היום החלטתי לעשות אימון בלי שיא בסקוואט, כדי להתאושש יותר לאימון שיאים האחרון בשישי(כנראה).
Squat 3X5 140KG
היה מאוד כבד, לא היה שום סיכוי שהייתי מצליח לעלות עם 152.5 קילו.
Press 3X5 77.5KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כולן, אבל כולן עלו!!!!!!!
אני כלכך מרוצה מההישג הזה!
כבד ללא ספק, אבל היה פשוט מעולה!
Power Clean 5X3 72.5KG
לא קשה מדי, אבל לא היה חשק וזלזלתי רצח.
כל הסטים בוצעו במלואם.
אוך הפרס הזה, אימון הבא פלטה וחצי! 😃
שבוע אש לכולם!🤪
Squat 2X5 110KG
קל, אבל בוצע בלי טיפת חשק, אני מאמין שאם הייתי הולך על PR הייתי מוצא את עצמי ב-Toys'R'us בקומה מתחת!
Bench Press 107.5KG 5-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא מאמין, סוף סוף נעלתי 5! 4-כבד מאוד, החמישית עלתה רק חצי אבל לא הצלחתי לנעול לבד. 4-לא היה שום סיכוי לחמישית לבד.
אז ככה, היום היה אימון השיאים האחרון של התוכנית, שבוע הבא הולך להיות שבוע קל, הכל 3X3 עם 80% מהמשקל המקסימלי, ואחרכך מתחיל ליניארית של ביל סטאר.
אז מה היה לנו היום?
Squat 3X5 152.5KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא מאמין שסגרתי את כל ה-15, הייתי מלא באדרנלין ורייג', והצלחתי הכל!
Press 3X3 80KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האמת התאכזבתי, ציפיתי לסגור לפחות חמישיה אחת, שלושת הסטים נתנו לי לסחוט רק 3.
עדיין PR!😃
Deadlift 1X3 185KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמרתי לעצמי שלא משנה מה, אני נועל את כל השלישיה, וכך היה!
הגב היה טיפה עגלגל, לא בהגזמה, וכל החזרות עלו וננעלו, היה רצחני!
יש סרטון, אעלה כשחבר ישלח לי אותו במוצ"ש!
זהו חברים, כך נגמרה לה התוכנית שלי וההתקדמות שלי משביעה את רצוני!
נסכם את ההתקדמות תוך כדי השוואה עם משקלי השיא בעמוד הראשון של הלוג:
סקוואט: 110X5-----152.5X5
דדליפט: 140X5-----185X3
בנץ': 85X5----107.5X5 פרס: 57.5X5----80X3 קלינים:לא ביצעתי אף פעם,כרגע לומד מדי פעם את הטכניקה----77.5KGX3
אימון טוב היום, מקווה שייצא לנו להתאמן ביחד בסופי שבוע ביום הריסוסים
עשית את התכנית יפה מאוד(משקלים פסיכיים), הליניארית תהיה לך יחסית קלה אחרי ה3X5 של הסקוואט שהתרגלת במשקלי שיא, עם 1X5 תוכל לעוף במשקלים.