עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"גנטיקה" "גנטיקה" "גנטיקה" "גנטיקה"
![]()
לזרוק מילים לאויר זה הכי קל. אני אומר שהכל זה קינמון! ג'יי קטלר היחיד שאוכל הרבה קינמון!
לא אמרתי שאני מסכים או לא מסכים לגנטיקה המזורגגת שלכם, אבל אני לפחות מנסה להבין מה עומד מאחוריה ולא זורק אותה לאויר כי זה המשתנה היחיד שנשאר במשוואה. באותה מידה אפשר להגיד "אלוהים", "מזל".
אחלה אז תגיד מזל במקום גנטיקה 😛
להבין מה?
לדעתי פחות חשוב מהוא התוסף ויותר חשובה הסיטואציה לדוגמה,גולוטמין. דני הוא אדם שרק התחיל להיתאמן ,יש לו כעשרים אחוז שומן והוא בחיטוב קל. כניראה שבמהלך 3 חודשי חיטוב אים הוא היה לוקח גלוטמין לא היה משנה עבורו כלל. לעומת זאת אבי סיים סיקל ליפני כ3 חודשים ,הוא העלה 12 קילו מישקל הרוב שריר. עכשיו הוא מתחיל חיטוב יתכן שעבורו שימוש בגלוטמין ישמר חצי קילו שריר בסיום החיטוב. כמובן שאפשר להכניס אן ספור סיטואציות, מישתנים ,תוספים ודעות.
אם זה כזה קל אז תסביר למה אתה טוען שזה מגנטיקה.את השונות בין אנשים והתוצאות שלהם.
אולי אתה מתקשה, אבל הויכוח שלי עם אנטון היה לגבי התוספים האלה בזמן שאתה נקי (ומעולם לא הזרקת). ובזמן הזה זה שווה לתחת.לדעתי פחות חשוב מהוא התוסף ויותר חשובה הסיטואציה לדוגמה,גולוטמין. דני הוא אדם שרק התחיל להיתאמן ,יש לו כעשרים אחוז שומן והוא בחיטוב קל. כניראה שבמהלך 3 חודשי חיטוב אים הוא היה לוקח גלוטמין לא היה משנה עבורו כלל. לעומת זאת אבי סיים סיקל ליפני כ3 חודשים ,הוא העלה 12 קילו מישקל הרוב שריר. עכשיו הוא מתחיל חיטוב יתכן שעבורו שימוש בגלוטמין ישמר חצי קילו שריר בסיום החיטוב. כמובן שאפשר להכניס אן ספור סיטואציות, מישתנים ,תוספים ודעות.
וזו בדיוק הנק' שעבורינו - רובינו (כאנשים לא מוזרקים) התוספים האלה כדוגמת הגלוטמין שווים לתחת.
אם זה כזה קל אז תסביר למה אתה טוען שזה מגנטיקה.
אחלה אז תגיד מזל במקום גנטיקה 😛
אולי אתה מתקשה, אבל הויכוח שלי עם אנטון היה לגבי התוספים האלה בזמן שאתה נקי (ומעולם לא הזרקת). ובזמן הזה זה שווה לתחת.
ומי אמר שהשונות הזאת בראש ובראשונה נובעת מגנטיקה כמו שהבחור הציג את זה?לא טענתי שזה מאוד קל, אבל אתה יכול להיכנס לכל כיתה בארץ
ולראות שיש ילדים יותר חכמים מאחרים.
ובאותה מידה ללכת לקבוצת ספורט ולראות שלא כולם רצים באותה מהירות
או מרימים אותם משקלים.
אולי אתה מתקשה, אבל הויכוח שלי עם אנטון היה לגבי התוספים האלה בזמן שאתה נקי (ומעולם לא הזרקת). ובזמן הזה זה שווה לתחת.
ומי אמר שהשונות הזאת בראש ובראשונה נובעת מגנטיקה כמו שהבחור הציג את זה?
ובכלל איזה גנטיקה באה לידי ביטוי בBB ואיזה חלק ממנה לא ניתן לשנות עם חומרים?
אלה היו השאלות שלי ואתה מנסה להציג אותי כאילו אני מכחיש גנטיקה ופולימורפיזם. שוב.