הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 160 ק"ג מהיום

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
איכות צילום קקי, וגם היה טיפשי לשים חגורה בסט הזה כי לא רואים אם הגב התחתון עגול או ישר.

שבוע הבא אני מקווה להצליח להרים 170 לחזרה אחת עם גב ישר ולאחר מכן אני אאפס משקלים.
סקוואט כבד אני גם אנסה לצלם בקרוב.

צילמתי גם קצת הנפות ודחיקות אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה ו Seth Able כבר נתן לי ביקורת, אבל אתם מוזמנים גם לצפות ולכתוב דעות. 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כפי שאמרתי אני עושה את זה גם עם הוק גריפ בלי רצועות בסטים של החימום. 😃

אני בספק ש CoC יעזור לך הרבה עם הדדליפט. הדרך הכי טוב זה להמשיך לעשות דדליפט על בסיס קבוע ותראה איך האחיזה שלך תשתפר. 160 קילו זה לא משקל בעייתי מבחינת אחיזה.

אני בספק ש CoC יעזור לך הרבה עם הדדליפט. הדרך הכי טוב זה להמשיך לעשות דדליפט על בסיס קבוע ותראה איך האחיזה שלך תשתפר. 160 קילו זה לא משקל בעייתי מבחינת אחיזה.

לא מסכים איתך COC חיזק לי את האחיזה מאוד, ממליץ לכולם .
(ודדליפט אני לא עושה בתדירות גבוהה כמו סקוואט בדרך כלל ) .

לא מסכים איתך COC חיזק לי את האחיזה מאוד, ממליץ לכולם .
(ודדליפט אני לא עושה בתדירות גבוהה כמו סקוואט בדרך כלל ) .
כנ"ל, כיום אין לי בעיה להחזיק שום משקל (למרות שהם עדיין נמוכים) באף הרמה, וכמובן שזה יחסי.

COLDFIRE - אל תקפוץ גבוה מדי. 98% שאתה לא יודע בכלל מה זה AORTA, לא יודע איך הלב פועל מעבר לרמת חטיבת-ביניים, אתה לא באמת מבין מה זה לחץ דם ומה המשמעויות של זה, ובכלל - לא מבין. לך תעשה קורס באנטומיה (שלומדים בו גם על הלב, לא על שרירים בלבד כמו בוינגייט), כימיה פיזיקלית, אח"כ ביופיזיקה, אח"כ פיזיולוגיה, ואז דבר איתי. אל תנפנף בבורות שלך, כי לא לדעת משהו ובכל זאת להתווכח עליו כאילו שאתה כן מבין בו - זאת התנשאות מטופשת.

לגבי הרבע-סקוואטים: זה פשוט ככה. זה חלק מהאימונים שלהם. תחפש קצת בלוגים של אצנים ותראה איך הם עובדים. אני מכיר את זה גם מידע באינטרנט וגם מספורטאים שהתאמנו איתי.

COLDFIRE - אל תקפוץ גבוה מדי. 98% שאתה לא יודע בכלל מה זה AORTA, לא יודע איך הלב פועל מעבר לרמת חטיבת-ביניים, אתה לא באמת מבין מה זה לחץ דם ומה המשמעויות של זה, ובכלל - לא מבין. לך תעשה קורס באנטומיה (שלומדים בו גם על הלב, לא על שרירים בלבד כמו בוינגייט), כימיה פיזיקלית, אח"כ ביופיזיקה, אח"כ פיזיולוגיה, ואז דבר איתי. אל תנפנף בבורות שלך, כי לא לדעת משהו ובכל זאת להתווכח עליו כאילו שאתה כן מבין בו - זאת התנשאות מטופשת.

לגבי הרבע-סקוואטים: זה פשוט ככה. זה חלק מהאימונים שלהם. תחפש קצת בלוגים של אצנים ותראה איך הם עובדים. אני מכיר את זה גם מידע באינטרנט וגם מספורטאים שהתאמנו איתי.

יניב מתי אתה קופץ לבקר? 🙄
אם אני לא רואה אותך עד סוף השנה אתה ***.

ושוב בעיות בהבנת הנקרא. נקודה חלשה אצלך, לא? ואל תניח הנחות לגבי הידע שלי, ילד.

אתה רוצה להגיד לי שהם עושים רבעי סקוואטים עם משקלים מקסימליים מטעמי כוח? זה יהיה מאוד עצוב לשמוע את זה.

זה מוביל אותי לשאלה: איך ה press שלך?
עוד יותר גרוע מהבנצ' אפילו. 😵
50 קילו לחמישיה ביום טוב.

Iron mind - אני לא בטוח שגם עם הדדליפט (המכובד, אני לא אומר שלא) שלך יש לך סיכוי
79nb.gif
האמת זה תלוי מאוד, אצלנו זה עניין של מזל, יכול לבוא לך פתאום אחד שעושה 220 קילו דדליפט ולעומת זאת אתה יכול למצוא את עצמך לבד בקטגוריה. באתר של איגוד הפאוורליפטינג הישראלי ב-2006 בקטגוריה של עד 75 קילו (רלוונטי אלי) כתוב שהיה דדליפט אחד של 230, אחד של 220 והשלישי היה 150 או משהו הזוי כזה, אני כבר לא זוכר.

אבל בעיקרון אתה צודק, גם אם הייתי מצליח להחזיק 180 בלי רצועות (עם רצועות הצלחתי חזרה אחת) זה כנראה לא היה מספיק.

COLDFIRE - אם אתה לא יכול לעשות דדליפט בתדירות מספיק גבוהה, וכמשקולן אתה באמת לא ייכול - אתה לא תתאושש מזה לקלינים - אז תקבל DOMS בתדירות גבוהה יותר.

DOMS לא פוגעים בביצועים? לא נראה לי. אתה יכול לפתוח את SCIENCE AND PRACTICE OF STRENGTH TRAINING של זציורסקי אם יש לך אותו ולראות מה כתוב שם. עמוד 125. האיש נחשב לסמכות לא רעה, ובד"כ הוא לא מקשקש שטויות ונסמך על מחקרים. בכל מקרה, אם תראה מחקרים שתומכים בדעה המנוגדת שלך, תציג אותם.

ironmind אתה מזלזל ב50 פרס שלך, אני לא מכיר כמות רצינית של אנשים שמרימים 50 לחזרה אחת, אתה עדיין בסקאלה גבוהה.
תעשה פרס, גם הבנץ' יעלה (ניסיון אישי שלי)

COLDFIRE - אם אתה לא יכול לעשות דדליפט בתדירות מספיק גבוהה, וכמשקולן אתה באמת לא ייכול - אתה לא תתאושש מזה לקלינים - אז תקבל DOMS בתדירות גבוהה יותר.

DOMS לא פוגעים בביצועים? לא נראה לי. אתה יכול לפתוח את SCIENCE AND PRACTICE OF STRENGTH TRAINING של זציורסקי אם יש לך אותו ולראות מה כתוב שם. עמוד 125. האיש נחשב לסמכות לא רעה, ובד"כ הוא לא מקשקש שטויות ונסמך על מחקרים. בכל מקרה, אם תראה מחקרים שתומכים בדעה המנוגדת שלך, תציג אותם.

DOMS לא בהכרח פוגעים בביצועים. ולא על זה דיברתי. דיברתי על זה שאתה יכול להכין את עצמך לתדירויות גבוהות יותר אם לא תפחד להתאמן עם DOMS.

אם תבסס את האימונים שלך על DOMS כל הזמן לא תגיע רחוק. אפילו לא ליכולת לעשות סקוואט 3-4 פעמים בשבוע.

זאת הסיבה ש incline שיפר לך את הבנץ'. תעבוד חזק על הפרס, לא תתחרט
smile.gif
איך אתה מגדיר חזק מבחינת תדירות וסטים?
כשעשיתי 5x5 בזמנו (גירסה לינארית) הצלחתי להגיע הכי הרבה ל53 קילו 5 חזרות אבל ההתקדמות היתה כל כך איטית שכבר התייאשתי.

איך אתה מגדיר חזק מבחינת תדירות וסטים?
כשעשיתי 5x5 בזמנו (גירסה לינארית) הצלחתי להגיע הכי הרבה ל53 קילו 5 חזרות אבל ההתקדמות היתה כל כך איטית שכבר התייאשתי.

אני עבדתי עליו 5x5 פעמיים בשבוע (sets across) במשך זמן מה ואז ירדתי ל 3x3. זה הביא אותו ל 90 קילו.

התקדמות עם פרס זה תמיד מאוד איטי. אסור להתאייש. לפני שנה היה לי 85 קילו ל 1RM. עכשיו יש לי אולי 95.

תומר - ב"על האש" הקרוב 😃

COLDFIRE - אני אשמח לשמוע מה התארים \ קורסים הרלוונטיים שלך, למרות שאני מניח שאין לך כאלה, אחרת כבר היית מציין אותם. בכל מקרה, אתה נגרר אחרי ריפטו ללא סיבה. הבחור חולק על קרדיולוגים בעצות שקשורות לבריאות הלב, ועל גסטרואנטרולוג \ כירורגיים כלליים (או מה שזה לא יהיה, כל פעם הוא 'חולק' על סמכות אחרת) על טחורים. אבל היי, אתה כבר עשית את כל ההתמחויות. אתה בטח יודע שהם טועים כי כבר ניתחת עשרות אנשים וקראת על זה מלא ספרים, נכון?

לגבי "אתה רוצה להגיד לי שהם עושים רבעי סקוואטים עם משקלים מקסימליים מטעמי כוח? זה יהיה מאוד עצוב לשמוע את זה":

למה אני צריך להגיד לך משהו? אתה הרי יודע איך אצנים וספורטאי מהירות עובדים, לא?

תומר - ב"על האש" הקרוב 😃

COLDFIRE - אני אשמח לשמוע מה התארים \ קורסים הרלוונטיים שלך, למרות שאני מניח שאין לך כאלה, אחרת כבר היית מציין אותם. בכל מקרה, אתה נגרר אחרי ריפטו ללא סיבה. הבחור חולק על קרדיולוגים בעצות שקשורות לבריאות הלב, ועל גסטרואנטרולוג \ כירורגיים כלליים (או מה שזה לא יהיה, כל פעם הוא 'חולק' על סמכות אחרת) על טחורים. אבל היי, אתה כבר עשית את כל ההתמחויות. אתה בטח יודע שהם טועים כי כבר ניתחת עשרות אנשים וקראת על זה מלא ספרים, נכון?

לגבי "אתה רוצה להגיד לי שהם עושים רבעי סקוואטים עם משקלים מקסימליים מטעמי כוח? זה יהיה מאוד עצוב לשמוע את זה":

למה אני צריך להגיד לך משהו? אתה הרי יודע איך אצנים וספורטאי מהירות עובדים, לא?

אתה מוציא את עצמך מאוד טיפש כאן וחסר יכולת לקרוא. התארים שלי הם לא בתחום הזה, אז זה לא רלוונטי. עצוב לי שאתה חושב שתארים הם הדרך היחידה ללמוד משהו.
ואם תחזור ותקרא (תשתמש במורפיקס הפעם) את התגובות של ריפ, תבין שהוא לא חלק על קרדיולוגים לגבי מה שאתה חושב שהוא חלק עליו. חוץ מזה שלריפ יש יותר ידע ממך גם בתחומים שאתה מדבר עליהם, וגם הוא מוקף ברופאים שתומכים בו כשהוא עונה, אז תרגע.

אני לעומתך קראתי גם ספרים של מאמנים, לא רק לוגים של מתאמנים פה ושם.

COLDFIRE - תרגע עם ההערצה הזאת לריפטו. כל מה שאתה אומר כאן זה ציטוטים שלו מהספר, במקרה הזה מ-PP.

לגבי ה-DOMS - אני אשמח אם תראה מחקר שתומך במה שאמרת. בכל מקרה, DOMS זה בהחלט פקטור כשמכניסים דדליפט לאימונים של משקולן - מה שדיבתי עליו מהתחלה. לא ממש הבנתי מה אמרת אחרי זה ואיזה לוליינות מילולית התחלת, אבל זה גם לא ממש מעניין אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית