הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון דדליפט 160 ק"ג מהיום

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
איכות צילום קקי, וגם היה טיפשי לשים חגורה בסט הזה כי לא רואים אם הגב התחתון עגול או ישר.

שבוע הבא אני מקווה להצליח להרים 170 לחזרה אחת עם גב ישר ולאחר מכן אני אאפס משקלים.
סקוואט כבד אני גם אנסה לצלם בקרוב.

צילמתי גם קצת הנפות ודחיקות אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה ו Seth Able כבר נתן לי ביקורת, אבל אתם מוזמנים גם לצפות ולכתוב דעות. 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצד אחד, קשה לך להחזיק הנפות בלי רצועות לכמה חזרות, ומצד שני אתה שם רצועות בעבודת כוח כמו דדליפט או משיכות. אתה באמת לא רואה שזה מצחיק?

אבל אתה עובד מספיק על האחיזה בסטים של העבודה שלך על הטכניקה!

תחשוב שיש לי אימון שמתחיל בדדליפט ואז דדליפט רומני.
בדדליפט הרגיל כבר עבדת על אחיזה והיא מגבילה אותך למשקלים יותר גבוהים אז אתה משתמש ברצועות בשביל הדדליפט הרומני.
זה לא שאתה מנטרל את האמות לאורך כול האימון.

כשעושים תרגילי עזר רצוי שהם יהיה כמו שיותר דומים לתרגיל שבשבילו עושים את תרגילי העזר. בגלל זה לא עושים דדליפט עם אחיזה משולבת כשמתאמנים בהרמת משקולות כי זה עוזר "להתחזק בכלליות" ובגלל זה גם משקולנים לא עושים low bar squat כמו שריפטו ממליץ.

אבל אתה עובד מספיק על האחיזה בסטים של העבודה שלך על הטכניקה!

תחשוב שיש לי אימון שמתחיל בדדליפט ואז דדליפט רומני.
בדדליפט הרגיל כבר עבדת על אחיזה והיא מגבילה אותך למשקלים יותר גבוהים אז אתה משתמש ברצועות בשביל הדדליפט הרומני.
זה לא שאתה מנטרל את האמות לאורך כול האימון.

בדדליפט רומני המשקל הרבה יותר קל מדדליפט רגיל ולכן עדיין לא אמורות להיות לך בעיות אחיזה.

בדדליפט רומני המשקל הרבה יותר קל מדדליפט רגיל ולכן עדיין לא אמורות להיות לך בעיות אחיזה.

הבנת את הכוונה שלי מה אתה נכנס לקטנות.
תגיד לסיני שאיגור הביא סרטון שלו בהתחלה שהוא לא עובד נכון 😆
יש סיכוי שטוב שהוא מחזיק באיזה שיא עולם,

כשעושים תרגילי עזר רצוי שהם יהיה כמו שיותר דומים לתרגיל שבשבילו עושים את תרגילי העזר. בגלל זה לא עושים דדליפט עם אחיזה משולבת כשמתאמנים בהרמת משקולות כי זה עוזר "להתחזק בכלליות" ובגלל זה גם משקולנים לא עושים low bar squat כמו שריפטו ממליץ.

כן, כי בארץ יש פשוט כל כך הרבה מרימי משקולות ברמה עולמית שמה שעושים כאן זה בטוח נכון.

הטעות שלך היא שאתה מסתכל איך המזרח מתאמן, וחושב שזה מתאים לכולם. זה ממש לא נכון. השיטה שלהם לבחירת אנשים היא אחרת. האנשים שמתאמנים שם הם אנשים חזקים שהלכו לכיוון הרמת משקולות. כל מי ששם כבר חזק מעצם היותו שם. הם יכולים להרשות לעצמם לעבוד על טכניקה יותר מעל כוח ועל "תנועות דומות". אתה לא יכול.

הבנת את הכוונה שלי מה אתה נכנס לקטנות.
תגיד לסיני שאיגור הביא סרטון שלו בהתחלה שהוא לא עובד נכון 😆
יש סיכוי שטוב שהוא מחזיק באיזה שיא עולם,

הוא עושה שם high pull. אי אפשר לעשות את זה עם אחיזה משולבת.

אתה צודק, ויש סיבה שהוא מחזיק בשיא עולם ואתה לא.

כן, כי בארץ יש פשוט כל כך הרבה מרימי משקולות ברמה עולמית שמה שעושים כאן זה בטוח נכון.

הטעות שלך היא שאתה מסתכל איך המזרח מתאמן, וחושב שזה מתאים לכולם. זה ממש לא נכון. השיטה שלהם לבחירת אנשים היא אחרת. האנשים שמתאמנים שם הם אנשים חזקים שהלכו לכיוון הרמת משקולות. כל מי ששם כבר חזק מעצם היותו שם. הם יכולים להרשות לעצמם לעבוד על טכניקה יותר מעל כוח ועל "תנועות דומות". אתה לא יכול.
אז אתה אומר שמשקולנים צריכים לעשות דדליפט עם אחיזה משולבת?
עזוב רגע את הסינים, בוא תמצא לי משקולן אחד רציני מישראל או מכל מקום אחר שעושה דדליפט עם אחיזה משולבת.

חבל שאתה מזלזל כי היו פה בארץ מרימי משקולות ברמה אולימפית. מינכן אומר לך משהו?

שמע בינתיים המזרח הכי חזק בWL אז אולי הם לא סתם חזקים.

אז אתה אומר שמשקולנים צריכים לעשות דדליפט עם אחיזה משולבת?
עזוב רגע את הסינים, בוא תמצא לי משקולן אחד רציני מישראל או מכל מקום אחר שעושה דדליפט עם אחיזה משולבת.

אני לא מכיר משקולנים בישראל. אני יודע שבארה"ב יש מקומות שמשקולנים עושים דדליפט. מה ההבעיה באחיזה משולבת אני לא מצליח להבין. הטעיון שלך ושל תומר ממש מצחיק.

חבל שאתה מזלזל כי היו פה בארץ מרימי משקולות ברמה אולימפית. מינכן אומר לך משהו?

שמע בינתיים המזרח הכי חזק בWL אז אולי הם לא סתם חזקים.

נכון, הם לא סתם חזקים. הם חזקים כי הולכים לשם רק אנשים חזקים. השיטות בחירה של הסינים והרוסים שונות בהרבה משיטות בחירת האנשים בישראל ובארה"ב.

אני לא מכיר משקולנים בישראל. אני יודע שבארה"ב יש מקומות שמשקולנים עושים דדליפט. מה ההבעיה באחיזה משולבת אני לא מצליח להבין. הטעיון שלך ושל תומר ממש מצחיק.

הבעיה שאין לך צורך באחיזה משולבת, אתה לא צריך להיות חזק\מורגל לאחיזה משולבת אלה לאחיזה שאיתה אתה נבחן ביכולות שלך.

הבעיה שאין לך צורך באחיזה משולבת, אתה לא צריך להיות חזק\מורגל לאחיזה משולבת אלה לאחיזה שאיתה אתה נבחן ביכולות שלך.

מה הקשר? בדדליפט אתה מחזיק הרבה יותר משקל מקלין. ואחיזה משולבת עדיין מחזקת לך את האחיזה בניגוד לאחיזה עם רצועות.

אני לא מאמין שיש פה וויכוח כל כך טפשי.

נכון, הם לא סתם חזקים. הם חזקים כי הולכים לשם רק אנשים חזקים. השיטות בחירה של הסינים והרוסים שונות בהרבה משיטות בחירת האנשים בישראל ובארה"ב.

זה היתרון של מדינות טוטליטריות .
בגלל זה גם ארצות הברית לא ממצה את הפוטנציאל שלה באתלטיקה .

קשה למשוך גם באחיזה משולבת וגם באחיזה רגילה ?

באחיזה משולבת אולי יותר קל אבל זה לא משנה.
כי כשאתה בתחרות אתה לא מושך באחיזה משולבת אלה באחיזה רגילה.

חוץ מי זה שכבר אמרתי שכן עובדים על אחיזה, אימון משקולות מחולק ל2. חלק טכניקה וחלק כוח.
בחלק טכניקה עובדים בלי רצועות ובעבודות כוח אתה עובד עם רצועות כדי למקסם את העבודות כוח ושהאחיזה שלך לא תגביל אותך.

אתם בעצם אומרים שכדי להיות חזק בשחייה צריך לעשות אופניים.
בWL דדליפט הוא לא התרגיל מטרה אתה לא מחפש להרים כמה שיותר בדדליפט אלה בקלין\סנאץ

נערך לאחרונה:
באחיזה משולבת אולי יותר קל אבל זה לא משנה.
כי כשאתה בתחרות אתה לא מושך באחיזה משולבת אלה באחיזה רגילה.

חוץ מי זה שכבר אמרתי שכן עובדים על אחיזה, אימון משקולות מחולק ל2. חלק טכניקה וחלק כוח.
בחלק טכניקה עובדים בלי רצועות ובעבודות כוח אתה עובד עם רצועות כדי למקסם את העבודות כוח ושהאחיזה שלך לא תגביל אותך.

מה הקשר איך אתה מושך בתחרות? קשה להחליף לאחיזה רגילה? אנחנו מדברים כאן על פאקינג דדליפט.

לפי ההיגיון שלך רצועות זה בסדר, אבל אחיזה הפוכה זה לא. אני לא מבין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית