הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרעיש בזמן ריצה- ריצה עם כל הרגל

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
יש לי בעיה כשאני רץ בהליכון בחדר כושר אני ממש מרעיש עם הרגליים, מאמן מבוגר אחד אמר לי שאני צריך לרוץ עם העקב אבל כשאני מנסה לרוץ עם העקב כואב לי בלמעלה של הרגליים. שאלתי מאמן אחר והוא אמר לי שזה בסדר גמור ואיך שנוח לי... מי צודק? אם המבוגר אז איך לרוץ בלי שיכאב לי?

לנסות לרוץ כמו בתמונה פה?
איך אני אמור להתחיל עם הרגל? קודם על ריצה על חמש האצבעות ואחר כך ליישר את הרגל?

אתה יכול לראות את הוידיאו , אני חושב שזה וידיאו הדרכתי טוב

החלק הרלבנטי למגע של כף הרגל עם המסילה הוא מ 4:50

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה רבה אני אשב עכשיו לצפות, אתה חושב שזה יעזור לשברי מאמץ? או בעתיד אחרי שהם יעברו?

מה שיעזור בעיקר מפורט בשרשור שלי עם רן

ככל שתרוץ יותר והרגל תתרגל לריצה תוך תחזוקה נכונה הכאבים יפחתו

סתם בשביל שתדע לי לדוגמא היה שחיקת סחוס מהמאמץ בטירונות וכולם היו בטוחים שזה שבברי מאמץ
והיה לי גם כאבים בשוקיים בעצם כמו שאתה מתאר את זה ואורטופדים מומחים בדקו אותי וקבעו שיש לי שברי מאמץ, עד שרופא אזרחי הציע שאני יעשה מיפוי עצמות בדיקה פשוטה ( כולה חומר רדיואקטיבי)
מסתבר שלא שברי מאמץ ולא נעליים אלא שחיקת סחוס , סתם בשביל הספורט אם יש לך אפשרות לבצע מיפוי

סתם בשביל שתדע לי לדוגמא היה שחיקת סחוס מהמאמץ בטירונות וכולם היו בטוחים שזה שבברי מאמץ
והיה לי גם כאבים בשוקיים בעצם כמו שאתה מתאר את זה ואורטופדים מומחים בדקו אותי וקבעו שיש לי שברי מאמץ, עד שרופא אזרחי הציע שאני יעשה מיפוי עצמות בדיקה פשוטה ( כולה חומר רדיואקטיבי)
מסתבר שלא שברי מאמץ ולא נעליים אלא שחיקת סחוס , סתם בשביל הספורט אם יש לך אפשרות לבצע מיפוי

ומה עשית עם זה?

אתה צריך להימנע מריצות ארוכות כשאתה לומד סגנון ריצה חדש. תרגל את הסגנון החדש ע"י ריצות קצרות, כדי שתאפשר לחלקי כף הרגל שלא הפעלת עד עכשיו להסתגל לעומס.
כשהתחלתי לרוץ עם הפייב פינגרס (מה שגורר ריצה על כריות כף הרגל) סבלתי מכאבים בגב כף הרגל, כנראה מעומס גבוה מדי.
לאחר מנוחה הכל הסתדר.

באמת כדי להמנע מריצות ארוכות עם שברי מאמץ יש דרגות לשברי מאמץ אני לא יודע איזה אתה אבל כדי לבדוק

ומה עשית עם זה?
בעיקרון עם שחיקת סחוס אין מה לעשות חוץ מלהחליף בניתוח את מפרק הברך ניתוח שסיכוי גבוה שישאיר אותך עדיין ''נכה '' , הדבר הכי טוב עם הרפואה של היום זה חיזוק שרירים התומכים בברך (סקוואט למיניהן 😃 )
ולמידה לחיות עם הכאב ..

איך אפשר לבדוק כזה דבר?

בגלל זה הצעתי לך לעבור בדיקת ''מיפוי עצמות''
מזריקים לך חומר רדיואקטיבי ( לא צחקתי 👏 ) במינון נמוך מחכים שעתיים שלוש
ואז עושים לך צילום במכונה שדומה לסיטי.
את התוצאות אתה מקבל במקום זה או שיש לך שברי מאמץ או שהחומר רדיואקטיבי הפך אותך hulk;susss

בעיקרון עם שחיקת סחוס אין מה לעשות חוץ מלהחליף בניתוח את מפרק הברך ניתוח שסיכוי גבוה שישאיר אותך עדיין ''נכה '' , הדבר הכי טוב עם הרפואה של היום זה חיזוק שרירים התומכים בברך (סקוואט למיניהן 😃 )
ולמידה לחיות עם הכאב ..

בגלל זה הצעתי לך לעבור בדיקת ''מיפוי עצמות''
מזריקים לך חומר רדיואקטיבי ( לא צחקתי 👏 ) במינון נמוך מחכים שעתיים שלוש
ואז עושים לך צילום במכונה שדומה לסיטי.
את התוצאות אתה מקבל במקום זה או שיש לך שברי מאמץ או שהחומר רדיואקטיבי הפך אותך hulk;susss

אני הייתי מחכה עם חשיפה לחומרים רדיואקטיביים

לפעמים מדובר פשוט בכאבים הסתגלותיים לעומס שיעברו כעבור זמן מה עם תזונה\מנוחה\תחזוקה נכונים

לא כל כאב הוא אינדיקטור וודאי למשהו חמור

אני הייתי מחכה עם חשיפה לחומרים רדיואקטיביים

לפעמים מדובר פשוט בכאבים הסתגלותיים לעומס שיעברו כעבור זמן מה עם תזונה\מנוחה\תחזוקה נכונים

לא כל כאב הוא אינדיקטור וודאי למשהו חמור
את האמת שזה די הרבה זמן רודף אותי

את האמת שזה די הרבה זמן רודף אותי

כשהתחלתי להתאמן גם אני סבלתי מזה ולקח לי 2-3 עונות להתגבר על זה

אתה יכול להוריד עומס בריצות ולהתחיל לבצע את מה שמופיע בשרשור הזה:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16735

ולאחר שבועיים או שלושה לנסות לחזור בצורה הדרגתית

אני סבלתי מ,שברי מאמץ, המון בהכשרה שלי
לא יכולתי להפסיק את המאמץ אז הייתי צריך להתגבר עליו למרות שהמאמץ רק גבר
אכלתי המוןן גבינות ונחשפתי המון לשמש + הייתי מותח את הרגליים בצורה ישרה כשהעקבים פונים למטרה לפני ואחרי ריצה + עבדתי על השרירי shin plates
אני עדיין סובל מדי פעם מכאבים יחסית חלשים (לפעמים אין בכלל) ואני מפעיל יחסית הרבה מאמץ

אני סבלתי מ,שברי מאמץ, המון בהכשרה שלי
לא יכולתי להפסיק את המאמץ אז הייתי צריך להתגבר עליו למרות שהמאמץ רק גבר
אכלתי המוןן גבינות ונחשפתי המון לשמש + הייתי מותח את הרגליים בצורה ישרה כשהעקבים פונים למטרה לפני ואחרי ריצה + עבדתי על השרירי shin plates
אני עדיין סובל מדי פעם מכאבים יחסית חלשים (לפעמים אין בכלל) ואני מפעיל יחסית הרבה מאמץ
אתה יכול לתת דוגמא למתיחות? או לפרט יותר מה עשית?
אני גם סובל מזה וזה פשוט הורג אותי

אתה יכול לתת דוגמא למתיחות? או לפרט יותר מה עשית?
אני גם סובל מזה וזה פשוט הורג אותי

התרגילים לחיזוק השריר נמצאים במפורט בשרשור של אלכס ורן, חפש אותו
לגבי המתיחה, ישיבה רגילה עם רגליים ישרות ומתוחות, קצה הרגך פונה כמה שיותר כלפי חוץ ומותח את הרגליים עם הידיים (להגיע לרגליים)

VPoint-Flex-400.jpg

מצד ימין, אתה מחזיק את הרגליים ישרות כשכפות הרגליים מופנות החוצה (כמו בתמונה מצד ימין) ומנסה לגעת עם האצבעות או פשוט למתוח כמה שאתה יכול כשהרגליים ישרות
אתה מרגיש את האזור ממש טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית