הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן עיקש

• פותח/ת השרשור ARIESPORTS12345
  • פורסם בתאריך
A

ARIESPORTS12345

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום, אני בן 15.9 גובה 1.71 משקל 55 על 13 אחוז שומן (יש לי עצמות ממש קטנות)

קיצר השאלה שלי היא כזאת לפני 3 שנים ככה הייתי שמן ורזיתי אחרי זה נשאר לי טיפה שומן אבל כבר חשבתי שירד לבד אז התחלתי לפתח שרירים עכשיו ממש התפתחתי הבעיה שעדיין נשאר לי מלא שאריות עור מכוערות ברגליים מותניים ובטן רציתי לשאול איך אפשר להוריד את זה צריך חיטוב או משהו?

אם צריך אני יעלה תמונה רק תגידו

לא הבנית מה יש לך, עור עודף שנשאר או שומן שלא יורד?
אם זה עור אני מאמין שאם תגדיל את מסת השריר שלך זה ימתח ויתחיל להיעלם(עד רמה, אם היית ממש שמן קיים סיכוי שזה תמיד ישאר,אפילו קצת, בלי ניתוח)

אם זה שומן שלא יורד אתה יכול לקרוא את זה
http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

• פותח/ת השרשור
לא הבנית מה יש לך, עור עודף שנשאר או שומן שלא יורד?
אם זה עור אני מאמין שאם תגדיל את מסת השריר שלך זה ימתח ויתחיל להיעלם(עד רמה, אם היית ממש שמן קיים סיכוי שזה תמיד ישאר,אפילו קצת, בלי ניתוח)

אם זה שומן שלא יורד אתה יכול לקרוא את זה
http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/
יש לי מסת שריר ממש גבוהה אני מרים משקולות של 12-16 קילו ומתאמן בקראטה ורץ הרבה בים ואוכל רק בריא וכשאני מתכוון רק אני מתכוון רק וזה לא נעלם לעלות תמונות?

אם השומן שאתה מדבר עליו זה המיני בטן שבקושי רואים אז זה שומן עיקש, תסתכל במאמר ששמתי, כן זה הרבה לקרוא אבל זה יהיה שווה את זה.
ובנוסף אתה יכו לעוד להוסיף מסה זה גם יעזור(כן ראיית שאתה אחרי מחלה)

• פותח/ת השרשור
אם השומן שאתה מדבר עליו זה המיני בטן שבקושי רואים אז זה שומן עיקש, תסתכל במאמר ששמתי, כן זה הרבה לקרוא אבל זה יהיה שווה את זה.
ובנוסף אתה יכו לעוד להוסיף מסה זה גם יעזור(כן ראיית שאתה אחרי מחלה)
אתה יכול להסביר בקצרה אחי קראתי הכל אי אפשר להבין כלום

1. אין לך מסת שריר "ממש גבוהה", למען האמת היא נמוכה ולא יותר מזה.
2. זה לא שומן עיקש, זה עור, גם לי יש כזה.
3. אין לך עוד מה לחטב אתה רזה.
4. מה שאתה צריך זה לעלות מסת שריר ש"תמלא" את עודפי העור.
5. תגדיר מה זה לאכול בריא?

• פותח/ת השרשור
1. אין לך מסת שריר "ממש גבוהה", למען האמת היא נמוכה ולא יותר מזה.
2. זה לא שומן עיקש, זה עור, גם לי יש כזה.
3. אין לך עוד מה לחטב אתה רזה.
4. מה שאתה צריך זה לעלות מסת שריר ש"תמלא" את עודפי העור.
5. תגדיר מה זה לאכול בריא?
הייתה לי קודם הרבה יותר מסת שריר שקלתי 65 בתמונות זה 57 וגם ב65 היה אותו עור בדיוק

לאכול בריא זה בשר ביתי טונה במים לחם מלא אורז מלא ירקות פירות בלי שטויות חלב יוגורטים בריאים לא דיאטיים אבל לא של השוקולד ואלה לזה אני קורא לאכולב ריא בלי שום אוכל תעשייתי אפילו החומוס שאני אוכל ביתי ובעמידה לא רואיםא בל כשאני יושב יש שומן ממש מגעיל ברגליים וישבן שנמרח...

• פותח/ת השרשור
רואים שיש לך עצמות קטנות...🤡
ו...?

תגידו אתם באים לצחוק או לעזור?

זה שאתם מרימים כמה מוטות לא אומר שאתם מלכים תאמינו לי כל מי שחש פה עבריין מקלדת בפנים מול פנים אני יכול לזיין אותו

ו...?

זה שאתם מרימים כמה מוטות לא אומר שאתם מלכים תאמינו לי כל מי שחש פה עבריין מקלדת בפנים מול פנים אני יכול לזיין אותו

בחורצ'יק אתה רבע עוף. לא ממש חכם לבוא לפורום עם גישה כזאת.

ו...?

אתה שוקל 55 קילו. יש בנות שיכולות לדרוך עליך ולא לשים לב. תתחיל להרגע או שירגיעו אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית