ייעוץ ראקוטן ואלכוהול

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
אני בתקופה שבה אני לוקח ראוקטן,יש איזו בעיה לשתות אלכוהול למשל בערב,אבל לשתות לשתות ולקום יום למחרת ולקחת את הכדורים? 40 מ"ג אם זה משנה למישהו,השילוב ביניהם יכול לגרום לבעיות?

אסורררר לשתות איתו ביחדדד...
אין מה לעשות צריך להתנזר מאלכהול זה כדור שמשפיע חזק על הכבדדד

• פותח/ת השרשור
אם אפשר שמישהו רציני יענה לי אני אשמח,דרך אגב הרופאה אמרה לי שכל הדיבורים שהכדור משפיע על הכבד באופן די רציני זה בלבולי מוח? יש אמת בדבריה?

הכדור מאמץ את הכבד. יש כאלה שהתפקודי כבד שלהם עולים מהכדור בלי שום תוספים נלווים ובגלל זה לא כדאי להעמיס על הכבד עוד עם אלכוהול וגם להפסיק עם הכדור לתקופה מסוימת ואז לחזור זה גם די מפגר, למה לדפוק את הטיפול? פשוט תפסיק לשתות, לא יקרה לך כלום.

אסורררר לשתות איתו ביחדדד...
אין מה לעשות צריך להתנזר מאלכהול זה כדור שמשפיע חזק על הכבדדד
אם אתה יכול, בבקשה תפסיק למשוך אותיות במילים.
תודה.

לגבי אלכוהול וראקוטן, עשיתי את זה בעבר, אבל לא לקחתי ראקוטן 12 שעות לפני האלכוהול ו 12 שעות אחרי האלכוהול. לא שתיתי גם הרבה (1 כוס וודקה מקס' או 2 בירות (1 ליטר)).
לא עשיתי את זה יותר מפעמיים בכל ה-4 חודשים שלקחתי ראקוטן.

• פותח/ת השרשור
אני פשוט טס בקרוב עם חברים,וזה הטיול האחרון שלי לפני הגיוס ואני רוצה להנות כמה שאני יכול,האמתי שהייתי אמור לסיים עם הראוקטן לפני המון זמן סתם דחיתי את זה והפסקתי לקחת מידי פעם בגלל היובש שזה יצר אצלי בשפתיים(כאב רצח) אני כבר לא צריך כל כך להשתמש האמת,ההשפעה והמאמץ שהכדור גורם לכבד נגמרים אחרי כמה שעות מלקיחת הכדור? וכמה זמן לאחר מכן אני יכול כבר לשתות?

אגב סתם שתדע גם אם אתה רואה שהמצב סבבה ולא נראה לך שאתה צריך יותר תמשיך לקחת בכל זאת עד שמה שהרופא נתן לך יגמר, אחרת יש סיכוי שיחזור לך. (גם ככה יש סיכוי, אבל הוא גדול יותר ככל שאתה לא מסיים את הטיפול)

לא מפסיקים לקחת כדור של חצי שנה סתם בשביל לשתות,זה לא טוב בכללי.
דבר שני, אנחנו לא יודעים מה בידיוק מצב הכבד שלך, שאני הייתי על ראקוטן המצב של הכבד שלי היה באזור המקסימום (כלומר האנזימים או מה שזה לא יהיה ,היה ברמת תפקוד גבוהה )אז מבחינה בריאותית לא לקחתי.
תאמין לי אני סבלתי יותר ...חחח אני חצי שנה לא נגעתי באלכהול ותאמין לי אין לי מושג איך עשיתי את זה,במיוחד שהייתי ליד זה הרבה פעמים .
עדיף להצטער על רגע בחיים מהשאר להצטער על הרגע כל החיים..
כמובן שיכול גם לא לקרות כלום.
השאלה אם אתה רוצה לקחת את הסיכון היא עליך בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית