הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הבדל בין חומצות אמינו

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
אני רואה שיש הבדל בין החומצות אמינו במה שיש בהם
עכשיו השאלה שלי היא עד כמה זה משנה ואם אפשר המלצות על כמה חומצות אמינו ברמה גבוהה
תודה רבה לעוזרים ; )

תגיע לכמות חלבון מספיקה כל יום ותהיה רגוע. אבל בכל זאת בגלל ששאלת, יש את שלושת חומצות האמינו המסועפות BCAA שהן ל-לאוסין, ל-איזו-לאוסין, ל-ואלין

משה אתה יכול לפרט קצת באיזה מצבים לוקחים חומצות אמינו (הכוונה לכדורים שמכילים את כל החומצות האמינו נכון?)
נכוונה ל BCAA אלו חומצות אמינו מסועפות. אם עושים אימון בצום ולא רוצים לעלות את האינסולין (בצורה כזו או אחרת), כדאי לצרוך חומצות אמינו. חוץ מזה, אין שום צורך.

נכוונה ל BCAA אלו חומצות אמינו מסועפות. אם עושים אימון בצום ולא רוצים לעלות את האינסולין (בצורה כזו או אחרת), כדאי לצרוך חומצות אמינו. חוץ מזה, אין שום צורך.
1) בגלל שBCAA אלו חומצות אימונו ולא סוכרים בגלל זה האינסולין לא עולה בגוף?
2)ולמה מלחתכילה לא לרצות להעלות אינסולין בגוף?

1. זה לא משנה אם זה סוכר או חלבון, גם מחלבון האינסולין עולה ואם מדובר במי גבינה אפילו עולה הרבה (56% משהו כזה).

2. אם אתה עושה אימונים בצום, לדוגמה עם יהומבין, אתה לא רוצה שהאינסולין יעלה. אי לכך, זה או להתאמן בצום (ולעשות רק אירובי) או לקחת חומצות אמינו כדי לעשות אימון משקולות יעיל (בנוסף לאירובי).

בגדול משה צודק למרות שלאוצין מעלה את רמות האינסולין די הרבה. אבל זה שטויות להתעסק עם זה.

לא דיברתי על כמויות רק על העובדה שלאוצין מעלה את רמות האינסולין גם כן. אבל כמו שאמרתי להתעסק עם זה זה כבר אנליות מוגזמת.

לא דיברתי על כמויות רק על העובדה שלאוצין מעלה את רמות האינסולין גם כן. אבל כמו שאמרתי להתעסק עם זה זה כבר אנליות מוגזמת.
אבל כמויות משפיעות יותר על רמת האינסולין, אז כמויות חשובות כאן. מין הסתם שזה יעלה את האינסולין, גם ממתיק מלאכותי מעלה את האינסולין, השאלה בכמה והאם זה בר מדידה בכלל.

• פותח/ת השרשור
ראיתי בחומצות אמינו 2222 של אופטימום שהם מספקים יותר חומרים מאשר ל-לאוסין, ל-איזו-לאוסין, ל-ואלין
מה ההבדל בין החומצות אמינו האלו לבין החומצות אמינו שמספקות רק את שלושת החומרים ל-לאוסין, ל-איזו-לאוסין, ל-ואלין
תודה רבה על העזרה !

תגיע לכמות חלבון מספיקה כל יום ותהיה רגוע. אבל בכל זאת בגלל ששאלת, יש את שלושת חומצות האמינו המסועפות BCAA שהן ל-לאוסין, ל-איזו-לאוסין, ל-ואלין
גם
תיסוף בחומצות אמינו, לרוב האנשים, יהיה ביזבוז של כסף ושום ערך עליון.
גם
גם
ראיתי בחומצות אמינו 2222 של אופטימום שהם מספקים יותר חומרים מאשר ל-לאוסין, ל-איזו-לאוסין, ל-ואלין
מה ההבדל בין החומצות אמינו האלו לבין החומצות אמינו שמספקות רק את שלושת החומרים ל-לאוסין, ל-איזו-לאוסין, ל-ואלין
תודה רבה על העזרה !

2222 הכי זבל שיש מכל הנגיש בישראל- זה חלבון דחוס שיש בו סוכר עפילו...
אמלצה שלי אם כבר אז BCAA באבקה וצורות חופשיות,כל מה שמתחיל ב L. אם רוצים קומפלקס טוב,אני הולך על AMINOMAX של גספרי.
IMHO שלי בילבד,לא חייבים לקטול אותי,כולם יודעים שאני לייצן.🚬🤪🚬

גם

גם

גם

2222 הכי זבל שיש מכל הנגיש בישראל- זה חלבון דחוס שיש בו סוכר עפילו...
אמלצה שלי אם כבר אז BCAA באבקה וצורות חופשיות,כל מה שמתחיל ב L. אם רוצים קומפלקס טוב,אני הולך על AMINOMAX של גספרי.
IMHO שלי בילבד,לא חייבים לקטול אותי,כולם יודעים שאני לייצן.🚬🤪🚬
ליצן שעורר פה את כל הפורום באשכול האחרון בנושא הזה חחחח:Banane36:

תגידו, לא נמאס לכם לזיין את המוח על חומצות אמינו, חרבוני אמינו, רייג', קייג', פאמפ, פיק, בולבולים, דילדואים...
לכו תתאמנו כבר.

הבעיה שרוב האוכלוסייה חושבת שכל התוספי מזון האלה זה קסם שיעשה הכל במקומם.
תמיד מחפשים את הדרך הקלה והמהירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית