נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
נפתח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האימונים שפיספסתי היו מאולצים ואני לא מתחרט כי צריך גם להנות בחיים..תפסיק קצת עם הבטן, אתה לא מבין שתהיה לך בטן חזקה רק מסקוואט ודדליפט כבדים בסופו של דבר, זה סתם.
ויאללה בלי לפספס אימונים עכשיו, תן בראש !
תקשיב אין לי בעיה גם לעשות אירובי וגם להתאמן כבד כי אני יודע שאין לי בעיה לאכול הרבה ואני כן אוכל.אני לא מבין איך אנשים באמת לא מגיבים לך כבר אחי למה אתה מעלה רק ב 2.5 בסקוואט . אתה עושה מלא ריצות בימי מנוחה שלך אתה עושה אירובי. סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק , כמה העלית במשקל גוף מאז תחילת הלוג? בקיצור אם אתה חושב שההתקדמות שלך טובה שאתה בסקוואט 70 ומעלה ב 2.5 אז בהצלחה תמשיך ככה.. אבל שנינו יודעים שאתה מסוגל להרבה יותר ואתה פשוט לא עושה את זה..😣😵
אז עכשיו הבעיה היא האוכל ולא האירובי?אתה באמת הורג אותי אתה ראש בקיר!! מה מתאמן כבד מה? הסקוואט שלך 70!!! ואתה אומר שאתה מתאמן כבד ואוכל מספיק? אתה בקושי מתמודד עם סקוואט 70 בהעלות של 2.5 . אתה בטוח לא אוכל מספיק, אתה בטוח אוכל לא טוב ולא מספיק למה שאתה צריך, ואתה בטוח מבזבז את הזמן ואני לא חושב שיש מישהו שלא חושב כמוני