הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מאסה 2011 - יוצאים לדרך חדשה SS

• פותח/ת השרשור
חזרה מחופה של שבועיים וחצי בחו"ל ללא אימונים ולא שמרתי תזונה בכלל, לפחות נחתי קצת מהאימונים וחזרתי עם מוטיבציה.
אימון ראשון:
חימום 10 דקות ריצה 2.1 ק"מ (התנשמתי בסוף כאילו ירד לי הכושר)

סקוואט:
2X5
65 ק"ג הורדתי קצת משקל רק כדי קצת לתרגל ולהזכיר לגוף מה זה אימונים ולא השלמתי סט אחרון בגלל שהשרירים ברגליים נתפסו (ועשיתי חימום)

בנץ':
3X5
55 ק"ג

דדליפט:
1X5
62.5 ק"ג

היה אימון בסדר, כמובן שלא שיאים אבל עדיין רק להיזכר ולצאת קצת מההלם של החופשה חח

הבשורה הכי טובה שבשעה טובה הגיעה הכלוב ששיגעתי את הועד בית כי אם לא אני הם בכלל לא יודעים מה זה, אז הוא הגיע והיום כבר תירגלתי אותו ובאמת שיחקו אותה כלוב סגור ולא משהו חארטה.

• פותח/ת השרשור
שכחתי לעדכן אתמול:
אימון אירובי 6 ק"מ (לאט לאט אני אגיע למה שהייתי עושה פעם)

• פותח/ת השרשור
כן.

האימון של היום:
חימום - ריצה 10 דקות - 2.1 ק"מ
סקוואט:
67.5 ק"ג
3X5 קצת קשה מקווה להגיע שוב ל 70

פרס:
40 ק"ג
3X5 בסדר גמור

BOR:
45 ק"ג
3X5 גם היה בסדר

בטן:
22 ק"ג מאחורי הראש בשיפוע 3X10

קצת אגרוף והביתה

תפסיק קצת עם הבטן, אתה לא מבין שתהיה לך בטן חזקה רק מסקוואט ודדליפט כבדים בסופו של דבר, זה סתם.
ויאללה בלי לפספס אימונים עכשיו, תן בראש !

אני לא מבין איך אנשים באמת לא מגיבים לך כבר אחי למה אתה מעלה רק ב 2.5 בסקוואט . אתה עושה מלא ריצות בימי מנוחה שלך אתה עושה אירובי. סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק , כמה העלית במשקל גוף מאז תחילת הלוג? בקיצור אם אתה חושב שההתקדמות שלך טובה שאתה בסקוואט 70 ומעלה ב 2.5 אז בהצלחה תמשיך ככה.. אבל שנינו יודעים שאתה מסוגל להרבה יותר ואתה פשוט לא עושה את זה..😣😵

• פותח/ת השרשור
תפסיק קצת עם הבטן, אתה לא מבין שתהיה לך בטן חזקה רק מסקוואט ודדליפט כבדים בסופו של דבר, זה סתם.
ויאללה בלי לפספס אימונים עכשיו, תן בראש !
האימונים שפיספסתי היו מאולצים ואני לא מתחרט כי צריך גם להנות בחיים..

אני לא מבין איך אנשים באמת לא מגיבים לך כבר אחי למה אתה מעלה רק ב 2.5 בסקוואט . אתה עושה מלא ריצות בימי מנוחה שלך אתה עושה אירובי. סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק , כמה העלית במשקל גוף מאז תחילת הלוג? בקיצור אם אתה חושב שההתקדמות שלך טובה שאתה בסקוואט 70 ומעלה ב 2.5 אז בהצלחה תמשיך ככה.. אבל שנינו יודעים שאתה מסוגל להרבה יותר ואתה פשוט לא עושה את זה..😣😵
תקשיב אין לי בעיה גם לעשות אירובי וגם להתאמן כבד כי אני יודע שאין לי בעיה לאכול הרבה ואני כן אוכל.
אני לא רוצה להראות כמו פח אשפה והעיקר להגיד שיש לי 100 קילו סקוואט

טוב אני ניסיתי לעזור באמת התייאשתי.. אם ב 100 סקוואט אתה חושב שתיראה כמו פח אשפה בהצלחה עם אירובי איגרוף ו70 סקוואט ...

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה אם אני עושה גם אירובי? אני גם ככה אוכל מספיק

---------- התגובה התווספה ב 15:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:18 ----------

אירובי 6 ק"מ עדיין קשה לי לרוץ כמו שהייתי רגיל אבל לאט לאט
קצת קפיצה בחבל והביתה

למה אתה עושה ריצות ואימוני אירובי ?

אתה סתם מעייף את עצמך ומאט את ההתקדמות שלך.

• פותח/ת השרשור
כדי לשמור על כושר, ראיתי מה קרה ששבועיים וחצי לא זזתי

אם אתה באמת רוצה להגיע למשקלי עבודה כבדיים אתה צריך להפסיק לעשות שטויות , ככה או ככה אתה תרד בכושר , תחזור אליו בתקופת החיטוב.

• פותח/ת השרשור
את האמת יותר חשוב לי לגדול ולהתחזק אבל זה פשוט לא קורה, אני אוכל מספיק ומתאמן כבד (כמובן שזה אינדיבידואלי)

---------- התגובה התווספה 25-08-2011 ב 17:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה 24-08-2011 ב 22:57 ----------

האימון של היום:
לא עשיתי חימום של ריצה

סקוואט:
70 ק"ג
3X5 טיפה קשה אבל בסדר

בנץ' פרס:
57.5 ק"ג
3X5 היה ככה ככה

דדליפט:
65 ק"ג
1X5 קל

בטן עם משקל מאחורי הגב בשיפוע:
3X10

סוף האימון התאגרפתי 15 דקות

אתה באמת הורג אותי אתה ראש בקיר!! מה מתאמן כבד מה? הסקוואט שלך 70!!! ואתה אומר שאתה מתאמן כבד ואוכל מספיק? אתה בקושי מתמודד עם סקוואט 70 בהעלות של 2.5 . אתה בטוח לא אוכל מספיק, אתה בטוח אוכל לא טוב ולא מספיק למה שאתה צריך, ואתה בטוח מבזבז את הזמן ואני לא חושב שיש מישהו שלא חושב כמוני

• פותח/ת השרשור
אתה באמת הורג אותי אתה ראש בקיר!! מה מתאמן כבד מה? הסקוואט שלך 70!!! ואתה אומר שאתה מתאמן כבד ואוכל מספיק? אתה בקושי מתמודד עם סקוואט 70 בהעלות של 2.5 . אתה בטוח לא אוכל מספיק, אתה בטוח אוכל לא טוב ולא מספיק למה שאתה צריך, ואתה בטוח מבזבז את הזמן ואני לא חושב שיש מישהו שלא חושב כמוני
אז עכשיו הבעיה היא האוכל ולא האירובי?

חחחחחחחחחח באמת תסתכל על הסרטון למעלה ותראה מה זה גורם לך להרגיש.

הבעיה היא שאתה ראש בקיר האירובי מיותר וסביר להניח שאתה לא אוכל מספיק כדי להתאושש ממנו. אתה לא מתאמן כבד. אתה סביר להניח לא עולה במשקל גוף כמעט . אתה לא גודל, אני בטוח במיליון אחוז שאם אני אראה אותך ברחוב אתה בטוח לא נראה כמו "אחד שמתאמן" וגם משקלי העבודה שלך ברצפה. ובמקום לעשות משהו כדי להתקדם אתה עושה את ה SS בצורה הכי גרועה שיכולה להיות. אז תפסיק לשאול שאלות מתחכמות ולזגזגז בין מה זה אירובי לבין מה זה האוכל, ותתחיל לעשות את הSS כמו בן אדם

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך פה בחלק מהדברים.
אבל אני לא מבין למה בן אדם לא יכול גם להתאמן כבד וגם לעשות אירובי ולפצות על האירובי עם הרבה אוכל?
אני אנסה לעלות עוד קלוריות ולראות מה קורה ויכול להיות שאתה צודק בנוגע לאוכל.
אם אני יאכל מספיק כדי להתאושש מהאירובי תהיה גדילה ועלייה במשקלים?

טוב זה שאתה מסכים זה כבר התקדמות.. ברור שאפשר אבל זה סתם יקשה עלייך בצורה מיותרת.. אתה תצטרך לאכול כמויות מטורפות כדי להתאושש מאירובי כזה..

בוא נעשה הסכם . אם אתה לא מרוצה אחרי חודש אחד תפסיק ותעשה מה שבא לך .

אתה ממחר זורק את האירובי לחודש ומקפיד על תזונה שזה אומר חלבון כפול 2 מהמשקל גוף שלך וקלוריות תשדל להגיע ל 3000 -3500 אני בטוח שתראה על עצמך בחודש הזה גדילה, כמובן לא מטורפת או משמעותית אבל גדילה. וכמובן שהסקוואט שלך יצטרך להגיע לאזור ה 95 מינמום החודש. וכמובן תקפיד על שינה וטכניקה נכונה. אני בטוח שאם תעשה את זה זאת תיהיה ההחלטה הכי חכמה שתעשה במהלך האימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית