקות קצובות, והגעתי לשעה ורבע.

בתוכנית פיצולים (או בHST) בשונה מתוכניות כח ששם המנוחה גדולה יותר יש הקפדה זמנים. זו לא המצאה.

אתה צודק לגמרי !!

כל כך נכון... קיבלתי לא מזמן תוכנית שהייתי לבד במכון (ז"א בלי המתנה למכשירים) ועם הפסקות קצובות, והגעתי לשעה ורבע.

מצד אחד באמת יש מאמנים מטומטמים בארץ, יותר מידי, מצד שני גם כאלה שמבינים משהו לא יתחילו ללמד עכשיו כל ילד חדש שבא ומבקש תוכנית לעשות סקוואטים, ודדליפטים או תרגילים בסגנון.
ובגלל זה אם הנושא באמת מעניין אותך צריך להתחיל לקרוא, בשביל להבין מה אתה עושה ולהתחיל להתאמן כמו בן אדם.
דוגמה למישהו מטומטם- בחדר כושר אצלי ביקשתי פעם מהמאמן תוכנית רק בשביל לראות אם אפשר לסמוך עליו או שהוא סתם טמבל, קיבלתי תוכנית עם 6 תרגילים שונים לבטן (18 סטים של בטן בתוכנית)- וכמעט 40 סטים ולא היה שם לא סקוואט ולא דדליפט (כי לחיצת רגליים הרבה יותר טוב כמובן). ומנוחה 30 שניות בין סט לסט. המצב פה עצוב..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות..
אני לקחתי תכנית מהאתר ושיניתי בה כמה דברים קטנים
A
רגליים-
סקוואט חופשי 3*6-8
לחיצת רגליים-3*10
תאומים בסמית'-2*10

חזה-
בנצ' פרס-3*6-8
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים-3*8-10
פרפר במשקולות חופשיות-8-10

יד אחורית-
לחיצה צרפתית-3*10
מקבילים-3*MAX

B
גב-
מתח 3*MAX(יוצא 8+-)
פולי עליון-3*8
חתירה בטיבאר-3*8

כתפיים-
לחיצת כתפיים-3*8-10
הרמה קדימה-2*8-10

יד קדמית-
כפיפת מרפקים כנגד משקולות חופשיות-3*8-10
כפיפת מרפקים כנגד מוט W בכסא כומר-2*8-10

זהו בעקרון....הקשבתי למאמנים רק בעניין של ההפסקות...לא ראיתי שכתוב על זה יותר מדי..
תודה רבה אני אנוח קצת יותר

נערך לאחרונה:
מצד אחד באמת יש מאמנים מטומטמים בארץ, יותר מידי, מצד שני גם כאלה שמבינים משהו לא יתחילו ללמד עכשיו כל ילד חדש שבא ומבקש תוכנית לעשות סקוואטים, ודדליפטים או תרגילים בסגנון.
ובגלל זה אם הנושא באמת מעניין אותך צריך להתחיל לקרוא, בשביל להבין מה אתה עושה ולהתחיל להתאמן כמו בן אדם.
דוגמה למישהו מטומטם- בחדר כושר אצלי ביקשתי פעם מהמאמן תוכנית רק בשביל לראות אם אפשר לסמוך עליו או שהוא סתם טמבל, קיבלתי תוכנית עם 6 תרגילים שונים לבטן (18 סטים של בטן בתוכנית)- וכמעט 40 סטים ולא היה שם לא סקוואט ולא דדליפט (כי לחיצת רגליים הרבה יותר טוב כמובן). ומנוחה 30 שניות בין סט לסט. המצב פה עצוב..

אל תצפה לקבל בשום חדר כושר תכנית או הסברים מקצועיים מעבר לבסיס.
עם המשכורת שמקבלים שם ורמת ההכשרה והידע האישי הנרכש 90% מהמדריכים בחדרי כושר
מתאימים לענות לטלפונים,שיווק והשגחה כללית בלבד.
הבעיה היא של מי שאתה משלם לו ולא נותן לך את התמורה במקרה שה הבעלים 

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית