ייעוץ סופר סטים דרופ סטים פירמידות והיעילות שלהם

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
כמה שאלות בסיסיות:

1. האם יש יתרון כלשהוא בשיטות עבודה הללו?

2. האם יש חסרון בשיטות עבודה הללו? (אם כן למה?)

3. אדם שמבצע אימון כוח בתרגיל מורכב (לחיצת חזה במוט לדוגמא) ועובד RM8, אם הוא ינוח רק דקה בין סט לסט, סביר שהוא יתאושש מספיק לסט הבא?, ואם לא מה ההשלכות לכך?

תודה מראש

חיובי. אתה שואל את דעתי אם זמן זה פקטור או טוען שהוא פקטור?

אלכס,נכון שגם אותך כבר לא משעשע להטריל אותי? או שעדיין? אני מציא שנמצא משהו חדש וטוב ..הטרלות כבר די מיצאו את עצמם וזה גם לא יוצא אוטנטי-אני ערס ואתה בחור אינטיליגנטי למדי,הדיסוננס הזה הורס את החוויה...
פעם היו זמנים..

זמן לא פאקטור?
נ.ב. זה לא משנה כמה זמן ישבתם בחדר אוכל-זה כמה קציצות אחלתם..:hoel

אני מניח שהטעון הוא שלא 'סופרים' זמן בהנחה שאין כוונה לקחת קפה וסיגריה בין סט לסט...

אלכס,נכון שגם אותך כבר לא משעשע להטריל אותי? או שעדיין? אני מציא שנמצא משהו חדש וטוב ..הטרלות כבר די מיצאו את עצמם וזה גם לא יוצא אוטנטי-אני ערס ואתה בחור אינטיליגנטי למדי,הדיסוננס הזה הורס את החוויה...
פעם היו זמנים..

אני לא מטריל אותך, אני באמת לא מבין מה אתה מנסה להגיד. אם אתה רוצה להגיד שזמן הוא פקטור בלתי תלוי, אז תגיד. אני כנראה לא אסכים, אבל זה לא חשוב במיוחד.

אני לא מטריל אותך, אני באמת לא מבין מה אתה מנסה להגיד. אם אתה רוצה להגיד שזמן הוא פקטור בלתי תלוי, אז תגיד. אני כנראה לא אסכים, אבל זה לא חשוב במיוחד.

אני אומר ואני מסתייג שבתנאים מסויימים ניתן להרוויח יותר מהתרגיל למטרות מסויימות אם הוא מבוצע בסגנון המדובר. ואני מסתייג פעם שלישית-לא מתאים לכל אחד.
נ.ב. אני יסתייג עוד פעם ויומר שגם אני עושה את זה רק בשלוש תרגילים בסט אחרון וזה באבא בובא שלי ושל הקרנפיה שלי.

---------- התגובה התווספה ב 00:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:39 ----------

הבהרה להודעה קודמת -מדובר בפשיטת ברך בגרל בודדת בטווח חזרות 25 וצפונה סט אחרון באימון,תרגיל שני זה עליה לבוהנות(תאומים) תרגיל אחרון באימון רק בסט אחרון
והרחקת דמבריל למידל דלטואיד סט אחרון באימון.

אני אומר ואני מסתייג שבתנאים מסויימים ניתן להרוויח יותר מהתרגיל למטרות מסויימות אם הוא מבוצע בסגנון המדובר. ואני מסתייג פעם שלישית-לא מתאים לכל אחד.
נ.ב. אני יסתייג עוד פעם ויומר שגם אני עושה את זה רק בשלוש תרגילים בסט אחרון וזה באבא בובא שלי ושל הקרנפיה שלי.

---------- התגובה התווספה ב 00:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:39 ----------

הבהרה להודעה קודמת -מדובר בפשיטת ברך בגרל בודדת בטווח חזרות 25 וצפונה סט אחרון באימון,תרגיל שני זה עליה לבוהנות(תאומים) תרגיל אחרון באימון רק בסט אחרון
והרחקת דמבריל למידל דלטואיד סט אחרון באימון.

אין לי בעיה עם זה כשמדובר במספר חזרות גבוה. אני גם יכול להסכים שזה כנראה עובד. אבל זה לא משהו שאני רואה הגיון בו אם אתה עובד עם משקל של 8RM כמו שפותח האשכול דיבר.

הנחת ייסוד- השגת פאמפ והרחבת פאסציה מצד אחד,מצד שני לערב בתרגיל מספר מירבי של סיבים בהנחה שתרגיל ימשך יותר זמן.הגיון ברזל ,לא?

לערב סיבים זה טוב, אבל

א) משקל כבד מערב יותר סיבים.

ב) יותר עבודה מערבת יותר סיבים.

כך שאם אתה פוגע במשקל ומוריד את העבודה שאתה עושה אתה גם עלול לפספס את המטרה.

בגלל זה אני חושב שיש בשיטה הזו היגיון אם אתה עובד בטווח של 12 חזרות ומעלה ולא עם משהו כבד.

אין לי בעיה עם זה כשמדובר במספר חזרות גבוה. אני גם יכול להסכים שזה כנראה עובד. אבל זה לא משהו שאני רואה הגיון בו אם אתה עובד עם משקל של 8RM כמו שפותח האשכול דיבר.

מה ההבדל כשמדובר במספר חזרות גבוה או נמוך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית