הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם ב ss

yuval123221

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
-68
98
0
אני עושה תכנית ss מתחילת החופש ואני לא מעלה משקךי עבודה
הוספתי גם פעם בכמה אימונים כפיפות בטן
אני אוכל מלא ואני עולה במשקל
אני הולך בדרך כלל בצהריים
אני יושן 9 שעות (מ2 או 3 בלילה עד 11 או 12)
אני עושה מתיחות לפני האימון
ואני בא וחוזר באופנים מרחק של 2 ק״מ לכל כיוון
וגם עשיתי כמה פעמים הפסקות של יומיים או שלוש ימים בין כל אימון וזה לא עזר
מה יכולה להיות הבעיה?

נערך לאחרונה:
אל תעשה מתיחות לפני אימון.
חבל שאתה מוציא אנרגיות עם האופניים לפני האימון.
באיזה תרגילים אתה תקוע?
איך התזונה שלך? זה שאתה אוכל הרבה זה טוב ויפה, אבל אם התפריט לא מחולקת ובנויה כמו שצריך לא עשית כלום.
תעלה סירטונים שנראה את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אל תעשה מתיחות לפני אימון.
חבל שאתה מוציא אנרגיות עם האופניים לפני האימון.
באיזה תרגילים אתה תקוע?
איך התזונה שלך? זה שאתה אוכל הרבה זה טוב ויפה, אבל אם התפריט לא מחולקת ובנויה כמו שצריך לא עשית כלום.
תעלה סירטונים שנראה את הטכניקה.
אין מצב שיש בעיה עם הטכניקה
אני עשיתי SS שנה שעברה והעלתי 5 ק"ג בסקוואט כל אימון ובכל התרגילים השתפרתי (5 ק"ג בחודש הראשון ואחר כך רק 2.5 ובכלל עשיתי חצי סקוואט ולא ידעתי) וגם לפני כמה חודשים עשיתי SS ושיפרתי איזה 20 ק"ג בסקוואט (וגם בתרגילים האחרים השתפרתי) ואז היה לי איזה חודש וחצי הפסקה מכל מיני סיבות ואז הגיע החופש וחזרתי לSS והמשקל עבודה ירדו קצת ומאז אני לא משתפר
מתיחות אני עשיתי גם פעם אז זאת לא הבעיה
פעם הייתי נוסע באוטו לחדר כושר אז אולי אופנים זאת הבעיה
אוכל זאת לא הבעיה
מה עוד יכולה להיות הבעיה?
לנסות לא ליסוע באופנים לחדר כושר? (ובימי מנוחה אני נוסע קצת באופנים אבל ממש קצת אז עדיף ברגל כדי פחות להתעייף?)

תתחיל מ-70%-80% מהמקסימום שלך.
בקשר לתזונה תאכל במאזן חיובי של בערך 500 ושים לב שהערכים התזונתיים בסדר, ז"א חלבון פי 2 ממשקל גוף ושומן משקל גוף וכאלה.
תעלה סרטונים אולי הטכניקה לא טובה, ובקשר לאופניים יכול להיות שזה מוציא לך המון אנרגיה מהגוף ובגלל זה קשה לך להתקדם, תנסה להגיע למכון באוטובוס או משהו

די לדבר באוויר על מה שנראה לך או לא. תביא משקל גוף ומשקלי עבודה נוכחיים ותעלה סרטונים. כמה זמן אתה נח בין סט לסט ובין תרגיל לתרגיל?

אני בSS כמעט כמוך (קצת יותר מאוחר מתחילת החופש). ושמתי לב שגם אני נתקע עכשיו. מתברר שאני לא אוכל מספיק. אכלתי רק 2500 קלוריות כשאני עושה 5 אימונים בשבוע (3 SS ו2 איגרוף).

באיזה משקלים נתקעת?
לדעתי תרכיב תפריט חדש של 3000 קלוריות ותאכל שם הכל ואז עוד קצת אם בא לך (כמובן ממאכלים בריאים-בשביל פימפום קלוריות אני מציע להוסיף כף שמן זית לכל ארוחה, הרבה אגוזים וכמובן חלב). אם זה לא עוזר תנסה למצוא דרך אחרת להגיע לאימונים.

אה ואין דבר כזה טכניקה טובה מידי. גם אם היא טובה עדיף תעלה לבדיקה

חברה הוא כולה נוסע עם אופניים 2 ק״מ זה שהוא עושה ss לא אומר שהוא צריך להיות קשור למיטה או למקרר
האופניים לא צריכה להיות הבעיה

לפי דעתי הגיע הזמן לעשות ריסט(אם אין בעיה בטכניקה ובתזונה)להוריד קצת משקלי עבודה ולעלות בהדרגתיות של 2 וחצי קילו מאימון לאימון.
בקשר לריסט אתה יכול לקרוא את המאמר אז אמור לעזור לך
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית