ייעוץ הכלוב שדופק את הסקוואט.

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

הסקוואט היה סקוואט קל של 105 קילו.
אני כבר קצת יותר מחצי שנה במכון הזה, עכשיו זה משהו שלא שמתי לב אליו שנרשמתי וזה שהמוטות בכלוב גבוהיים לי מדי. אחרי הרבה זמן במכון והתרגלתי כבר לכלוב, הלכתי לכמה מכונים באיזור לנסות קצת סקוואט בלי כלוב.. ההבדל היה גדול, לא רק בקטע שטוב לשבור מקביל אלא שפשוט היה לי קל יותר. יותר קל לי לשבור מקביל עם משקל מאשר לעשות את אותו המשקל, להעצר בבור, להתחיל לעלות, סוג של אנטי באונס שכזה.
אין לי מושג מה לעשות, יש לי עוד 4 חודש במכון הזה וללכת עם 140 קילו על הגב איזה 10 צעדים זאת לא אופציה מי יודע מה.. למישהו יש הצעות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא בריא לצאת לטיול בוקר עם המוט על הגב

זה נכון, אבל כשאין ברירה... גם עידן היה מתאמן ככה, ולא ראיתי אותו מגיע לכשל או מגיע חס וחלילה למצב קרוב לתעונה עם הצעידה אחורה, צריך פשוט להיות ממש זהיר, ולהעיף את כל האנשים שמסבביך לפני שאתה עושה את זה.

זה נכון, אבל כשאין ברירה... גם עידן היה מתאמן ככה, ולא ראיתי אותו מגיע לכשל או מגיע חס וחלילה למצב קרוב לתעונה עם הצעידה אחורה, צריך פשוט להיות ממש זהיר, ולהעיף את כל האנשים שמסבביך לפני שאתה עושה את זה.

זה שעשיתי את זה גם כן לא היה חכם
חשבתי שאי אפשר לשבור מקביל בתוך הכלוב עד שהבנתי שכן אפשר
בכל מקרה המטרה של אופק זה להמשיך להתקדם אז אין שום סיבה שהוא אז להתחיל באמת לטייל מחוץ לכלוב זה טיפשי

נו אם הוא יכול לשבור מקביל בתוך הכלוב, אז ברור שלצאת ממנו זה טיפשי.

נו מן הסתם זה ידוע כבר תגיד את זה לו
הוא שבר מקביל בתוך הכלוב ואין סיבה שהוא לא יכול להמשיך לעשות את זה גם עם משקל כבד
מה שכן הוא ממקם את המוט לפי דעתי יותר מדי נמוך זאת גם כן יכולה להיות סיבה למה הוא חושב שהמוט כל פעם פוגע בעמודים

• פותח/ת השרשור
הבעיה נפתרה.. המוט היה אכן נמוך מדי אז העלתי אותו טיפה והאמת שזה גרם גם למשקל להרגיש פחות כבד, לא נגעתי במוטות ושברתי מקביל.

חח אני מכיר את המקום הזה קאנטרי גלי גיל אחלה מקום כן די מבאס הקטע של הסקוואט אבל אני הייתי מצליח לשבור מקביל שם ולא לפגוע עם המוט
אני ממליץ לך ללכת לבאלנס אחלה מקום כלוב טוב הכל די חדש
ואם אתה רוצה עצות בגלי גיל לך לגל הוא אחלה מדריך 😃

גל כבר לא עובד שם ובבלאנס לא נתנו לי(ולעוד חבר), לעשות מנויי מחשש שמהדדליפט תשבר הריצפה.

• פותח/ת השרשור
גל כבר לא עובד שם ובבלאנס לא נתנו לי(ולעוד חבר), לעשות מנויי מחשש שמהדדליפט תשבר הריצפה.

חח אני מכיר את המקום הזה קאנטרי גלי גיל אחלה מקום כן די מבאס הקטע של הסקוואט אבל אני הייתי מצליח לשבור מקביל שם ולא לפגוע עם המוט
אני ממליץ לך ללכת לבאלנס אחלה מקום כלוב טוב הכל די חדש
ואם אתה רוצה עצות בגלי גיל לך לגל הוא אחלה מדריך 😃

בדיוק.. גם יקר וגם אי אפשר לעשות דדליפט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית