הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הבדל בין חומצות אמינו

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
אני רואה שיש הבדל בין החומצות אמינו במה שיש בהם
עכשיו השאלה שלי היא עד כמה זה משנה ואם אפשר המלצות על כמה חומצות אמינו ברמה גבוהה
תודה רבה לעוזרים ; )

• פותח/ת השרשור
חבל שאלו התגובות בן אדם רוצה ללמוד ולהרחיב את הידע שלו וכן אני לפעמים עושה אימונים על צום מסיבות שונות ובמקרה זה דווקא עזר לי למרות שסתם שאלתי את השאלה הזאת מתוך התעניינות תודה רבה על התקיפה ותודה לעוזרים..

זה לא הטרלה ,זה הבאבא בובא שאני מאמין בו,לחלק מהעונים יש באבא בובא משלהם,אבל זה עדיין באבא בובא. חייבים לקחת דברים בפרופורציות,אני כבר לא תולש שערות מהתחת מרוב עצבים שלא כל העולם חושב כמוני...בוקר טוב לכולם.אחלה פורום ואחלה אנשים.

גם

גם

גם

2222 הכי זבל שיש מכל הנגיש בישראל- זה חלבון דחוס שיש בו סוכר עפילו...
אמלצה שלי אם כבר אז BCAA באבקה וצורות חופשיות,כל מה שמתחיל ב L. אם רוצים קומפלקס טוב,אני הולך על AMINOMAX של גספרי.
IMHO שלי בילבד,לא חייבים לקטול אותי,כולם יודעים שאני לייצן.🚬🤪🚬

אני מסכים. דרך אגב חומצות אמינו L הם היחידות שקיימות בגוף האדם. אז כל חומצה אמינית בפורמולות האלה היא L לגבי AMINOMAX אני גם חושב שהוא מוצר טוב מאוד.

איפה ראית שאמרתי שזה פורמולה? אמרתי שכל החומצות אמינו בפורמולות האלה הם L התחלת להטריל הא 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית