הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ראקוטן ואימונים

• פותח/ת השרשור Artyom
  • פורסם בתאריך

Artyom

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
2
147
0
מצטער אם זה לא קשור לפה, אם כך אשמח אם תעבירו לפורום המתאים במקום לנעול.
---

הציעו לי לקחת לפני איזה חצי שנה רואקוטן לטיפול באקנה לאחר כמה טיפולים שלא עזרו אבל לא רציתי כי בדיוק התחלתי להתאמן והרופא אמר שאסור להעמיס על עצמי בזמן הטיפול.
בסופו של דבר לא לקחתי ועכשיו אחרי זמן מה המצב של האקנה השתפר בהרבה נעלמו לי פצעים אדומים, רק כמה כתמים קטנים נשארו אבל לאט לאט עוברים לפי מה שאני רואה.
הבעיה שיכול לצאת לי איזה פעם בחודש כמה חצ'קונים וזה די מפריע לי במיוחד כשאר אני רואה שיש שיפור ופתאום זה חוזר בקטנה ככה שבעיקרון נתקעתי במצב הזה כרגע...שכל פעם קופצים איזה כמה.
חשבתי אולי פשוט להתחיל לקחת ולגמור עם החצ'קונים האלו כבר במקום לחכות שאולי זה יעבור לבד.
אבל אני עדיין בהתלבטות איך זה ישפיע על האימונים שלי...אני מאמין שאני לא יצטרך טיפול ארוך של חצי שנה לאור השיפור במצב של לפני חצי שנה אבל אולי גם כן אם פשוט יתנו לי כמות נמוכה יותר לקחת ככה שזה עוד יותר ידפוק.

בקיצור...ראיתי פה שיש כאלו שלקחו רואקוטן והתאמנו האם זה באמת משפיע על האימונים? צריך להוריד משקלים בגלל זה?
וגם אם כבר לאלא שהשתמשו זה מוריד גם כתמים על הדרך? (אולי מישהו יודע או שהיה לו גם).

אני מכיר הרבה שלוקחים ומתאמנים. ללא ספק זה משפיע להם על האימונים ועל קצב העלאת המשקלים, בעיקר לאלה שמתאמנים בצורה עצימה. אל תצפה לגדול כ"כ תוך כדי הסייקל.
בהצלחה.

לא נשמע שיש לך אקנה רציני, במצבך הייתי מסתפק בסבון מיוחד + BP לפני שינה.
בכל מקרה, אתה יכול לקחת מינון נמוך של רואקוטן, 5-10 מ"ג, זה יעבוד אחלה ואין סיבה שזה ישפיע על האימונים. מה שכן, זה עלול לעצור לך את גדילת העצמות (גובה).

• פותח/ת השרשור
לא נשמע שיש לך אקנה רציני, במצבך הייתי מסתפק בסבון מיוחד + BP לפני שינה.
בכל מקרה, אתה יכול לקחת מינון נמוך של רואקוטן, 5-10 מ"ג, זה יעבוד אחלה ואין סיבה שזה ישפיע על האימונים. מה שכן, זה עלול לעצור לך את גדילת העצמות (גובה).

אם כך אתה יכול להמליץ לי על סבון ומזה BP לא הבנתי?
וואלה לא ידעתי שזה עוצר את הגדילה...למרות שאני מסתפק ב188 אבל אמא לא תשמח חחח.

• פותח/ת השרשור
BP זה מחמצן חזק שעוזר לאקנה
סבון - דרמקס, צטאפיל.. לא חסר.

ואפדרין 🤘

שילוב טוב יהיה דרמקס, קלירקס ג'ל ואדפרין.
BP זה יענו שם של מוצר אחד? ומה זה כאילו? משחה, כדורים..?
סבבה סבון אני ינסה את אחד מאלה.
ומה זה אדפרין? משחה, או שעוד סוג של סבון?
ומה המחיר של זה...? שלא יהיה יקר מידי כי ראיתי איזה סבון ממולץ ב400 שקל אני לא רוצה סתם להשקיע סכום ואחרי זה לגלות שזה לא עוזר בשיט.

כאילו אני צריך 3 מוצרים בשביל זה? או 2? וואלה 3 ניראה לי יקר וגם מעצבן כל פעם 3 מוצרים ביום לשים...לא?

אדפרין חייב במרשם רופא, כך שאולי פשוט תקבע תור עם רופא עור והוא כבר יעשה לך סדר.
BP זה חומר שנמצא בכל מיני מוצרים בצורת קרם\ג'ל - קלירקס, בנזק. לגבי מחירים אתה יכול לחפש פה (אפשר גם להזמין משם). הדברים האלה לא יקרים. רואקוטן יותר יקר, במיוחד אם אתה קונה של Roche ואז זו שחיטה.

עשיתי עלייה במסה של 5 חודשים עם רקוטאן. זה לא היה פשוט ובחודשיים האחרונים היו לי כאבים אבל עברתי את זה בשלום. מה שכן, אחרי כמה חודשים התחילה לי דלקת מגעילה במפרק כף יד, אני לא בטוח אם זה בגלל זה או לא. בכל מקרה עליתי ב 30-40% מהמשקלים שלי באותה תקופה, אבל התאמנתי רק אנאירובי בלי אירובי (ואני מצטער על כך, עליתי במשקל רב).

• פותח/ת השרשור
אדפרין חייב במרשם רופא, כך שאולי פשוט תקבע תור עם רופא עור והוא כבר יעשה לך סדר.
BP זה חומר שנמצא בכל מיני מוצרים בצורת קרם\ג'ל - קלירקס, בנזק. לגבי מחירים אתה יכול לחפש פה (אפשר גם להזמין משם). הדברים האלה לא יקרים. רואקוטן יותר יקר, במיוחד אם אתה קונה של Roche ואז זו שחיטה.

וואלה המחירים סבבה רק שלא מצאתי מחיר של אדפרין. יש לך הערכה אולי?
ניראה לי אני ילך על דרמקס (יותר זול מהסבון האחרון שניסיתי), קלירקס ניסיתי פעם את האמת לא ממש עזר יש מצב שיעזור עכשיו כי יש פחות בהרבה? או לקחת את הבנזק?
וגם כל המוצרים יש במרקחת (לאומית) או שבסופר פארם?

סליחה על החפירות אבל אני פשוט חייב כבר להיפטר מזה ואתה עוזר לי המון! תודה!

עשיתי עלייה במסה של 5 חודשים עם רקוטאן. זה לא היה פשוט ובחודשיים האחרונים היו לי כאבים אבל עברתי את זה בשלום. מה שכן, אחרי כמה חודשים התחילה לי דלקת מגעילה במפרק כף יד, אני לא בטוח אם זה בגלל זה או לא. בכל מקרה עליתי ב 30-40% מהמשקלים שלי באותה תקופה, אבל התאמנתי רק אנאירובי בלי אירובי (ואני מצטער על כך, עליתי במשקל רב).

כנראה אני באמת לא ינסה ראקוטן עכשיו מקסימום ניראה עד לחורף כי גם ככה לא מומלץ בקיץ לפי מה שאני יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית