הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב עבודה על שסיבולת

• פותח/ת השרשור Ziv
  • פורסם בתאריך

Ziv

משתמש פעיל
355
89
נק' מוניטין:
278
355
89
שילוב עבודה על סיבולת

אני בתקופת חיטוב עם הליניארית של ביל אני מתקרב לתקופה של הגיוס ומאוד חשוב לי לשלב עבודה על סיבולת בתרגילי מישקל גוף שכיבות שמיכה מתח מקבילים אפשרי לשלב את התוכנית של ביל סטאר עם אימון סיבולת אחד בשבוע?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע לא קיבלתי שם כל כך תשובות כי לא ראיתי שם איך אני משלב אימון סיבולת שריר עם אימוני כוח אני לדוגמא חשבתי
כוח-מנוחה-כוח-מנוחה-כוח-מנוחה-סיבולת(יעני ביום שבת) אבל אז יוצא שאני מגיע לאימון ביום ראשון בלי מנוחה מספקת כעיקרון

זה הבעיה, אי אפשר לאמן כמה אספקטים ביחד, אתה יכול או להפחית את הכוח ולהחליף את אחד הימים בסיבולת או לנסות לשלב אותם, אני עדיין חושב איך אני אשלב אם בכלל.

• פותח/ת השרשור
זה הבעיה, אי אפשר לאמן כמה אספקטים ביחד, אתה יכול או להפחית את הכוח ולהחליף את אחד הימים בסיבולת או לנסות לשלב אותם, אני עדיין חושב איך אני אשלב אם בכלל.

שמע כניראה שאני אוסיף אימון סיבולת אחד בסוף השבוע זה יפגע לי בהיתקדמות במישקלי עבודה אבל לא נורא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית