עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עכשיו אתה אומר שזה הגורם הכי מכריע בהנחה שכולם מתקיימים. מקודם לא נתת את התנאי הזה וזה מה שהפריע.
הגורם המרכזי זה גנטיקה....
אחרי זה יש:
1. תזונה\ אימונים ( בכוונה ביחד ).
2. סטרואידים.
אתה מוזמן להראות מחקר משכנע על יעילות השטויות האלה באנשים שלא מזריקים.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6293
לא טענתי שזה מאוד קל, אבל אתה יכול להיכנס לכל כיתה בארץ
ולראות שיש ילדים יותר חכמים מאחרים.
ובאותה מידה ללכת לקבוצת ספורט ולראות שלא כולם רצים באותה מהירות
או מרימים אותם משקלים.
LOL אבל אז שאלתי אותך שאלות שבהן גרעתי אחד מהמרכיבים ואמרת שגנטיקה ואימונים > מזרקים ואימונים.לא נכון,
דירגתי:
1. גנטיקה.
2. תזונה ואימונים.
3. סטרואידים.
מכאן, כי שום דבר לא הפריע.
לכן, צדקתי לאורך כל הדרך.
ואתה EMZ, מסכים איתי.
---------- התגובה התווספה ב 22:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:16 ----------
FYI
אני אומר שגנטיקה זה הגורם הכי משפיע על ההצלחה שלך בבילדינג.
נ.ב 1
גם בפיתוח גוף יש רכיב גנטי מובהק ובלתי ניתן לשינוי ( תראה לי סייקל שמשנה DNA ).
נ.ב 2
שוב - בהחלט יתכן כי עבור שני אנשים ששניהם אוכלים ומתאמנים אופטימאלי,
איש א עם גנטיקה X ואיש ב עם גנטיקה Y כאשר X >> Y . בנוסף איש ב מזריק כל מה שיש....
עדיין,
איש א > איש ב בפיתוח גוף.
LOL אבל אז שאלתי אותך שאלות שבהן גרעתי אחד מהמרכיבים ואמרת שגנטיקה ואימונים > מזרקים ואימונים.
מה שאני בא להגיד שגנטיקה משחקת תפקיד אחרון לדעתי מכיוון שאת רב המכשולים שלה אפשר לעבור עם חומרים. אבל אתה לא מסכים איתי וזה בסדר. 😃
לא הבנתי. אתה מוכיח את הנקודה שלי. לא שלך. אבל כבר טחנו מספיק מים אז שיהיה.
זה כואב לראות אנשים שלא יודעים לנהל דיון. יש כאן לפחות 3 נושאים שונים שעליהם 10+ אנשים מתווכחים כאילו זה אותו הנושא.
כמו כל פוסט של היבאר שנגרר ללמה יותר טוב לעשות לואבאר.
זה טבעו של פורום.
השאלה של פותח הפוסט טיפשית מראש.
אז תן קצת להנות...
לא התכוונתי לסטיה מהנושא המקורי אלא ל-3 דברים שונים שכולכם מתווכחים עליהם כאילו זה אותו הדבר...ומהנה זה כן 😃
מה שיוסי מנסה להגיד זה שאם תקחו את הספורטאים הכי טובים בכל תחום ההצלחה שלהם נקבעת ע"י גנטיקה טובה יותר ב-100% מהמקרים.
כל מקצוען בערך יודע לאכול ויודע להתאמן ויודע להזריק ויודע לעבוד קשה. יותר מזה, אלה שיש להם פוטנציאל נמוך יותר בדרך כלל גם יעבדו יותר קשה.
עדיין זה לא אומר שהגנטיקה יותר חשובה מחומרים.
אתה מסכים איתי שגם מישהו עם גנטיקה מהטובות בעולם, את התוצאות שהוא ישיג טבעי כמעט כל אחד יכול להשיג עם חומרים וכל השאר, גם עם גנטיקה גרועה?
זה גם לא נשמע הגיוני שבנאדם, אפילו עם גנטיקה עלובה, אחרי 10 סייקלים נכונים לא יראה כמו משהו שבלתי אפשרי להגיע אליו טבעי.
סבבה, בהצלחה לך להשתמש ב 10 סייקלים כדי לעקוף את הגרסה הלא מוזרקת של יוסיין בולט בספרינטים.
ולא, אני לא מסכים עם הטענה הראשונה.
קח, ארנולד בגיל 16:
בהצלחה.